- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
addikt
válasz tibbike01 #19595 üzenetére
A szokásosakat, plusz az újakat, felváltva, hangulat, vagy alkalom szerint.
Dior - Homme Intense; Montale - Dark Aoud & Full Incense ; Rasasi - La Yuqawam; Swiss Arabian - Shaghaf Oud Abyad; Nasomatto - Black Afgano; Lalique - Encre Noire A L'Extrême; Rasasi - Dhanal Oudh NashwahEgyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
El Gringo
senior tag
-
-
bbdzyx
senior tag
Hétvégén a Müllerben láttam, hogy a Dsquared2 valszeg' reformulalta és egy új, sokkalta gagyibb és semmilyenebb üvegbe tölti a He Woodot, meg elhagyták a neveben az előtagot.
Csak emlékeim vannak az eredetiről, de kettőt fújtam ebből az újból egy teszter csíkra, amit ma megtaláltam a zsebemben és mondhatni nagyon kellemeset csalódtam benne. Erősen fás alapon egy kellemesen világos virágos akkord, de mintha kevesbe lenne szintetikus ez a formula, mint ami kép él az emlékeimben a fával berakott üveges eredeti változatról. Az árára nem emlékszem, a neten sem tálalom, de próbálok egyet vele bőrön+ruhán, ha ott is működik, akkor egy üveg jó lesz belőle a 15-20 fokos őszre/tavaszra.@Putyin
Most nem akarok jönni azzal, hogy én megmondtam, de az alapján berendelni egy Mancera Aoud-ot, hogy "valami nagyon erőset ajanljatok" elég vakmerő dolog volt, főleg ennyi pénzért. A mennyiségről nem is beszélve.[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
Putyin90
senior tag
válasz bbdzyx #19606 üzenetére
Félreértettél. Nincs bajom a Black Oud-dal. Mikor magamra fújom brutálisan erős az a füstös rózsa, de 1 óra múlva már nem zavaró, és ami utána érződik az kellemes. Egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem, sőt, örülök, hogy van végre egy parfüm, ami két fújásból kitart 12 órát (vagy többet), de az biztos, hogy minden nap nem fogom használni, arra ott lesz a Daarej. Ha meg egyszer elfogy akkor rendelek valami kevésbé rózsás Montalet.
[ Szerkesztve ]
-
jolti
senior tag
Tegnap jött meg!
Eszméletlenül tetszik!
A múlt hónapban még egy Givenchy Gentleman Edp-t vettem (ez az asszonynak nem nagyon tetszik, úgyhogy lehet majd megy a cserébe.Pedig nagyon jó minőségű parfüm! ), előtte meg YSL La Nuit de L'Homme Intense - t, az előtt még YSL Y-t.
Tavalyról van még Azzaro Wanted by Nigth, Carolina Herrera 212 vip Black, meg még szét kell nézni a fiókban.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Vamos92
csendes újonc
Nagyon jó illat a V&R Ex ,de eléggé drága volt mikor néztem azt hiszem 30 körül van 90ml.. Rengeteget gondolkodom rajta azóta is ,hogy vegyem meg, vagy pótoljam ki egy 125ml Herodra amit jó helyeken lehet venni már 50ért.
[ Szerkesztve ]
-
jolti
senior tag
válasz tibbike01 #19612 üzenetére
Én 45 éves vagyok, de még ezek szerint nem nőttem ki...
A felvázolt típus amúgy szerintem nem fog 30 ezres parfümöt fújkálni magára...
Érdekes, hogy hogyan változik az ember ízlése!
Fiatalon nagyon szerettem az édes illatokat, aztán ki nem álltam őket, most meg már csak fiatalosan, kezdem visszaszeretni' őket!
Bár már közel sem az annyira édeseket, de az édeskés megint kezd bejönni.
Például a PdM Pegazus már nagyon édes, még, ha nagyon jó minőségű is, de már sok.
Az YSL Y pont jó.De például a Givenchy Gentleman Edp az már határ eset.
Nekem nagyon tetszik, nagyon minőségi, hosszan tartó, jó a szilázsa, de a nejemnek nem jön be...
-
-
őstag
Na meg is érkezett a decant, fú bazzeg, ez télre elég ütős illat, brutál jó. Más parfümökhöz nem tudom hasonlítani, mert mint mondtam nem sorakoznak a polcon.
Ahogy szárad le, úgy lesz egyre férfiasabb az illat, de mégis édes süteményes, fene tudja, nehéz megfogalmazni. Kíváncsi vagyok mit produkál mondjuk 3 óra múlva
Mancera Cedrat Boise-t is rendeltem a sráctól, ha már ott voltam, viszont ez nekem nem jön be, egyre inkább termálvíz illatára hajaz nálam.
-
Vamos92
csendes újonc
Megjött közben a Guilty Absolute-om. Valami zseniális illat, kegyetlen(feleségem reakciója mém gyanus ). Nekem egy nagy adag bőrbe forgatott, friss jegyektől megtisztított, Terre 'd Hermés. Már most a kedvencem
-
KisTücsök
addikt
válasz Misogi #19621 üzenetére
Pedig pont most akartam jönni, h elmondjam, mennyire kurva jó.
Kipróbáltam néhányat az elmúlt időszak emlegetetteik közül. Egyik az MCB. Nekem nagyon durván bejön. Tartóssága is egész jó. Kár, h kb megy ki a szezonja.. de azért még egy darabig jó lesz.
Továbbá jött Layton meg Herod is. 1-1 napot töltöttem el még velük, de szeirntem mennek a kedvenceim közé. Nagyon bejön mind a kettő. Igazából nem tudnék egyelőre beléjük kötni. Tartósság is teljesen rendben, sőt.
A Nashwah-t még megemlíteném. Hát ez egy érdekes jószág. Elsőre nem igen tudtam hova tenni, de többszöri nekifutásra már egészen bejön. Főleg miután kicsit megnyugodott. Bár így sem tudom, h hordanám-e melóba, vagy máshova kintre.. Viszont karácsony körül itthon annál inkább. haha. Aztán lehet később változik a véleményem.
-
El Gringo
senior tag
Hasonló alapja van a Blue Aoudnak, ánizs nélkül.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
Misogi
aktív tag
Tudtok ajánlani valami jó őszi / téli illatot amit lehet érezni is? 20 ezer forintig.
Jöhet bármilyen ajánlás, köszi! :)
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz Misogi #19630 üzenetére
Nekem télen leginkább TF Ombré Leather, TF Noir Extreme, Azzaro Wanted by Night, Dior H Intense, PR Pure XS, Rochas Moustache edp, ha csak pár órára kell valami, akkor John Varvatos Vintage, ezzel nagyjából minden alkalom le van fedve. De ha még nem próbáltad, akkor nagyon ajánlom a Burberry London-t is. Olcsó, viszonylag jól tart, és baromi jó kis illat.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Ma voltam parfümöket szaglászni a Müllerben. Megláttam a Moschino Toy Boy EDP-t, amit valaki korábban emlegetett itt. Na, gondoltam...kipróbálom.
Hijjj, az első szippantás után majdnem kidobtam a papírlapot. De végül megtartottam, sőt fújtam kicsit a bal csuklómra is...hátha bőrön jobb.Első körben nem lett jobb. Viszont ahogy kezdett kicsit szelidülni az illat, egészen kellemes lett. És eléggé tartós...szinte levakarhatatlan. 3 és fél órája fújtam egyetlen fújásnyit a csuklómra. Azóta négyszer mostam kezet....és még mindig érzem. Nem kicsit, nagyon...
Inkább akkor van jobb illata ha csak megcsapja az orrod a 'szele'. Ha közelről beleszagolok, még mindig durva..karcol.
Ettől függetlenül nem hinném hogy vennék belőle.
-
jolti
senior tag
válasz Freddycom #19620 üzenetére
Én mondtam, hogy qurva jó!
Azóta meg, ahogy hordom még jobban tetszik!
És tényleg, jól írod! ahogy szárad le, egyre jobb!(#19623) Jhonny06
Miért ne érné meg?
Eszméletlen jó illat, ráadásul brutál jó tartóssággal!
Reggel felfújtam és még délután is meg-meg csapta az orrom, ahogy mozogtam. Ugyan az, kb. mint a Pegazus, csak ennek sokkal jobb és férfiasabb az illata.
Ennél sz@rabbak mennek jóval drágábban...(#19630) Misogi
Givenchy Gentleman Edp.
Édes, fűszeres, igazi téli. Érződik és tartós, szinte már lemoshatatlan!
Nekem kicsit olyan karácsonyos, ünnepi illata van. Lehet a szegfűszeg miatt! A nejem pont azt utálja benne... Mert azt alapból is utálja....[ Szerkesztve ]
-
ak76
senior tag
Megjött a cserébe kapott Montale Red Vetyver, első szippantásra azt hittem adom is el azzal a lendülettel, de aztán kb 20-30 perc múlva valami eszméletlen finom illattá szelidült, valóban TDH, de ennek egészen más a minőségérzete, azt hiszem marad, sőt!.
Nem lenne rossz csere opciónak helyet biztosítani, egy rakás illatom van amiket eladnék, de szívesen cserélnék is belőlük. -
Petyke77
tag
Rendeltem egy decantot Németo.-ból, nagyon gyorsan megjött csak összekeverte a srác a cuccot. Írtam neki hogy valami nem stimmel elnézést kért és elküldte a másig címet hogy postázzam már én el a vevőjének Németo.-ba majd kifizeti a postát. Kíváncsi vagyok nektek mi a véleményetek?
-
törölt tag
Maxiparfum.hu
Rendeltem egy parfümöt 15000Ft összegben. Nem azt kaptam amit rendeltem.
Jeleztem nekik. Írták, hogy küldjem vissza Szlovákiába. A Magyar Posta 7000 forintért szállítaná Szlovákiába. Kérdeztem, hogy azt kifizetik e. Semmi válasz. Több telefon, több email megvolt. Fogyasztóvédelem, békéltető testület nem működik, mert határon átnyúló ügy. OTP chargeback nem működik mert a futárnak mint harmadik félnek fizettem bankkártyával. EU-s vitarendezési platform semmit nem ért. Eltelt 3 hónap és semmi eredmény.[ Szerkesztve ]
-
Petyke77
tag
Van valakinek tapasztalata esetleg hogy levélben hogy tudok feladni egy 10ml decantot? Kis csomagként 8rugó 😀 (És a csávó írogat hogy mikor adom már fel😂)
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs