-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kexksz
addikt
Black Afgano Nasomattohoz hasonlo illatokat tudtok ajanlani?
-
pohár
félisten
válasz kexksz #20751 üzenetére
Gucci Intense Oud hasonlít rá, de nem olyan nyers, és kicsit gyümölcsösebb, pont azokban más kicsit, amit nem szerettem a Black Afganoban
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Misogi
aktív tag
Ha valakit esetleg érdekel JOOP! Homme Ice - 120ml most féláron van: 7.600Ft: [link]
Rendeltem egyet a hype miatt meg amiért ilyen olcsó..bár sokat nem várok tőle.
[ Szerkesztve ]
-
mufi
senior tag
Sziasztok, nemet Parfumo forumon van itt tag? Irjon privat an, megkoszonnem
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
bbdzyx
senior tag
Új Cool Water EDP-t próbálta már valaki?
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
bbdzyx
senior tag
Nem. Nemrég csendben kidobtak egy EDP változatot. Még a hivatalos honlapjukon sem találni. Valszeg' ennek sincs semmi köze az eredetihez, tök mások a jegyek.
(sry, nem reklám a link, egyedül náluk lehet még/már kapni)
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
pohár
félisten
válasz bbdzyx #20758 üzenetére
ez inkább tűnik parfüm koncentrációnak, üvegen sehol sem szerepel az EDP, elírta a notino valószínűleg
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
El Gringo
senior tag
válasz kexksz #20761 üzenetére
semmi baja az új batches Afganónak.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
őstag
Rossmann-ban 2500 JMF a Police Forbidden for men. 30 ml
Meglepően friss, tavaszi illat, a Gucci Pour Homme II-höz hasonlítják.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz kexksz #20761 üzenetére
az enyém 2020-as, nem egy beastmode, mint a Black Afgano, de kellemesebb szerintem, én jobban szeretem
meglehet, hogy nem tart annyira, mint egy 5 évvel ezelőtti batch, de ez van, nem tudsz mit csinálni...
-
mufi
senior tag
válasz tibbike01 #20762 üzenetére
Miert kell elengedni...nem ujkeletu tema, hogy a regi batchek jobbak...ez mar inkabb teny...sajnos...tetszik vagy sem...hogy ne is tul messzire nezzunk vissza, legjobb pelda erre az Aventus...a regi 120 ml-es uvegek 600 euro felett mennek Sok, draga, igen, de ha a bolti arakat nezzuk, ES a minoseget, akkor a valasz mar mas...nyilvan penztarcafuggo a dolog...
El Gringo: pont BA-rol volt szo egy csoportban...dehogyisnincs...mas, uresebb lett az illat, tartossagrol nem is beszelve...ilyen ez a tomeggyartas...es ezt nem en mondtam, hanem olyanok, akik havonta elfujnak egy uveg BA-t...
En is azon gondolkodom, hogy nehany parfumbol venni kell, mert vagy megszuntetik, vagy atkutyuljak oket aztan mar csak az emlek marad...
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
őstag
Na megjött ez a Rasasi Zebra.
Első fújásra nagyon citromos, kíváncsi vagyok mivé alakul. Direkt ezt választottam a CDNIM helyett mert a Zebrát mondták édesnek, ananászosnak mintsem füstösnek, én pedig az édesebb illatokat szeretem. -
tibbike01
őstag
Ez a szett mekkora istencsászár lehet
+ Interlude Man EDP
+ Interlude Black Iris EDP
+ Interlude 53 Extrait de Parfum -
MAGUS7
tag
Sziasztok!
Eddig nem igazán merültem el a parfümök világában,Playboy,David Beckham meg ilyeneket használtam,aztán kinéztem a Police Shock-In-Scent de végül Montblanc Explorer lett innen vakon [link] mert sok jót olvastam róla,hát még próbálgatom de kicsit csalódás,bár valaki azt írta értékelésnél hogy nyáron jobban teljesít,meg még mintákat rendeltem [link] Ezt a csomagot meg ezeket Cartier Eau de Cartier Concentrée Mancera Cedrat Boise
Ezeket próbáltam
Mancera Cedrat Boise ez nagyon bejön,de árban már sok,ennyit nem költenék rá,van esetleg valamilyen olcsóbb alternatívája ?
Gucci Guilty Absolute Pour Homme Eau de Parfum ez bitang erős az elején,ahogy enyhül egyre jobban tetszik,
Ezeken gondolkozok még [link] [link] elég olcsók most az eredeti árhoz képest és az értékelések pozitívak,randira meg nyárra kinek mi vált be ?iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
jolti
senior tag
válasz MAGUS7 #20774 üzenetére
Nekem van Bentleym, de rajtam kívül nem igazán tetszik a környezetemnek. Így nem is igazán használom.
Ne sajnáld a Cedrat-rá. Vegyél 60ml es üveggel, az is bőven kifutja a nyarat, főleg, ha van még mellette valami, mert 2-3 fújás elég belőle.
Iszonyatosan jó parfüm!
Ráadásul a nőknek is és a férfiaknak is nagyon tetszik!
Legalább is akik idáig illatolták. -
artiny
őstag
[Azzaro Wanted By Night ] vagy Boss-Bottled-Intense-Eau-de-Parfum jobb a velemenyetek szerint?
Boss van mar nekem, csak azt hallottam h megszunik.... :/
De ha venni szeretnek egy ilyen sotetebb,oszi illatot, melyik a jobb szerintetek ? -
MAGUS7
tag
Ahol van még 60ml Boise ott annyi mint a 120-as olcsóbban nem találtam,közben kipróbáltam a többi illatmintát is
Prada Luna Rossa EDT
Calvin Klein Eternity Flame EDT
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc (Pure) EDT
Paco Rabanne 1 Million EDT
Cartier Eau de Cartier Concentrée EDTA Paco Rabanne 1 Million EDT kivételével mind bejön,legjobban a CK meg a Lacoste.
iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
KisTücsök
addikt
Navitus parfümöket ismeri valaki? Illatjegyek alapján egész bejövősnek tűnnek, értékelések alapján már kicsit megosztóbbak.
-
CoreApso
újonc
válasz KisTücsök #20780 üzenetére
Nekem furcsa az a cég...
A weboldaluk úgy néz ki, mint valami template.
YouTuberekkel próbálják magukat eladni és gondolom számítanak a gazdag fanokra, akik majd üvegszámra veszik a parfümjeiket.
Max. discovery szettet lenne érdemes rendelni, de azoknak is borsos az áruk. -
Jhonny06
veterán
válasz CoreApso #20781 üzenetére
Az egyik Youtuber márkája. A holnapról és az üvegekről már látszik, hogy mennyire igénytelen az egész. Az üvegeket is a Roja-ról másolta, valamint a parfümök nagy része is erősen klón. Elég sok videó van róla, amiben ezek miatt ekézik. Személy szerint egy fillért nem adnék értük.
[ Szerkesztve ]
-
CoreApso
újonc
Futárplázától vagy az OnlineParfumstól rendelt már valaki?
8 és 2 vélemény árukeresőn, mind pozitív, viszont ez még szerintem kevés. -
Dottorei
tag
Hi! Női parfüm kellene, eddig főleg Lancome Poeme volt (tökéletes), az újat próbáltuk soleil cristal de inkább wunderbaumra hajaz. Nincs valami ötlet?
-
Dan-szan
senior tag
Sziasztok.
A fiamra rábeszéltek telefonon parfümöt, nincs még tapasztalata e téren.
Erről a cégről és parfümről van szó.
Az oké, hogy 14 napon belül visszaküldhetem, de ki lehet bontani vagy mi vonatkozik az ilyen jellegű dolgokra?Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Jhonny06
veterán
válasz Dan-szan #20788 üzenetére
Igen, törvényileg kötelező minden webshopnak visszavennie a kibontott és kipróbált parfümöt is, mert ez nem olyan kozmetikum, hogy a termék közvetlenül érintkezik a bőröddel (mint pl. egy rúzsnál, amit nem lehet visszaküldeni). Ha akadékoskodnak, akkor ezt le kell írni nekik.
[ Szerkesztve ]
-
Dan-szan
senior tag
válasz Jhonny06 #20789 üzenetére
Köszi, remélem nem lesz probléma.
Safranek : Ott kezdtem én is hasonló eredménnyel, aztán gondoltam megkérdezem itt hátha tud valaki informálni róluk. Ja "akciós" volt féláron
[ Szerkesztve ]
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Jhonny06
veterán
válasz Dan-szan #20791 üzenetére
Én óva intenélek attól, hogy erre pénzt kiadjatok. Ránézésre valami ilyen Avon-szerű cuccról lehet szó, amit leginkább csak marketingelnek, de maga a parfüm valószínűleg gagyi. Ha már telefonon beszélték rá, akkor az sokat elárul. Inkább menjen el a fiad a Douglas-be és próbáljon ki pár parfümöt, hogy neki mi tetszik, az alapján már tudunk segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
válasz Dan-szan #20791 üzenetére
ezért nem jó, ha valakit túl illedelmesnek nevelünk. ezeket el kell küldeni a bánatba
amúgy én ilyenkor azt mondanám, bocsi, parfümboltban dolgozom, megoldom magamnak. ahogy a biztosítósoknak is azt mondom, van pénzügyi tanácsadóm, a zepteresnek meg, hogy már van kontaktom. erre kéne tanítani a gyerekeket az iskolában, nem rajzra meg énekreł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
paatrick
őstag
Hivatalosan megnyitom a nyarat, mivel az előbb egy csávó 2 méteres Clinique Happy felhőben ment el mellettem. Ami legalább 10 fújást jelent abból
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
mert_csokis
senior tag
Sziasztok!
Rendelnék néhány mintát Notino-ról, ehhez kérnék egy kis iránymutatást tőletek.
Nem követem a témát, de tudom, hogy vannak sokatok által kedvelt és ajánlott illatok.
Túlvinni sem akarom, de 5-6 érdekesebb típust azért jó lenne kipróbálni.
A Mancera Cedrat Boise minta már kosárban van. Sokan ajánlottátok, egy próbát megér.
De, hogy legyen valami támpont is velem kapcsolatban.
A klasszikus Boss Bottled például alap nálam, bár őszintén szólva már unom. Nem lehet vele mellélőni, de jó lenne valami új kedvencet találni.
Aztán van még egy kis maradék Chanel Allure Home Sport-om is. Ő ugye drágább kategória, de a kezdeti hivalkodás utáni lecsengését szeretem. Régen szerettem a Paco Black XS-t is, de a megújult változat nem tetszik. Olyan semmilyen lett.
Szóval irányadónak ezt tudom írni. Jöhetnek az ajánlások. Ne legyen fullasztó, nagyon gejl illat (például One Million Lucky), de a karcos, "arcszeszes" szúrós feeling sem jön be.
Ugyancsak nem barátaim az öreges, mélyebb tónusú, dohány jegyeket felmutató illatok sem.
Köszönöm a segítséget előre is.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
mert_csokis
senior tag
válasz paatrick #20795 üzenetére
Tényleg...a Clinique Happy. Mindig is tetszett. Fullasztó nyári napokra elképzeltem magamnak, de elég gyenge volt a hatásfoka, ezért sose vettem.
Esetleg ahhoz hasonló, kimondottan meleg, nyári napokon is hordható illat?Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
tibbike01
őstag
válasz mert_csokis #20796 üzenetére
Szia kremmaniarol vegyél decantokat, vannak jóféle eladók sok parfümmel, pl.: lapo, zsoszt, gindir, chamo.
Amiket írj fel:
Dunhill Icon
Guerlain Homme EDP
Rochas Moustache EdP
Montale/Mancera citrusos illatai.[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz mert_csokis #20797 üzenetére
Nyárra nagyon ajánlom a korábban említett Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme-ot. Jó ár, a tartóssága is megfelelő és baromi jó illata van, mindig jó kedvem lesz tőle. És kevesen hordják.
-
Azie
őstag
válasz mert_csokis #20797 üzenetére
terre eau fraiche majdnem elcsábultam húsvét előtt egy üvegre, de még félig van a mostani
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest