- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Keitaro
addikt
válasz Raymond #1994 üzenetére
Nem, még nem ismertem őket, köszi a linkeket van rajtuk pár érdekesnek hangzó dolog holnap le is tépek párat
Btw én nem szeretem a rippeket, still tartom, hogy sok játék bele fog férni az 1 gigába, ami nem annak lehet tömörítik a filmjeit, de rippekkel nem szívesen játszanék. Max várunk amíg lesz 2GB-s kártya....
Type-R : tudom, hogy az UMD 1.8GB-s van, az 1 GB-s a jelenlegi memkártya határra mondtam. Legalábbis emlékeim szerint ekkora a legnagyobb kapható MS Duo.
Azért egy akkora memkártyán már simán elfér elég zene, video stb (szerintem) és talán kevesebbet is eszik a gép mint UMD-vel.
A konzolstudió nyitólapján azt írják megtekinthető mindkettő... ára még csak a DS-nek van, 45e körül. -
MUŁĐER
addikt
jó lenne...tök jó kis gép(nek tűnik) mondjuk a film meg zenelejátszás az sokat ad a latba...meg még játszani is lehet rajta,szóval sokat utazóknak maga a menyország
[Szerkesztve]Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
Type-R
őstag
A Sony szerint egy feltöltéssel akár 10órát is kibir, de állitólag komolyabb game-ek esetén ez akár 3 óra is lehet, ha meg vezetéknélküli többjátékos modok esetén, talán meg énnyit se. A film nézés kb 4-5 óra alatt lemeriti, de a zenehalgatás esetén az akár 10órát is kibir.
A Nindendo DS meg átlagban 6-10 órát is kibir. -
rocket
nagyúr
Van kulonbseg a 2 gep kozott ebbol a szempontbol.
Mondjuk 3 ora se rossz, de a mai vilagban ez keveske egy kicsit, foleg ha a konkurencia 2x annyit bir
Talan ez is a koltseg hatekonysag miatt van, mert igyis joval dragabb lesz a psp, egy normalis akuval meg megdragabb lenne.
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Oreg_Nene
tag
Eladó Dreamcast konzol + 2 kontroller + memkártya(vmu) + 9 eredeti játék (VF3, Tomb Raider: Last Revelation, Buggy Heat, Millenium Solder, Crazy Taxi, Powerstone, Bangai-O, ChuChu Rocket stb) + 40 cd „nem eredeti” játék – dobozában, kábeleivel + billentyűzet adapter – 30k
Eladó ''Mega-Xbox konzol'': 120gb hdd (40 játékkal, mp3, divx, xvid, dvd, emulátorok), eredeti ms ''s'' controller, + 30 játék dvd lemezen, kábeleivel, + grátisz rgb cable pro - 80k (ha hozol hdd-t tudok még adni pár játékot)
Kérném a kedves érdeklődőket ha sürgős és gyors válaszokat szeretnétek telefonon keressetek, nem tudom túl gyakran figyelni az oldalt bármennyire is jólesne 70/6327929''A mohóság motivál. A mohóság tisztánlátáshoz vezet, összefoglalja az evolúciós lényeget. A mohóság minden formája életért, pénzért, szerelemért, tudásért fellendítette az emberiséget.”
-
Type-R
őstag
-
Keitaro
addikt
Btw a DS előrendelési árát és a kinti árakat összevetve 60 lesz a PSP. Ha már írta valaki akkor sorry
-
pyrannha
senior tag
Hi!
Tudom, hogy ezért a kérdésért megfogtok kövezni, de nem tud valaki egy megbízható(és viszonylag olcsó) helyet, ahol PS1 chip-elést vállalnak?
Ha valaki tud ilyet az dobjon egy mail-t!
Előre is köszi!PSN ID: VDFPO
-
rocket
nagyúr
válasz Keitaro #2021 üzenetére
Ez hogy jott ki ?
Nintendo DS ara 95 font, a sony psp pedig 180 font elorendelesnel (egyelore), az usaban pedig 150$ vs 250$.
Nalunk 45000 az elorendelesi ara a ds-nek, ha abbol kiszamoljuk inkabb lesz 70000 ft mint 60000, de remelem nem lesz igazam.
Legyen inkabb 9999 ft es adjanak melle 3 jatekot (kozben felebredtem )
Hova jutottak az ano kvarc jatekkent startolt kezi konzolok, par ezer ft volt 1-1 darab, ma meg dragabbak mind egy asztali konzol, es melle meg a jatekok is 10-14k kozott lesznek.
Valahogy ugyerzem nem lesz nepszeru nalunk a psp, annak ellenere se, hogy sokkal tobb mindent tud mint a ds, es sokkal tobb exclusiv jatek jon ki ra.
Mar ds ara se a magyar piacra keszult, nem hogy a psp-e.
Tul sok mindent raktak a psp-be, ezert lett ilyen draga, ez var a ps3-ra is szerintem, tul sok minden uj dolgot akarnak belepakolni, ez meg az araban fog tukrozodni.
De ha valasztani kene a ket konzol kozott, akkor szo nelkul a psp-t valasztanam , annak ellenere is, hogy a nintendonak sokkal nagyobb tapasztala van a kezi konzolok piacan."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
válasz Keitaro #2025 üzenetére
Szerintem elkepzelheto, hogy meg csokkenti a sony a psp arat az europai megjelenesre, (ez a bundle amit neztem jatek nelkul kerul 180 fontba pre-order-nel )
Na majd meglatjuk, nemeteknel ds 150 euro, psp 200 euro korul lenne, akkor talan nalunk 60000 korul lehetne mar kapni
Jatekok ararol csak annyit, hogy annyiert elorendelhetok jelenleg mint egy gt4 ps2-re.
Az meg nem a 13000 ft-os kategoria
Remelem nem luxus cikk lesz a psp-bol, mert egyelore ugytunik."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Cathfaern
nagyúr
Most nem azért, de amikor kijött a Ps2, akkor 120ezer Ft-ért lehetett kapni Magyarországon (vagy akár többért)...most mennyibe is kerül? De ha megnézed PC-s hardvereknél is ez van: ami újdonság annak aránytalanul nagy az ára. Aztán szépen le fog csökkenni.
Amúgy ez a több exkluzív játék van psp-re mint ds-re elég érdekesen hangzik, lévén mindkettőre csak exkluzív játékok vannak (exkluzív = csak az adott gépre jelenik meg, nem multiplatform, ez mindkét konzol minden játékára igaz, mivel nincs olyan másik gép, amire a a psp/ds-re készült játékokat gyakorlatilag változtatás nélkül át lehetne írni)Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
rocket
nagyúr
válasz Cathfaern #2027 üzenetére
Ezzel tisztaban vagyok, de kezi konzolrol beszelunk (oldskool neven kvarc jatek ), kiaz aki este 8 utan egy lerobbant bkv buszon elomer venni egy 70000 ft-os kezi konzolt, hogy azon gt4-el jatszon, vagy megnezze a jurrasic park 15. reszet ?
Komoly biztositas kene kotni a gepre, hogy a megfelelo helyen tudja hasznalni az ember
Igazad van lejebb fog menni az ara, de a ds-nek is lejebb fog menni, es ha mar a rajtnal majdnem 2x a kulonbseg, akkor nem mostanaban lesz egy szinten a ketto arban.
Ez igaz, de nevekben lesz ilyen boven, igy mar hivhatjuk nem tul exlusivnak"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Out
addikt
Nah, vettem a Tescoban egy RGB pro kabelt 890 ft-ert es tenyleg sokkal szebb a kep a tv-n mint az eredetileg a gephez adott kabellal.. a kerdesem az lenne hogy a DVD filmnek a kepe zold szinu, a kabelen vannak rca csatlakozok, ha azon keresztul kotom ossze a tv-vel akkor ugye rendes kepe lesz a DVD-nek? Azert teszem fel ezt a kerdest, mert nincs itthon ilyen rca-rca kabel....
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
_Volkovy_
nagyúr
komolyan szebb a kép vele?
ez nem csak ilyen legenda?
mert akkor megyek veszek -
_Volkovy_
nagyúr
Tehát mit is vegyek pontosan?
Lécci valami képet nyomjatok már be róla.
Én ott tartok most,hogy a gyári kábelt,ami 3 színű,rádugtam a tévé megfelelő színű csatlakozóira,a másik végét meg a pstwo videokimenetére.
Ez a másik fajta,jobb kábel,hogy kerül kapcsolatban a ps2-vel? -
Viktor77
titán
válasz _Volkovy_ #2038 üzenetére
Bővebben: link
vagy
Bővebben: link
[Szerkesztve]Csinálni kell. Kész. Pont.
-
al_age
senior tag
rgb kábellel sajna mindig zöld lesz a dvd filmek képe, ez szerintem egy üzleti fogás volt a Sony részéről, hogy mégse legyen egy teljes értékű dvd-lejátszód.
ha rca kábelen viszed ki a kábelről a tv-be a videojelet akkor színes lesz, csak gyengébb minőségűA fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott. 8 hobbit = 1 hobbyte?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest