- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz Roland861010 #5997 üzenetére
-
LeventeV
senior tag
válasz Roland861010 #6000 üzenetére
Probald meg a Google DNS-t hasznalni. 8.8.8.8 es 8.8.4.4
A PS4 Network beallitasanal a custom-et kell valasztani es ott lesz lehetoseged atirni.[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
3-5 éves lányok nak van értelme bármelyik konzolt venni?
Vagy ugye erősen korai? Kinectes játékok közül vannak táncikálós témák, az mondjuk, ha jól van megcsinálva, biztos érdekelné őket. Aztán gondolom egyre több más is.eladó topping dac
-
Roland861010
addikt
Szerintetek van értelem egy nem használt döntőt laptop hütőt a ps4 slim alá be tenni?
Köszi Levente!
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz bajnokpityu #6004 üzenetére
Kinect érdekel akkor max xbox 360, one-ra semmi nem jelent meg jóformán. 360ra meg miután már kifutott, végig tudod nézni mik azok amik érdekesek lehetnek. De gyerekeknek én csak nintendot vennék, én is azon nőttem fel, azért azzal nehéz mellétalálni, mario, zelda, animal crossing és társai, kb minden exklúzív címük gyerekbarát.
(#6005) Roland861010 Nincs.
Egyrészt mert a ps4nek oldalt s hátul vannak a szellőzőnyílásai, nem úgy mint laptopnál, ahol alul szív s oldalt vagy hátul fúj. Másrészt mert semmi baja a hűtésének. Ha hagyod levegőzni (nem egy zárt helyre teszed, van oldalra s felfele is legalább 15cm) akkor semmi baja nem lesz. -
LeventeV
senior tag
válasz bajnokpityu #6004 üzenetére
+1 Madwe hsz-ere. Nintendo Wii vagy Wii U (visszafele kompatibilis) lenne a legjobb.
@Roland861010: Nincs mit
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
-
LeventeV
senior tag
válasz bajnokpityu #6009 üzenetére
A Wii kontrollerek segitsegevel megy a mozgas kovetese. Van tanctol elkezdve, a boxon at, egeszen a teniszig es az ugrabugralasig minden. A Wii kontrollerek pedig kompatibilisek a Wii U-val is. Ezekhez a jatekokhoz nem is kell a Wii U tablet szeru iranyitoja.
-
Madwe
nagyúr
válasz Roland861010 #6007 üzenetére
Azon a linken az összes játék támogatja a couch coopot, azaz mindegyiket lehet 1 gépen több kontrollerrel játszani! Mi is így teszünk
Azóta még jött az Alienation, az Overcooked amik nekünk megvannak, főleg utóbbit erősen ajánlom
Ja meg nyilván az összes Fifa, NBA, PES, Worms játék támogatja a local coopot.
Annyi van ezeknél (de raymannél is) hogy kell egy második accountot létrehozni, ahova a 2. kontroller belép.
[ Szerkesztve ]
-
Kiss70
tag
Sziasztok!
Több kérdésem lenne hozzátok.
Ez lenne az első konzol a családban.Kérdés Ps4-Xbox One S
Melyiket és miért?
Az elözöleg kiadott játékokat ezek viszik?
Ps3-Xbox 360 as játékokra gondolok.Árak is érdekelnek a játék vásárlásánál.
Mi ez a 3 havi Xbox Live Gold előfizetéssel 12 ingyen játékhoz juthatsz.
Mind a két konzolnál ezt adja be.
Milyen játékok lehetnek ezek.Multihoz milyen net szükséges?
Köszönöm a válaszokat.
-
mynames
senior tag
XBOX 360 4GB/Go es 4GB közt mi a különbsèg?
Most 40k a tescoban. Megéri ezeket megvenni?
Kinect külön van hozzá, ha esetleg később kellene.
Vagy van itt a ph-n vki aki 60k ért àrul 360+kinect 3 hó garival. Vèlemèny? -
silver-pda
aktív tag
Helló!
Ha XBOX ONE-hoz veszek egy EA Access-t, akkor pl a TITANFALL-t játszhatom Live Gold nélkül is? Vagy az mindenképp kell?
Mi a különbség az Xbox Live És Xbox Live Gold közt? Árban?
Még konzol "szűz" vagyok. -
béke
aktív tag
Sziasztok döntés elött állok, méghozzá választanom kell, adott egy konzol vásárlási lehetőség.
Mind 2 konzol (T-nél érhető el!) nagyon tetszik Ps4 Slim, Xbox one S.
Mindkét konzolhoz adnak egy-egy játékot + előfizut.
Ps4 Slim 1TB + COD + 3hó live
Xbox one S 1TB + Fifa 17 + 3 hó livePs4 Pro-t szerettem volna a teljesítmény és vélemények tesztek alapján, de sajnos az jelenleg nem elérhető.!
Eggyik konzolhoz sem volt szerencsém, a régiekből viszont mind a kettőhöz illetve pár nap erejéig volt nállam Xbox one, Ps4 havernak van....
Szóval a lényeg hogy ezt az X összeget csak egyszer tudom kiadni a kezemből és nem szeretnék csalódni.A tv-m egy SamuH6400-as 48'-os FullHD, tehát nincs 4K-s HDR-es TV-m, így egy PS4 Prot nem tudnák kihasználni bár azt írják hogy FullHD-ban is jobbat produkál mint elődje, illetve, azt irják hogy bár lényeges változás nincs az Xbox one és a One S között de még is jobb a One S a benne lévő gyorsabb wincsi miatt illetve hogy mind két konzolban cserélhető SSD-re garancia vesztés nélkül, ez igaz?!
Érdekelne a jútyúbon látott külső SSD-vel nyomulás is ez valóban lehetséges, szolgálhat játék telepítésére indítására hogy gyorsabb legyen!?
Nagyon sok kérdésem lenne de a lényeg hogy hosszab távra melyik érdemesebb illetve olyan tartalmakat szeretek, szeretnék játszani ,mint pl.:
GTA 5,JustCause3,(Uncharted3),Maffia3,Fifa,Destiny,StarWars,MK...
Pl.: Egy GTA 5-nél érezhető valami grafikai teljesítmény külömbség? Mely konzol dolgozik közelebb az FHD felbontás lag mentesség felé!!Xbox one S 4K Ultra HD Lejátszás, Windows Támogatottság.
Ps4 Slim Blueray lejátszás+ Usb multimédia, Elférne egy számára kialakított helyre a tv alatt .Az még érdekelne hogy az ajándékba kapott (pl. Pc-s játék letöltő kódokat valóban fel lehet használni X-en is?!)
Hosszú távon gondolom mindenki Ps4 Pro-t ajánlaná, illetve a jövőre tervezett Xbox one Scorpiot de az ugyebár elégé messze van.
A kérdést feltettem nagyából érthetően de gondolom tudjátok mire gondolok és mit szeretnék.
Ha nem akkor gyorsan leírom: Szeretnék egy konzolt amivel élvezetesen tudok játszani pl. Egy JustCause 3-at anélkül hogy bármilyen "grafikai butaság jelenjen meg" tehát élvezhető legyen a játék menet és a látvány is, mind ezt FHD-ban. Illetve Halk legyen mert javarészt este fogok játszani, és a felhasználó felület, is legyen támogatott vagy nem tudom hogy irjam le, de pl. Ne kelljen Amerikaiúl megtanuljak hogy letöltsek egy játékot vagy bármi egyéb...Tapasztalatok jöhetnek, legfőképp aki ki próbált már egy ugyan azon játékot mind két konzolon!!!
Köszönöm mindenkinek, a vásárlás egyébként Pénteken lesz és addig lehet hogy befut még a Pro-ból is!.Alá írás :)
-
ldave
félisten
Sima PS4-et nehezen tudnám a Pro tükrében ajánlani, annyival nem drágább, hogy az számottevő legyen és mindenképp jövőbiztosabb megoldás. Ha az olcsóság fontos, akkor lehet egy Xbox 1S-sel és hozzá egy EA Access előfizetéssel jársz a legjobban.
A Slime draws near! Command?
-
sut3kh
csendes tag
Ps4 előnye az exkluzív címek dögivel minőségi játékok,több online játékos.
Xbox one előnye EA ACCESS,valamivel jobb ingyenes játékot tol az arcodba és kb itt kifulladtJust cause 3 nagyon rossz példa, annak olyan rossz az optimizálása hogy nagyobb robbanásoknál/lövöldözéseknél olyan 20-25 fps közt szaggat, youtube látod majd miről beszélek ha rákeresel.
[ Szerkesztve ]
-
béke
aktív tag
Thanks a válaszokat.
Persze nem várok csodát fps-ek terén.Megpróbálom elcsípni a Pro-t, de nem valószínű hogy elérhető lesz 1-2 héten belül a T-szerint.
Hát olvasgattam mindenfele igazából tényleg az exkluzívok és a tetszés a döntés lényege ha a Pro-t most kizárjuk.
Azt is írták hogy csak a Ps4 Slim-nél lehetséges a tárhely csere gari vesztés nélkül.
Illetve hogy több 1080p-s játék van és jön a Ps4-re, de míg 1080p-nél a Ps fps-e le esik addig az X 900p-s simán átsuhan az adott részeken nos ebből nem tudom mi az igaz mert ezt tapasztalni kell.Haver váltig állitja Ps4-et vegyek, neki is az van, és tuti hogy tuti!!
Viszont nekem meg isten igazából az X tetszik jobban, kinézetre dizájnba és Joy terén is, sokkal finomabb halkabbak a ravaszok gombok mint a Ps-é.
Várok a Pro-ra! Ha véletlen nem sikerülne, addig is olvasgatok az exkluzívok között, meg nézegetem a jútyúbot.
És péntekre eldöntöm melyik számomra a jobb választás.Alá írás :)
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy szerintetek érdemes venni PS4 Pro-t vagy elég egy Sima PS4?
Nincs TV-m nem is szándékozok venni, amiért nekem a konzol kéne az csak az exclusive játékok (Last of Us Remastered, Last of Us 2, Digimon Word és kb. ennyi is), amik egy Full HD monitoron lenne futtatva.Ennek fejében szerintetek melyiket kéne választanom?
Azt nem tudom, hogy a fent említett játékok, hogy fognak futni a sima PS4-en és mennyivel lesz jobb a PRO-n?Segítségeteket előre is kösz.
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
FullGas
aktív tag
válasz Ra's al Ghul #6021 üzenetére
Szerintem esetedben bőven elég a sima. 80 körül már kapsz zsír újat.
[ Szerkesztve ]
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok!
Ps4 vagy Xbox One? Ahogy elnezem az Xbox olcsobb. A kerdesem az, hogy a netes felulet melyiknel a jobb, illetve melyik a megbizhatobb. Koszi
Ps4, Xiaomi 11T
-
hitchins
őstag
válasz Pepeninho #6023 üzenetére
Szia
Kinek mi a jobb. Az en tapasztalatom hogy a menu a ps eseten egyszerubb gyorsabban atlathato es maga a rendszer is gyorsabb. Ugyanakkor az xbox jobban testreszabhato es a live stabilabban megbizhatobban mukodik.
Ezzel egyutt nem egetrengeto kulonbsegekrol beszelunk alapvetoen mindketto megfeleloen mukodik szoval butasag lenne ez alapjan donteni.Feltetelezem nem a menut akarod nezegetni hanem jatszani szeretnel.
Ha kizarolag az ar a donto tenyezo az xbox-val szerintem valamivel olcsobban kijosz, foleg ha pl sok EA jatek erdekel.
Ha nem csak ez fontos akkor azt nezd meg melyik gepen van tobb teged erdeklo jatek. Ha jatszanal on-line akkor fontos lehet az is melyik konzolon toljak a barataid.[ Szerkesztve ]
-
Pepeninho
őstag
Koszi a valaszokat.
Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
Meg egy kerdes. Ez a CUH 2016os verzio a rancfelvarrott slim verziot jelenti?
Ps4, Xiaomi 11T
-
mynames
senior tag
XBOX 360-hoz mindig kell a live előfizetés? Gondolom nem, de megkérdezem.
Megéri újat venni vagy használt bolti fél év garis, de rgh (ezt nem értem pontosan h mi) + telepített játékok.Most van a forza edition 50k-ért. Igazából egy alapgép elég lenne most, de pl. van ez:
[link]Megéri? Vállalható?
Mennyire gyakori a tönkremenetel?
[ Szerkesztve ]
-
KovyZoly
tag
Sziasztok
Kisfiamnak szeretnék venni egy konzolt, de nem tudom melyikkel járnék jobban. PS3 v. Xbox360? Nekem igazából mindkettő bejön, talán egy kicsit a PS3 felé hajlok, mert ahhoz jó lenne a kormány-pedál, ami van, és az egyesen nagyon szerettem a gran turismot.
Az xbox-on meg igazából a kinect része jön be, meg talán kicsit komfortosabb a vezérlő.
Melyiket ajánljátok, melyikkel van kevesebb gond?
Sajnos PS3 már nincs újonnan, ezért abból csak használt játszik, xbox van még új, bár már azt sem gyártják, gondolom a kifutó készlet van még a boltokban.
Egyik ismerősöm eladja a 360-asát, kinecttel, 2 vezérlővel, egy rakás gyári játékkal. Még a fehér, mennyit érhet így kompletten?
Köszönöm -
schrank
tag
sziasztok, egy 10 éves kislánynak milyen konzol dukál, ami használtan max. 30k kiegészítőkkel.
még sosem volt konzolja, a gagyi táblagépén játszott valami fogyatékos androidos szarral, amikről le akarom szoktatni és valami tartalmasabb több játékos egymásellenes dolgot ( crash-bash 15 éve) erőltetnék, ami a valódi előnyük a konzoloknak.
fontos hogy vvarez képes legyen.
köszi -
hitchins
őstag
válasz perecKING #6034 üzenetére
A nagy kérdés általában az, hogy mennyit szeretnél/tudsz rákölteni, illetve ha aránylag kevés a keret akkor használt szóba jöhet-e.
Én gyereknek mindenképpen x360 vagy Wii-ben gondolkoznék a mozgásérzékelős játékok miatt.
Persze ha ez nem érdekes akkor szóba jöhet ps3 is
Lehet legcélszerűbb lenne abból kiindulni mi érdekli a gyereket.Én őszintén 50e forintot eléggé soknak találom egy ilyen régi konstrukcióra mint pl az xbox 360, (60-65 körül már xbox one is beszerezhető) ugyanakkor tény, hogy ezekre a régebbi gépekre sokkal olcsóbbak a játékok ami ha jól gondolom nem utolsó szempont.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali,
az lenne a kérdésem, hogy szeretnék venni egy PS4 Pro-t.
Honnan érdemes venni? Mindenhol ugyan annyi a garancia a gépre?Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Ra's al Ghul #6036 üzenetére
Bármelyik boltban veszed, az alap 1 éves garanciát megkapod rá. Olyan szokott előfordulni, hogy a bolt ad extra felárért (néha ingyen) plusz garit, de az nem a Sony műve, hanem a bolt saját magánakciója.
Live-Die-Respawn
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali,
annyi lenne még a kérdésem, érdeme-e + garanciát vásárolni a gépre?
Segítségeteket előre is köszi.
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
etejedu
őstag
Üdv!
7 éves lánynak szeretnék konzolt venni. Ebből adódóan mozgásérzékelős holmi is feltétlenül kell hozzá, illetve ha többen akarunk egyszerre játszani, akkor minimum 2 kontroller. Nézem ezeket az új masinákat PS4 pro illetve XBOX ONE S-t de ezekhez "csak" VR-os kiegészítőket láttam! Igazából komplett csomag érdekelne és hogy megbízható legyen!
Vagy ahogy olvastam előzőekben ruházzak be egy bizonytalan régebbi típusba? Gari nélkül, leharcolva, stb stb. -
törölt tag
Sziasztok!
XBONE-ra vagy PS4-re létezik olyan "bolt", ahol letöltő kódokat lehet olcsóbban vásárolni, úgy mint pl PC-n? Vagy bármi más legális megoldás olcsóbb játékbeszerzésre? (A használt dobozos játékboltoláson kívül)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszönöm szépen.
G2A-t nézegetve Xbox One-ra jóval olcsóbban be lehet szerezni játékokat. (Igaz PS4-nél meg használt dobozos játékokat könnyebb vadászni a hardveraprót átnyálazva.) -
-
half333
őstag
Üdv! Érdemes-e sima ps4-et lecserélni pro-ra,van annyival jobb?
-
A`rpi
addikt
válasz half333 #6047 üzenetére
"Üdv! Érdemes-e sima ps4-et lecserélni pro-ra,van annyival jobb?"
Full HD megjelenítőn szerintem csak "nagyítóval" lehet észrevenni a különbséget, én a sima PS4 pártját fogom, erre persze egy PRO tulaj teljesen mást mondd szerintük zongorázni lehet a különbséget, de ezzel nincsen gond, ez így van jól.
Új belépőként aki komolyabb "gémer" az vegyen PS4 PRO-t.
"Ha felkapod a fejed 4K, HDR, Teraflops, Frame rate, VR, és hasonló
kifejezésekre, van PC-s múltad, és igazán Hardcore Gamer-nek tartod magad,
akkor neked az erősebb PRO modell jöhet csak számításba!"Akinek már van, PS4-e, de a fentebbiek igazak rá
FPS, 4k, stb... Az is vegyen PRO-t.Akkor is érdemes PRO-t venni, ha minimális ráfizetéssel tudod újabbra cserélni,
és "PCKonzol Master Race" vagy.Minden egyéb esetben ha csak néha leülnél játszani,
biztos pont lesz egy "régi" PlayStation 4 is számodra.Fórumkivonat, a teljesség igénye nélkül:
PlayStation 4 PRO "flame": [link]
PlayStation 4 PRO:
PlayStation 4 PRO 1080P felhasználói tapasztalatok: [link] [link]
Megéri a régi PS4-et PRO-ra cserélni ha van 4K-s TV-m? [link]Új PS4 PRO PH! Felhasználói tapasztalatok: [link] [link]
PS4 PRO magyar bemutató videó: [link]Teljes élmény érdekében 4K megjelenítő szerintem dukál hozzá, de ahogy fentebb is olvashatod "régi" televízión is van jótékony hatása az erősebb vasnak.
Kérdés az, számodra mekkora felárt ér meg ez a némi plusz teljesítmény?
Én elnapoltam a csere ötletét 4K megjelenítő hiányában.
Ha elérhető közelségbe kerül 4K monitor, majd akkor...
Megjegyzem a bogarat már a fülembe tették, semmi szükségem 4K megjelenítőre, de a későbbiekben ha ez változna újra eljátszok a fejlesztés gondolatával. PS4 FAT / PS4 PRO
[ Szerkesztve ]
-
AXisBOLD
addikt
woops.. rossz topik, sorry tötölhető
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Óra topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest