- Android szakmai topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbdzyx
senior tag
válasz kk831228 #19749 üzenetére
Ez így van. Ahogy az ételek terén is változik az ízlés a korral, úgy a szaglásnál is ezt vettem észre. Egy éve még rá sem bírtam nézni a púderes illatokra, most meg azon veszem észre magam, hogy milyen jó is volt az a 2ml-s APOM Homme minta, vagy hogy kéne egy üveges maradék/decantnyi Reflection nyárra.
Utóbbit csuklóra fújásnál tovább nem próbáltam még, mennyire nyomasztó a kánikulában? Emlékeim szerint 20-25 fok jobban állt neki.[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
-
ak76
senior tag
válasz hdanesz #19746 üzenetére
Csak manapság illik hanyatt vágódni ilyen Black Afgano féle sznoboskodások miatt , ez a cucc itt alig 25 éves, és ha egyetlen cseppet odapöttyentek a nappali közepére, napokig érezni, ha felmosom a lamináltat, akkor is.
Hogy az illat jó e, vagy sem, mellékes, a tartóssága odaver bárminek amit parfüm címszó alatt manapság pénzért megvehetsz, kivéve az Amouage extraktumait százezerért per 10ml.
A hálószoba feleségem felőli oldala ettől illatozik, a szekrény legalsó fiókjából, a dobozból, csukott ajtó mögül.
Egyáltalán nem túlzok.[ Szerkesztve ]
-
-
El Gringo
senior tag
muszáj lesz már Moustache-t venni. Tudod, csóroknak csak a klón marad
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudom mi van,de MB Explorer valahogy nem működik rajtam,alig érezhető (mások szerint!) Pedig azt gondoltam róla,hogy ez fog érződni rendesen.
-
pohár
félisten
válasz El Gringo #19758 üzenetére
nekem nincs szívem(?) használni klónokat, valahogy úgy vagyok vele, hogy az eredetit támogatom inkább azzal, hogy azt veszem, nem a klónokat (de nem utasítom el azokat, csak inkább nem azok felé orientálódok vásárlásokkor)
KisTücsök... itthon találni mocsok nehéz lesz, de sok sikert hozzá!
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ak76
senior tag
Persze hogy nem, képtelenség megmaradni mellette, ez az a tipikus eset amikor azt mondom az erőssége kinyírja az élményt amit egyébként adna, mondjuk negyed ilyen tartóssággal.
Amúgy érettségire kapta valami rokontól, masszívan 40 pluszos illat, de ebben a formájában lényegében hordhatatlan.hdanesz
Nem mondanak hülyeséget...[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
Pedig biztos jó lenne az illat mert a mai, az egyik legjobb illat a designer vonalon, amit " sima" parfümériába lehet kapni. Viszont a hasonlat nem teljesen jó mert az Amouage annyiea nem drága, a Pioson meg annyira ne olcsó...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Misogi
aktív tag
Vivantison nagyon jó árban vannak a Montale és Mancera parfümök, 100ml is.
Van olyan amit érdemes lehet megvenni és hordható? Cedrat Boise-on kívül.
-
niof
addikt
válasz tibbike01 #19765 üzenetére
Amúgy ha szereted a Full Incense-t, akkor még ajánlom a Patchouli Leaves-t is. A Labdanum meg a vanília miatt hasonló illatvilág. Az eleje kicsit éles, de hamar lekerekedik. Nekem eléggé bejött. De ruhára nem szabad fújni, mert foltot hagy. Elég ronda barna színe van. Bőrön nem látszik, de ruhán igen.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
KOLSY
friss újonc
Én jelenleg ezeket használom, erősség, tartósság, és illat alapján csoportosítottam magamnak:
-Alkalmi parfümök, ezeket akkor használom ha megyek valahova, akár csak úgy csavarogni
Versace Eros, Azzaro Chrome, Yves Saint Laurent L'homme(azt hiszem )
-munkás vagy otthoni
Puma reggea and jam(igazából nem tudom mi a neve, mert ez már vagy a 3. flakon más névvel ugyanazzal az illattal), Bruno Banani Pure Man
-Csak van parfüm (túl erős az illatuk nekem)
Guess Indigo, Chevignon Heritage
-mindig jó parfümök
Antonio Banderas (világoskék) King of Seduction, Mexx Ice TouchÁltalában heti körforgásban vannak, de van hogy kicsit gyorsítok a folyamaton. Van még pár illat ami kívánságlistás.
Esetleg tapasztalatok ezekkel? -
iatti
aktív tag
akkor én ki se próbálom a f.incense-t. a pacsuli levelek is nekem édes. ha jól emlékszem neked bejön a rasasi nashwah? nálam az is édes-mézes ha valakit érdekel a nashwah,4-5 fújással kevesebb, írjon rám, elcserélhetjük valami morcosabbra dunántúlon sokfelé járok,esetleg személyes csere is lehet.
-
niof
addikt
Édes, de nem geil. Az nekem más kategória. Egy volt csajom kapott tőlem anno egy Shalimar-t, na az full a vattacukorárús mellett lévő illat volt. Ő odáig volt érte. Végül is ki lehetett bírni, de az már nagyon édes volt. Ezek a közelében nincsenek. Bár, ha neked a Nashwah is sok, akkor megértem...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
őstag
Sziasztok
A Halloween Man X-nek miért van kutyatápos marhapörkölt szaga? Mire gondolhatott a költő, mikor ezt elkészítette?
-
r3dsnake
nagyúr
Sikerült szereznem a Jurrah-ból. Nem rossz, leszáradás után egész kellemes (bár nekem túl virágos.) A kezdeti "lószag" tényleg megvan, de extrémebbre számítottam, gyorsan el is illan, szerintem viselhető parfüm, ha indulás előtt mondjuk fél órával fújod be magad.
-
Misogi
aktív tag
"Nekem órák múlva is lovászfiú szagom volt tőle..."
na jó, ettől kicsit meghaltam most -
Misogi
aktív tag
Az normális hogy tartok a személyes parfüm eladástól?
Lehet paranoiás vagyok de olyanok fordultak meg a fejemben hogy mi van ha kikapja a kezemből az üveget és elfut...
Tanács?
-
Misogi
aktív tag
Na sikerült eladni.. Fu azért kemény volt. 90ml Sauvage EdT tesztert adtam el, doboz nélkül 17 ezerért. 20-ért hirdettem de ennyiért még megérte. Ment az alkudozás persze.. Kérdezte hogy ez eredeti? Mondom nézd meg a kupakot, az üveget, hogy nem látod a csövet stb... Attól félek majd kitalálja hogy ez nem eredeti és elkap.
-
El Gringo
senior tag
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
El Gringo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Házimozi belépő szinten
- Android szakmai topik
- Öregszem
- Renault, Dacia topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Samsung LCD és LED TV-k