-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
válasz Jhonny06 #20899 üzenetére
Közbe a hivatalos oldalon néztem és ott is 3,4
A megtévesztés az volt hogy a illusztrációs kép ami nem volt feltűntetve h illusztrációs ott 3,1/3 van.
De sose lehet tudni ugye.
De már én is nyugodt vok h eredeti. De kösziiPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
pohár
félisten
-
Málni
csendes tag
válasz buci30 #20896 üzenetére
Pár éve rendeltem netről (talán a fragrantika oldalról, de nem biztos) én is egy Montalet, méghozzá az Aoud leathert, de egyáltalán nem volt erős, se tartós, ugyanakkor érzetre eléggé olajos volt, mint aminek magas a parfümolaj tartalma. Észrevettem, hogy a dobozon 3.4 Fl.oz szerepelt, az üvegen meg 3 1/3. Reklamáltam egyet, leírtam, h nem tartós meg, hogy lehet ez a különbség és visszavették a parfümöt. 19 v 20 ezerre volt épp akkor akciózva...
-
Málni
csendes tag
válasz tibbike01 #20880 üzenetére
Én imádom a Guerlain l'homme ideal vonalat, főleg a cologne-t (edt egyébként, csak a neve cologne) és erősebb mint a l'ideal cool, pedig a Cool jóval drágább és kevesebb helyen kapni. Isteniek tavaszra, nyárra. A sima ideal edt és edp inkább őszre, télre, bár az edp-től megváltam, rajtam nem volt olyan tartós-erős mint az edt. Ideal sport a kakukktojás, tetszik is meg nem is, ffi tusfürdő/sampon illata van szerintem Az Idéal Extrême verziót én már nem adtam volna ki, sok újat nem adott, eléggé hasonlít az edpre és rajtam nem volt annyira tartó sem, hiába "extrém".
-
buci30
addikt
Már megoldodott nincs semmi gond a hiba náluk volt mondjuk így: [link]
A teszt győztesem a MONTALE BLACK MUSK nálam.
Van olyan tartós mint a CedratBoise ami már közel nem az mint pár éve sajnos.
De ez lett az utód.
Nagyon jó illatta van főleg az első 1h után.
Tegnap 16h körül fújtam magam este 23h körül még érezhető volt.
Én elégedett vagyok vele 😊💪[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
paatrick
őstag
válasz El Gringo #20892 üzenetére
Nekem egyébként ez a halálom. Lehet hogy érzékenyebb is az orrom mert pl magamon se bírom ha nem bőrközeli a cucc. De mikor meg valaki csíkot húz, úristen hogy bírja egész nap abban a ködben lenni?
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Jhonny06
veterán
válasz paatrick #20909 üzenetére
Én a leggyengébb nyári parfümömből is max 3 fújást nyomok, a durvább téliekből meg mostanában 1-et. Sose értettem ezt a "legyen minél erősebb a parfüm" történetet. Én odáig megyek, hogy érezhető legyen rajtam. Sokan azt hiszik, hogy milyen jó, ha mindenki érzi a parfümjüket, közben irodában (de máshol is) leginkább csak zavarja az embereket, ha egész nap valami erős illatot kell érezniük és jó eséllyel csak meg fognak utálni.
-
Misogi
aktív tag
Ha valakit erdekel, kaphato az Armaf Sillage (SWM clone) Alza.hu-n.
-
SOAD19
addikt
válasz Jhonny06 #20910 üzenetére
Előző melóhelyemen volt egy srác, aki az öltözőben keményen befújt magát. Nem számoltam meg egyszer sem, de legalább 6-ot biztos fújt magára, hát volt is illatfelhő utána. Meg volt egy fiatal kollegina leányzó, aki szintén kissé túltolta a parfümöt. Egy-két kollega ironikusan jelezte is neki a dolgot. Hallgatott a jó szóra, és visszavette a mennyiségből. Gondolom, azért tolják túl egyesek, hogy egész nap érezhető legyen rajtuk a parfüm.
-
KisTücsök
addikt
Ezekkel a Zoologist-okkal jó régóta szemezgetek, de látatlanban decantnak is túl drága, főleg amilyen megosztóak. Viszont látom van ilyen full collection sample pack hivatalos oldalon. 20 x 2ml. 112 dolcsi + szállítás (17) + gondolom vámon úgysem menne át (?). Hát nem tudom. Kanadába lennék, simán rendelném, bár még így is gondolkodom rajta.
-
pohár
félisten
válasz KisTücsök #20917 üzenetére
cherrygardenben vannak, onnan is tudsz mintákat szerválni (de még a sample packet is talán)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
rwin5
őstag
Sejtettem, hogy van ilyen topic is
Müllerben szoktam vásárolni parfümt, de most úgy néz ki, hogy egy darabig nem jutok el lustaság / időhiány miatt, ezért netről rendelném le a szokásos bevált termékeket, viszont nem láttam, hogy nekik lenne webshopjuk.
Az összefoglalóban nem találtam, hogy lenne iránymutatás megbízható boltra, első találatként a neten a parfumclub.hu-t dobta fel (nem reklám részemről), van itt tapasztalat vagy tudtok esetleg ajánlani belföldi shopot?
Köszi!
-
Misogi
aktív tag
Bereklamoztam itt hogy kaphato az Armaf Sillage, erre en nem vettem es mar nem kaphato.
-
El Gringo
senior tag
válasz tibbike01 #20925 üzenetére
köszi, én már rendeltem egy Sillage-t meg egy Milestone-t is és a többi. Én már letettem ezekről, nem kérdezek körbe, nem játszom a hülyét, úgyse jön össze sose semmi
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
El Gringo
senior tag
-
Jhonny06
veterán
Érkezik megint Hacivat jó áron, ha érdekel valakit.
-
jegenye77
addikt
Sziasztok!
Használ valaki régebb óta Clinique happy férfi parfümöt?
Más is tapasztalta, hogy a mostanában kapható már sokkal lágyabb illatú? Nem is érződik csak nagyon rövid ideig. Én kb 10 éve csak ezt használom de az utóbbi időben vásárolt üvegek már nagyon gyenge minőségűek.
Esetleg ehhez hasonló illatú parfümöt tudtok ajánlani nekem?A másik, hogy egy régi parfümöt keresek és nem tudom, hogy mi volt a neve. Kenzo az biztos ( férfi ) és egy kék ferde üvegben volt. Az üveg az nem is sima volt hanem valami minta volt rajta vagy csak rücskös volt már nem tudom. Esetleg ez lenne a Kenzo homme amit most is lehet kapni?
Sajnos itt nálunk ( Németország) megint minden zárva van és nem tudom személyesen megnézni.
Köszönöm!Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
bbdzyx
senior tag
Melyik üzletben láttátok a legtöbb YSL illatot kiállítva? Célzottan végigszaglásznám végre a rengeteg L'Homme és LNdH flankert.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
trassher
addikt
Afnan Supremacy Silver egy szóban: meggyőző.
Redmi Note 7
-
CoreApso
újonc
válasz jegenye77 #20936 üzenetére
Jeanne en Provence Acqua-t próbáld ki, elvileg nagyon hasonlít a régi Kenzo pour Homme-ra és olcsón hozzá tudsz jutni, 10-15€ körül van az ára.
Clinique Happy alternatívát pedig elég nehéz találni, Fragranticán ezeket javasolják:
Bvlgari Aqva Amara
Kenneth Cole Black Bold
John Varvatos Artisan
Kenzo L'Eau 2 Kenzo pour Homme -
mufi
senior tag
válasz buci30 #20891 üzenetére
Black Aoudot tudni kell viselni, mondanám, hogy jellem és karakter kell hozzá, de nem ismerlek és nem akarom, hogy sértődés legyen belőle. Nem veled van a baj, mert ez már egy elég komoly kategória és tényleg tudni kell viselni...én zöldfülű koromban eladtam a reform előtti verzióját és már megbántam, nagyon. Én sem tudtam nagyon viselni, ez hardcore, meg ez neki már meleg idő...
Freddycom: három Aventus? Én itt csak egyet látom, de most volt nemrég szemműtétem szóval lehet nem látom a másik kettőt. Amit viszont láttam, hogy az az egy, az 2020-as batch...nem is értem miért használ valaki 2019 utáni Aventust, semmi értelme...a hype, az a régebbi batchvariációk miatt van, s hidd el valós "probléma"....
Más: Dior Homme szakértőt keresek. Tudom, hogy van több verziója, Homme, Intense, Parfum...tudom azt is, hogy melyik milyen, koncentráció, stb...engem az érdekelne, hogy melyiket mikor illetve hányszor katyvasztották át. Hála és köszönet a felvilágositásért.
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
paatrick
őstag
"Más: Dior Homme szakértőt keresek. Tudom, hogy van több verziója, Homme, Intense, Parfum...tudom azt is, hogy melyik milyen, koncentráció, stb...engem az érdekelne, hogy melyiket mikor illetve hányszor katyvasztották át. Hála és köszönet a felvilágositásért."
Olyan nagy szakértő nem vagyok benne, de az eredeti Homme 2005-ös volt, ebay-en néha felbukkan olyan 100-180 ezerért. Annyit nem ér. Múltkor volt egy beragadt darab parfum.hu-n 50 ezerért de ki tudja tényleg az-e, így ott hagytam. Na de a lényeg az egy virágos illat volt, inkább 30+ férfiaknak. 2011-ben változtatták meg, az újnak nem sok köze van a 2005-öshöz. Ez inkább egy édesebb íriszes illat lett, sokkal kommerszebb.
Homme Intense ugyanez csak édesebben, azt inkább randira mondanám.
Homme Parfumnek szerintem nevén kívül nem sok köze van egyikhez se. Az egy sokkal nehezebb bőrös illat. Nem is sokat használtam.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Jhonny06
veterán
Elvileg a Parfum verziót is reformulálták már a megjelenése óta, de még mindig zavaróan erős, szóval amiatt nem aggódnék. A DHI 2016-ig biztos jó, azt még lehet találni normális áron. A sima Dior Homme-ot sose szerettem, nekem túl púderes, szóval azzal nincs tapasztalatom. Az új méhecskés dobozos cuccokat meg érdemes hanyagolni.
-
El Gringo
senior tag
nincs valakinek PdM gyári mintája? az enyémen 8a01 szerepel mint batch kód. gondolom ez valami rövidített kód akar lenni, miszerint 2018-as. megnézné valaki a sajátját?
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
senior tag
Nishane Hacivatról mi a véleményetek?
Szereztem belőle 5 ml-t. Kifújáskor és az első másfél-két órában baromira nem tetszik. Semmi gyümölcsösséget nem érzek benne. Émelyítő, szúrós, RAID rovarirtó szagúnak éreztem... Viszont utána finom füstös... Egyik csuklómon most Aventus (20M01 batch - ez sem lett a kedvenc batchem, de rossznak se mondanám), másikon a Hacivat, és nagyon hasonlóak így 3 óra elteltével... csak a Hacivat testesebb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest