- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad1
veterán
válasz CsiguszMaxim #3300 üzenetére
nem.mert crt-n meg nyomhatod az xbox360at 1280ban pl.,csak ugye az meg mindig csak 60hz.
Ne szemetelj ! = Steam
-
CsiguszMaxim
senior tag
[link]És ha erre dugom rá?
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
mad1
veterán
válasz CsiguszMaxim #3302 üzenetére
jo valasztas,csak en olcsosagban gondolkodtam.
Ne szemetelj ! = Steam
-
CsiguszMaxim
senior tag
És ez az arcade pack miben különbözik a premiumtól? Milyen hátrányt jelent ha nincs benne merevlemez? ( mentések kis helyen is elférnek akkor meg minek)?
[ Szerkesztve ]
-
CsiguszMaxim
senior tag
Köszi az infókat és bocs az idióta kérdésekér.
-
Sirandrish
legenda
tisztázzunk párdolgot...az hogy régi 50hz-s a TV-d még nem azt jelenti hogy nemtudsz játszani Box360on vagy ps3on...tudsz csak nem lesz olyan szép mint HDTV-ken.
én elsőnek egy szar funai tv-re kötöttem a 360am és mégis behaltam a Gow-tól
a ps3amat már 1080ire kötöttem és az is szép..amásik..a wii-ben van erő..nekem volt az is és tudom miről beszélek..tény..elvan maradva a boxtól és a ps-től de az irányitás mindenért kárpótol
az elmult 8 hónapban volt nekem DC,GC,DS,PSP,WII,PS2,Ps3,BOX360 ugyhogy tudok segiteni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
CsiguszMaxim
senior tag
Na akkor........
Nézelődtem minden felé..... és totál megkavarodtam.
Annyit sikerült eldöntenem hogy x360-at szeretnék viszont akkor leírom hogy mi foglalkoztat a témával kapcsolatban. (világ életemben pcztem, halvány lila fingom nincs a témáról)
1. Mi a különbség a packok között. Arcade, Premium, Elite (a tartozékokon kívül)?
2. Minnek ezekbe merevlemez, hogyan lehet kihasználni, mihez szükséges?
3. Hogy működik ez az online jáccás? Mi ez az xbox live gold silver stb.?
4. Milyen problémák merülnek fel a géppel (olvastam ilyen melegedést meg hasonlókat), hogyan lehet orvosolni?
5. Mi ez a flashelés? Mire jó?Egy 17 colos crt és egy 50hz tévé áll rendelkezésre. Főként jáccani kell (bár eddig azt hittem nem is tud mást )
Nagyjából ennyi... Kössz mindenkinek akinek lesz hozzám türelme
-
Sirandrish
legenda
válasz CsiguszMaxim #3307 üzenetére
nah akkor nézzük sorban
1. a tertozékokon kivül semmi...a sima packhoz jár egy joy(vezetékes) aztán annyi.
Mindenképp a premiumot vedd mert ahhoz jár 1 joy(vezeték nélküli) azthiszem 1 havi gold előfizu Live!-ra...a simához csak silver jár...továbbá kapsz HD kábelt..headsetet és 20gigás vinyót..erre ment..a simához venned kellene memokarit és akkor már kb ugyanott vagy viszont az csak 64megas ez meg 20 giga...és ugye a többi extra is ottvan ami plussz zsé lenne.
a elite ugyanaz csak fekete és mégnagyobb vinyo2. pl menteni...Live!-tól erre tudod leszedni a demokat...zenét képeket videokat stb tárolhatsz rajta. használni pofonegyszerü...rálököd a gépre és kész
3. Online jáccáshoz kell net és Gold előfizu..a silver jár mindig...viszont azzal nem elérhető az online móka..azzal csak a Marketplace dolgokat éred el..ingyenesen leszedhető tartalmakat ha így jobban tetszik...a gold annyival tud többet hogy enged játszani viszont az fizetős
4. a Boxnak sok gondja van..melegedés pl...ezt ugy lehet orvosolni hogy olyan helyre rakod ahol minden irányba legalább 30cm van hogy a levegő árjárja..persze ez a hely is minnél több annál jobb
a többi problémára nincs megldás5. a flashelés azt tudja hogy viszi az irott gamekat a gép..nem ajánlatos mert ugye van pár gondja a Boxnak és a Flashel elvész a gari.
ha 50hz-stv-d van és veszel boxot akkor arra figyelj játékvásárlás közben hogy néhány game only 60hz..tehát nem indul 50hz-s tv-n szerencsére elég kevés game ilyen de van
remélem mindenre sikerült választ adnom...megyek is és megsimizem az enyémet nehogy elhanyagolva érezze magát
bármiféle kérdésed van bármiféle géppel kapcslatban amit felsoroltam nyugodtan kérdezz..
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz Sirandrish #3308 üzenetére
Hát köszönöm. Ezek szerint te is felhasználó vagy jelenleg is és mivel nem azt mondtad hogy mész és a falhoz vágod így gondolom nem valami vacak. Megnyugtató
Mostmár csak annyi kérdés hogy ki veszi meg nekem? (De erre nem kell válasz )
-
Sirandrish
legenda
válasz CsiguszMaxim #3309 üzenetére
nincs vele baj...csak elég sok hibalehetőség van a box-ba...ezért nem szabad flashelni...szerencsére a gariztatás elég jól müködik..ugynis hamar megcsinálják és ha mégse akkor szó nélkül cserélik..ráadásul házhoz jönnek és viszik hozzák
volt flashelt gépem is..azt itt el is cseréltem PH!-n mert bekapcsolni se mertem
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz Sirandrish #3308 üzenetére
Szia!
Bár nem nekem ajánlottad fel, DE ha megengeded élnék a kérdés lehetőségével: PS3 Starter Pack vásárlásán gondolkodom. Ez ugye az alapgépen (60GB) tartalmaz 2 db SIXASIX kontrollert és 2 db játékot, amit 130K-ért lehet megvenni. A "körítést" és a gépet magát összehasonlítva az új kiadású, hasonló árban kapható Xbox360-nal (120GB, HDMI, állítólad jobb hűtés) véleményed szerint melyik a jobb választás?
Te láttad és használtad mindkét konzolt. Elsősorban a grafika és a technikai színvonal (tartósság) valamint a játszhatóság (kezelhtőség) érdekelne. Most egy kölcsön Nintedno GameCube-t nyúzúnk a gyerekeimmel, ami amúgy nagyon jól működik, de 32" HD LCD TV-n elég gagyi a grafikai megjelenés pld. a PC-mhez képest.
Segítséged előre is köszönöm. -
Sirandrish
legenda
válasz szasanyi #3311 üzenetére
Segitek szívesen
itt viszont van egy kis ütközés
1. a PS3 technikailag jobb...erősebb hardvere van..megbizhatóbb ami ugye a Sony-nak köszönhető ami elég megbizható
plussz egye ahhoz jár a két game és a két joy is ami elég nagy előny ugyanis a Boxnál ezeket külön kellene megvenned.2. a Box-ot ha nem flashelteted akkor nem lehet gond..ugyértem max besz*rik és kicserélik viszont sokkal jobb a játékfelhozatala ami ugye a PS3-nálmég elég gyér..1-2 játék van rá ami ugymond kihagyhatatlan...plussz a Box erejét már ismerik a kiadók és tudják hogy mit bír...a PS3-nál meg ugye ez is gond...még a fejlesztők sem ismerik hogy mit tud a gép és így nem is kapsz igazi minőségi játékokat.
Tehát itt az a fontos hogy mit szeretnél...
Játékokat vagy megbizhatóságot.A játékok egyértelmüen a Box felé billentik a mérleget viszont ha fontos hogy nyugodtan játszhass análkül hogy attól félnél hogy beszarik akkor PS3...viszont ekkor arra is gondolnod kell hogy még legalább 1 évig nem nagyon lesz rá game..mármint a nagy nevek még egy ideig nem jelennek meg PS3-ra.
ha kihagytam valamit amire kiváncsi vagy szolj
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz Sirandrish #3312 üzenetére
Egy jó (nem csúcskategóriás) PC-hez viszonyítva milyen a garfika? Gondolom mind2nél csekkoltad, és HD felbontású LCD TV-n. Ugye? Na, az milyen?
Amúgy a technikai színvonalat és a tartósságot nézve PS3 tűnik a jobb választásnak. Bár igaz, gamek még kevesebbek és nem használják ki annyira mint már Xbox360 esetén, de ezt idővel pótolják. Mivel elég borsos áron kaphatók a játékok (és BD filmek is) nem nagy gond, ha 1-2 hónap alatt csak 1-2 jó gémet tolok végig. Majd jön a többi is. DE a lényag: milyen az a HD felbontású grafika? Valaki nagyon dícséri, mások visszafogottabban vélekenek... -
Sirandrish
legenda
válasz szasanyi #3313 üzenetére
hát a BR filmek végett nem éri meg PS3at venni
persze plussz pont de annyit nem dob rajta hogy besz*rjunkMit mondjak a Grafikáról? gyönyörü...mindkettő csodaszép...ha meg van hozzá egy FULL HD-d akkor verhetetlen...PC-s gamet nem lehet hasonlitani hozzá(főleg ha ne csucskategóriás)...márcsak azért sem mert a monitor előhozza a recéket amit ugye a TV (akármelyik) szépen elmossa.
hát aki visszafogotabban nyilatozik az azért teszi mert már jóideje tapasztalja...te PCután leülsz egy Game elé egy 120 cm-es FULL HD-vel 1080p-s felbontás melett aztán agyad eldobod jobban nemtudom mindősitni...egyébként nem maga a grafika ami odab*sz hanem a részletgazdagság...olyan dolgokat lehet felfedezni amit nem is figyelnél...de ott van és mégszebbé teszi az egészet.
egyébként abban igazad van hogy 1-2 hónap alatt elég 1-2 nagy gamet végigtolni viszont arra is gondolj hogy pl PS-en kevés a jó FPS..Boxon kevés az RPG...
Kiadók szerint ugye Boxra ott a Rare (sajna eddig nem sok gamet mutatott de ha fog az ütni fog)...PS-re ugye a Sony...mint MGS (én pl utálom) ami miatt rengetegen vesznek Sonyt.
szóval van min gondolkodni...Ha olyan 2008vége 2009 közepe lenne egyértelmüen a PS3at ajánlanám...így viszont a Boxot...
PS3at tényleg később éri meg megvenni mert még nem esett eleget az ára plussz gyenge a kinálata is játékokból...plussz a kompatibilitás is problémás...
Nem azt mondom hogy rossz a PS3...én szerettem de eladtam ugyanazért amiért a WII-t..kevés game..egy konzolt meg a gamek miatt vesz az ember..
Box melett szól még a Live! is...
Nah végülis ha a megbizhatóság fontos és tudsz hónapokat várni 1-1 huzósabb címre akkor PS3...ha nem akkor Box
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz Sirandrish #3314 üzenetére
Tudok várni, és most is inkább az újabb technológia és a PS3 vonz. DE asszem mindkettőt megnézem, kipróbálom, és a már beszerzett infókkal együtt ott fogom eldönteni a dolgot.
Mert ugye nyílvánvaló, hogy egyiket sem veszi meg (normális) ember csak a mások véleményére alapozva. Azok szükséges de nem elégséges információk a vásárláshoz, és az a csekély tapasztalat amit a konzolok működése közben szerzek (látok) asszem kellenek.
És köszi! -
Sirandrish
legenda
válasz szasanyi #3315 üzenetére
persze ez egyértelmü viszont ha kipróbálod akkor több játékkal próbáld ki mert általában ugy csinálják hogy amelyik drágább abba beraknak egy ütős gamet amelyik olcsóbb abbe meg valami ratyit és így a drágábbat veszed meg
Boxon próbáld mondjuk a GOW-ot,PGR4et,Bioshock-ot,és persze a Halo3at.
Ps3-n meg pl a Resistance-ot,Graw 2-t,Motorstorm-ot és pl a Ninja Gaidentsajnos ps3-ra ennyibe ki is merült az értelmes gamek listája de ezeket mindenképp érdemes
-
szasanyi
félisten
válasz Sirandrish #3316 üzenetére
A PS Starter Pack-ban benne van a Resistant: Fall of MAn, és a Motorstorm.
A Ninja Gardent és a Heavenly Swordot néztem még ki, ami 10+10k-ba meg is lenne. Ezzel el islennénk egy ideig. És ugye a 60GB-os alapgép 2 db kontrollerrel meg a fenti két játékkal pontosan 127k lenne, ami sztem elfogadható. Főként, mivel az Xbox Elite (ami jól néz ki) egy vezérlővel, 20GB HDD-vel játék nélkül kb. 120k. Nekem ez is szempont. Úgy tudom, az Xboxban is lehez HDD-t cserélni, DE vmi horror áron kapható egy pld 120GB nagyságú, hozzá való merevlemez. PS3-ba pedig bármilyen (persze nem biztos, hogy 250GB-os is) SATA lemez betehető cserébe... Vagy rosszul tudom? -
Sirandrish
legenda
válasz szasanyi #3317 üzenetére
Hát nemtudom hogy meddig kezeli a PS3 a vinyókat de ha lemezről játszol akkor a 20giga is bőven elég...
nekem van rajta most is rengeteg zene..néhány demo..néhány arcade game...témák trailerek és még 5 giga ha tele van.Egyébként az Elithez gyárilag 120gigásjár ami 2szer akkora mint ami a Ps3hoz van.
De amugy Premiumot kell venni...hardverileg ugyanaz mint az Elite csak ugye kisebb a vinyó...és ha azt nézed hogy premiumot már 80ért kapsz (sőt vannak olcsóbban is) akkor ár függvényében az a jó választás ugyanis marad 47K-d(a ps3hoz képest)...abból simán veszel mégegy joyt és 4-5 sőt 10 gamet is...
Tehát vagy Ps3 vagy Box Premium..Az elite nemér annyit..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
szasanyi
félisten
válasz Sirandrish #3318 üzenetére
Rendben, és köszi még1x.
-
Sirandrish
legenda
válasz szasanyi #3319 üzenetére
igazán nincs mit
egyébként GC-n milyen játkokkal játszotok?
-
szasanyi
félisten
válasz Sirandrish #3320 üzenetére
Van itt minden: SSX3, NHL05,Soulcalibur2, Resident Evil 4 és Zero, MoH - Frontline, és European Assault, TigerWoods PGA Tour, Madden06,NBA Street, Harry Potter and the Chamber of Secret, Splinter Cell, Timesplitters Future Perfect.
Ez is mind eredeti game, de bevallom őszintén csak kb. a felével játszottam. Ennek a garikája a 82cm HD LCD-n nem éri el egy PC szintjét, az viszont biztos. Ellenben nagyon jól működik, a játékélmény kitűnő. Sztem... -
Sirandrish
legenda
válasz szasanyi #3321 üzenetére
a Resident Zero nem éri el a PC-s szintet? nah ezt kétlem..nekem is megvolt és gyönyörü
a Soul Calibur se tartozik a csunya játékok közé
és ha azt vesszük hogy egy több mint 5 éves hardver tudja ezt akkor a PC azthiszem a fasorba sincs még amelett semAmugy a timesplitter coop mdban bitang game
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz Sirandrish #3322 üzenetére
Túl nagy neki a 82cn LCD átmérő. Egy "sima" 72-es flat TV-n jobban mutat. Nem csúnya, de sztem az én gépem grafikája sokkal jobb. De épp ezt várom a PS3-tól, hogy legalább olyan jó legyen mint a GC, és olyan szép, mint a PC grafikája.
Azt a Timesplittert nem is néztem... -
Sirandrish
legenda
válasz szasanyi #3323 üzenetére
egyedül ne is nézd...az csak coop módban ér valamit de ugy nagyon jó
Amugy nem fogsz csalódni a PS3 grafjában
főleg ha rárakod legalább 720p-reEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
szasanyi
félisten
válasz Sirandrish #3324 üzenetére
Igen, ebben reménykedem. Még az 1080-at is megnézem, bár ott állítólag részletgazdagabb a látvány, de nem olyan szépek a színek. Állítólag...
Majd ha "meglátlak", és eszembe jut megkérdezlek, hátha tudsz újabb - letesztelt, fankó - gameket a PS3-hoz. -
Sirandrish
legenda
válasz szasanyi #3325 üzenetére
képben vagyok általában mindig konzolfronton (mondjuk inkább boxnál) ugyhogy kérdezhetsz bátran
Amugy FULLHD-d van? 1080p megy a tv-dnek?
-
szasanyi
félisten
válasz Sirandrish #3326 üzenetére
Nem FullHD, de az 1080-at tudja ha minden igaz. Csak arra nem emléxem, 1080i vagy 1080p
-
Sirandrish
legenda
válasz szasanyi #3327 üzenetére
Hát ha nem FULL akkor csak az i-t tudja...nah akkor nagy döntés előtt álsz
720p or 1080iEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
szasanyi
félisten
válasz Sirandrish #3328 üzenetére
Valahogy megoldom. Csak előbb az egyik konzolt haza kellene hoznom...
-
Sirandrish
legenda
válasz szasanyi #3329 üzenetére
hát igen..amugy ha érdekel letudok irni egy kis infot erről a 720p ot 1080i dologról..
elég hosszu de részletesen le van irva
-
szasanyi
félisten
válasz Sirandrish #3330 üzenetére
Köszi, de az 576konzol újságban egy cikk írója hosszan és részletesen taglalta a témát.
-
Sirandrish
legenda
válasz szasanyi #3331 üzenetére
azt szándékoztam bemásolni
de ha neked is megvan akkor jólvanEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
szasanyi
félisten
válasz Sirandrish #3332 üzenetére
Tájékozódom én, csak a tapasztalat az, amit nehéz pótolni - konzol nélkül. Az az igazság, hogy gondolkoztam az Xboxon is, de mivel a nagy HDD-vel szerelt verzió drága, HD-DVD nem lesz, + kontroller és játék nuku, úgy döntöttem: ha jó lesz a grafika és a képminőség akkor PS3 lesz a választott. A felsoroltak mindegyike ott az előnyösebb, és alig drágább, ha az Xboxhoz ezket is hozzáadom. És ha jól tévedek, ez is megy még vagy 7-8 évig, ami bőven elég lenne.
Ebben a felállásban neked mi a véleményed? Bízom benne, hogy nem gondolkodom helytelenűl. -
Sirandrish
legenda
válasz szasanyi #3333 üzenetére
Hát nem nagyon értem...HD-DVD van a boxhoz...eseleg BR nem lesz.
Plussz a box sokkal olcsóbb és a PS3 árából simán tdnál venni mégegy Joyt meg 3-4 játékot.
Persze megbizhatóságban még akkor is a Sony a nyerő és Hardverileg is erősebb így 1 éven belül már szebb játékok lesznek rá mint Boxra...most még picit el van maradva de ha kiirmerik a masina erejét akkor szebb lesz mint a Box..
-
szasanyi
félisten
válasz Sirandrish #3334 üzenetére
Mintha azt olvastam volna, hogy sima DVD van benne... Nem úgy volt, hogy egy javított szériát adnak ki, amelyiken már jó a hűtés? Vagy miért mondod, hogy nem elég megbízható az XBox360? Egyébként nekem nem tetszik a színe, csak ha fekete. Meg nem is megy a többi holmihoz, amelyikekkel egy helyen lenne, és - ha jól tudom - csak az Elite széria lenne olyan. Az meg nem 80k, akkor uo. vagyok árban mint a PS3.
-
Sirandrish
legenda
válasz szasanyi #3335 üzenetére
mármint lehet venni hozzá HD-DVD-t..nincs benne alapba.
a fekete meg annyi hogy veszel egy premiumot (50-60K) arra meg veszel egy fekete előlapot 3-4K-ért és kész..fektetve kell ugyis lerakni gondolom valami polcba lesz ahol 90%ban csak az előlap látszik és kész...azért mert fekete meg nagybb vinyó van az elite.ben nem éri meg az árkülönbséget..
Hardverileg ugyanaz...minden ugyanaz benne csak fekete és nagyobb vinyó.
-
szasanyi
félisten
válasz Sirandrish #3336 üzenetére
Ezt nem mondtam, de erre is gondoltam: PS2. Nagyon olcsó, kiforrott, rengeteg játék (sok jó, és olcsó). Ez mai napság mennyire lehet jó vétel? Mit gondolsz? Original, 1év garral 40k!
-
Sirandrish
legenda
válasz szasanyi #3337 üzenetére
én a mai viszonylatba ha vennék mégegy konzolt akkor PS2 lenne...
Hihetetlen mennyiségü játék és rengeteg de tényleg rengeteg a kihagyhatatlan cím.
Számtalan 40-50 játékórát igénylő kalad/rpg játékok.
Eszméletlen hangulatu játékok tömkelege....hihetetlen sok minőségi termék.
minden korosztály talál magának legalább 100 olyan játékot amit sose felejt majd el...
a legjob gép a piacon ha mindent egybe veszünk...Bőven király masina a mai napig..ha nem akar az ember skat költeni a lehetől egjobb választás.
Meggyőztelek?
-
szasanyi
félisten
válasz Sirandrish #3338 üzenetére
Nem véletlenűl vettem számításba. A kérdés, hogy milyen képet produkálhat a 82cm HD LCD TV-men?
-
Sirandrish
legenda
válasz szasanyi #3339 üzenetére
hát nem egy HDminőséget de én mikor a 107cm-es Plazmán nyomattam a blacket az agyam eldobtam...jó persze nem lesz olyan mint egy PS3 de korához képest üt keményen
-
szasanyi
félisten
válasz Sirandrish #3340 üzenetére
Én egy mai mértékkel közép-, vagy felső közép kategóriás PC grafikájához képest szeretném tudni az összehasonlítás eredményét. Mondjuk a saját konfigonhoz képest...
Nyílván való, hogy nem ére el sem az Xbox360 sem a PS3 szintjét. De úgy tudom, már rendelkezik komponens kimettel is. Igaz? -
Sirandrish
legenda
válasz szasanyi #3341 üzenetére
nah ezt én meg nem mondom neked így hirtelen...szebbé teszi pl az RGB kábel is..szebb szinek..részletgazdagabbak...
Hát nemtudom ezt se PC-hez hasonlitani...
Most hogy mondjam..amennyivel csunyább annyival szebb is...tehát pl PC_n szebb de recésebb a kép...például...de van jópár game ami igencsak odateszi magát a grafikai szinvonalon is..ps GoW2,SotC,FFXII stb.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz szasanyi #3341 üzenetére
Sajnos azt kell, hogy mondjam, összeségében rosszabb lenne a mostani PC-dhez képest.
De igazából a konzolos grafika kicsit más, mint a PC-s, olyan értelemben, hogy általában részletesebbek a modellek, viszont a textúrák nem akkora felbontásúak, mint PC-n (ez arra az esetre vonatkozik, ha a pc - konzol épp egyensúlyban van, szóval a ps3, x360-ra nem ), tehát bizonyos szempontból viszont szebb...de szerintem grafikai szempontból nem lennél elégedett a ps2-vel. Ha jól emlékszek, gc-vel nyomtad, körülbelül arra a szintre számíts.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Sirandrish
legenda
válasz Cathfaern #3343 üzenetére
GC-n csak néhány játék grafja közeliti meg a PS2 "csucs" szintjét...
mint pl Black...vagy GoW2vagy az Okami..nah az gyönyörü
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Mind2töknek köszönöm a válaszokat, azt hiszem felesleges tovább kérdezősködnöm,mert most már élőben kellene összehasonlítást tennem. "Sajnos" a képminőség nálam fontos szempont, mivel vizuális típus vagyok. Az über hangzásért pld sosem voltam odáig, persze ott is van egy minőségiszint amit minimum elvárok. De ha a PS2 csak a GC szintjét hozza, elképzelhető, hogy nem az lesz a választottam minden pozitívuma ellenére. De meg kellene nézmen, hogy egy középkategóriás HD LCD TV-n komponens csatlakozóval mit mutat. Addig úgysem tudok dönteni. Az a gond, hogy a környékemen nem tobzódnak az olyan üzletek, ahol ezt meg is lehet tenni...
-
Sirandrish
legenda
válasz szasanyi #3345 üzenetére
ha már ennyire nem tudsz dönteni akkor megériátmenni valami másvárosba ahol láthatod is müködés közben a gépeket...pl egy játékteremben vagy valami bemutatóterembe..
-
Alvin_ti4200
félisten
a mai nappal beléptem a PS3-masok táborába egy 40 gigás változattal Első két gamot is megvettem hozzá, mert mocskosul olcsón adták: Motorstorm, Resistance. Úgyhogy megvan a második Sony konzolom (a PSP-t júliusban vettem).
-
Sirandrish
legenda
válasz Alvin_ti4200 #3347 üzenetére
nekem is volt PS2,PS3,PSP...de mindtől megváltam
Amugy gratula...tök uncsi hogy mindenki azt a két gamet veszi többek közt énis azokkal kezdtem
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Sirandrish #3348 üzenetére
majd jönnek szépen sorban: Heavenly Sword, Ratchet & Clank, Ninja Gaiden, Uncharted...
-
Sirandrish
legenda
válasz Alvin_ti4200 #3349 üzenetére
a Ninja Gaiden az klafa kis game
egyébként ha azt a két gamet vetted akkormé nem azt a Packot vetted amihez jár az a 2 game plussz a 2 szikszakszis?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest