-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
Testápolót milyet használtok? Én évek óta classic Nivea man-t használok, de most hogy fogyóban van váltanék valami kevésbé "vegyszeresre".
-
KisTücsök
addikt
Kis 10ml üvegcsét mivel érdemes kimosni ha kifogyott és egy másikat akarok belefúni? Nem ami előzőleg volt.
-
jolti
senior tag
válasz KisTücsök #20454 üzenetére
Nekem a múltkor nem volt itthon tiszta alkohol ( fura egy ház ez! Minden alkohol eltűnik... ), és alkoholos kézfertőtlenítővel mostam ki a kis utazó üveget, víz, majd alkohol, majd megint víz átpumpálásával és egész jól sikerült. Aztán a radiátoron száradt egy napot, majd az újból vagy 2-3 spricc a levegőbe.
Lehet egy vadászkutya kiszagolná, de én nem igazán éreztem a felfújt parfümön régit.[ Szerkesztve ]
-
Peterzon94
tag
Sziasztok, van valakinek TF Tobacco Vanille? Írjon már, kérem
-
mufi
senior tag
válasz tibbike01 #20458 üzenetére
En kiprobaltam azt a markat.... Szerintem egy kalap sz@rt nem ernek...megvettem kb mindent toluk...az arctisztito...az valami vicc kategoria, a hazi szappan jobb...a tusfurdo meg csak elmegy, de pl a sampon is...komlyan, es ezert meg penzt kernek...
a DM sajat markaja is jobb ennel, nincsenek nagy igenyeim...Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
El Gringo
senior tag
válasz tibbike01 #20458 üzenetére
kicsit viccesnek tűnhet, de a jútúbos Alpha M.-nek a cucca szerintem remek. kicsit drága, de tényleg jó. az alapcsomagot érdemes lehet kipróbálni, aki nem talál itthon jó cuccot.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
Mercutio_
félisten
Rasasi egyik kevésbé ismert tétele akciós notino-n.
Nem ismerem az illatot, olvassatok utána.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
jolti
senior tag
Tom Ford Noir-t ismeri itt tüzetesebben valaki?
A múltkorában illatoltam és nagyon tetszett az illata. A nejemnek is.
Már nem emlékszem, hogy edp, vagy edt volt, de szerintem csak edp van belőle.
Mennyire tartós ? A papírra fújt illatminta nem volt valami acélos. Mármint egy ilyen árú parfümhöz képest.
12-14 óra kb. Ami szerintem bőrön feleződik. -
Mercutio_
félisten
A meglévőket se tudom mikor fogyasztom el, pláne, hogy valamire allergiás is vagyok, így egy ideje csak ruhára és csak keveset
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
danielgalaxy
aktív tag
Nekem van itthon, manapság ritkábban használom, de pár éve nagyon nyomattam. Nem rossz illat, de enyhén szólva nem a nők kedvence, a tartósságával viszont semmi gond nincs, 8 órát minimum fent van. Nekem az Extreme jobban tetszik, ez a sima Noir edp fekete virágok és negro cukor keveréke, és elég púderes lesz egy idő után. Hideg időre jó választás, de inkább kiöltözősebb illat, pufi dzsekihez nem ajánlom. Az Extreme-ből és a sima edp-ből is van egy 50-50 millis itthon, de alapvetően az Extreme-mel könnyebb megbarátkozni.
-
jolti
senior tag
válasz danielgalaxy #20471 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Igen, azt én is észre vettem, hogy "púder illatú" lesz egy idő múlva. Mondjuk szeretem a puderes, íriszes illatokat. Feltéve, ha nincs túltolva benne.
A nejemnek tetszett ez az illat.
Az extrémet is illatoltam már belőle. Nem rossz, de az nekem túl feminin. Lehet csak az én bőrömön csinálja ezt, de nagyon nőies illata. Emiatt annyira nem jött be. De majd lehet meg egyszer megszagolom. Árban meg szinte ugyan annyi. Legalább is nem sok különbség van.Más.
Guerlain LInstant de Guerlain pour Homme edp-t nem lehet kapni sehol? Emberi áron legalább is. -
tibbike01
őstag
Tegnap voltam a Kriszti és Zoli parfümériában. Érdekes egy hely, de összességében rendben van. Egész jó árak vannak és lehet alkudni is.
Volt egy üveg lyrics amouage pucéron csak úgy a polcon 40ezer, volt egy 200milis MFK BR 170ezerért ugyanúgy a polcon volt sok TomFord, Ajmal, Mancera, Montale-ből kevés volt.Egy parfümöt mutatott: Ajmal Aristocrat, mondván, hogy hasonló illata van mint a BR-nek. Nem volt rossz tényleg az a vonal, de azért cukrosabb, szintetikusabb.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Dior Homme próba hosszabb távon volt már itt valakinek? Az új, 2020 formula, az írisz mentes, amit az új Batmannel reklámoznak.
-
HurkaLES
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék felétek, itt biztosan értelmes választ és érdemleges választ fogok kapni.
Hol tudnék jó áron biztosan eredeti Versace Eros parfümöt vásárolni? Eddig a Notino volt nálam a nyerő. Biztosan eredeti parfümöket kaptam. Viszont picit el szállt az árakkal. Igaz nem most vettem de legutoljára 18.000 forint volt 200 ml változat. Pár napja néztem ez 32.000 forint lett. Tudtok valami megbízható oldalt, ahol ettől korrektebb áron hozzá tudok jutni a 100%ig biztosan eredeti parfümhöz? -
pohár
félisten
válasz tibbike01 #20473 üzenetére
170-ért kicsit nagyon drága a BR540, Neroliban is 140e... (már ha mondjuk kapható, és nincs készlethiány)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pH érték
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Bvlgari parfümöt az Ázsiában. Amit megfigyeltem, hogy a plexi cső nem átlósan fut le, hanem csak simán, illetve az egyik betűnél egy nagyon kicsi eltérést látok. Szerintetek hamis?
[ Szerkesztve ]
-
csupafüles
újonc
Erre mondjon nekem valaki okosat: Hogy lehet az, hogy a Mancera saját honlapján rendelve minden parfüm drágább, mint ha itthon akarom megvenni? (már ami kapható itthon) Ezek a webshopok honnan szerzik be? És vajon mennyiért?
-
tibbike01
őstag
válasz csupafüles #20483 üzenetére
Miert lenne törvényszerű, hogy a gyártónál olcsóbb a termék. Akkor a samsungtól vennénk tv-t nem az emagról és így tovább...plusz még az adott ország áfája, euro-ft...stb.
-
Mercutio_
félisten
válasz csupafüles #20483 üzenetére
Nagy tételben vásárolnak, így 20-40% mennyiségi kedvezményt kapnak.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Ma akcióban 18,8k a 200ml-es Eros
-
Vamos92
csendes újonc
Láttátok hogy makeupról eltűntek a teszterek? Nekem a kedvenc oldalam volt.. Írtam nekik emailt de semmi egyelőre. Mondjuk a pénztárcám legalább kifújja magát.
-
luckyboi82
tag
-
tobias40
veterán
válasz luckyboi82 #20489 üzenetére
Ez most jó vételnek számít vagy ritkaság?(jó drága.. )
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz csupafüles #20495 üzenetére
ez kérlek alássan egy olasz parfümériából jött (de itthon is kaphatók a Neroliban, de ez a márka szinte sehol sincs akciózva publikusan, sem a discountereknél sincs...)
majd akarok kiadni belőle olyan 40-50 millit, a maradék 40/50-nel elketyegek egy ideig majd
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Misogi
aktív tag
Imádtam a makeup.hu teszter részlegét, csomó parfümöt vettem tőlük jó áron. Elvileg már nem fognak tesztereket értékesíteni.
-
hdanesz
őstag
Na emberek....ma kicsiny fővárosunkba vetett a sors. 'Sajnos' egy Black Afgano és egy La Yuqawam is hazatért velünk onnan.
Mindkettő egy ideje a listámon volt...ideje volt cselekedni.A Nasomatto-t próbáltam ki. Fél 12-kor fújtam belőle egyet....még mindig intenzíven érzem most is. Kettő óra körül még annyira tömény volt...hogy szerintem attól fájdult meg a fejem.
-
Mercutio_
félisten
válasz hdanesz #20499 üzenetére
La Yuqawam minta/dekant, vagy bátor voltál és full cucc?
Csak azt ne mond, hogy volt nálad fotós cucc is jó áron, de vevő hiányában hiába cipelted
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Milyen TV-t vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- BMW topik
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Opel topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest