-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Málni
csendes tag
Azért így merész kijelenteni, hogy az edtk nem érnek semmit, csak az edpk. T. Mugler edtk kifejezetten erősek és tartósak. YSL M7 absolu edtm is erős (bár már pont nem kedvelem az illatát)
Megkülönböztetném pl. a 2t, h vmi sokáig marad a bőrön, de mások alig érzik->sillage (hatótávolság), és tartósság->lasting Pl. volt olyan edpm, ami viszonylag sokáig maradt a bőrömön, de mások mégse nagyon érezték, engem ez jobban frusztrál, mintha erősen lehetne érezni, de csak 2 órán át...úgyis utána szoktam fújni, nem spórolok velük .D
Nehéz úgy javasolni, hogy nem ismeri az ember a személyiségedet, milyen illatokat kedvelsz, nehéz, fűszeres, virágos vagy inkább friss. Ha nehezebbeket, akkor Mugler, Lancome, YSL, Chanel irányba mennék el vagy niche (unisex) parfümök (de az már más árfekvés).
Az Avon tucatillatokat gyárt, semmi egyediség bennük (igaz mi is Avonozunk már amióta bejöttek Mo-ra), olcsók, nem is túl tartósak, kivéve a Far awayt...
Én nem használok nőit egyáltalán, szinte egyiket sem bírom magamon elviselni, ffi illatok közül elég sok kedvencem van -
El Gringo
senior tag
[Guerlain Cuir Intense] - rá keresek beszállókat, legalább 50 ml esetén rendelnék egyet. 2900 Ft / 10 ml-re jönne ki. Bp
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
törölt tag
BEAST MODE FRAGRANCES IN UNDER 4 MINUTES!!! 💣💥 - YouTube
Jó a humora ennek a nőnek! "One chest hair" LMAO -
paatrick
őstag
válasz #86564352 #20656 üzenetére
Tobacco Vanille - "smells like christmas" na innen tudom hogy ez hiteles, nekem is ilyen érzésem volt tőle. Biztos nem szexi meg akármi amit a többi review mond róla.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
törölt tag
válasz paatrick #20657 üzenetére
Kedvelem a videóit, tetszik a stílusa. Azóta "megyek vissza hozzá" amikor többször dicsérte a Chanel Allure Homme illatot, ami nekem régóta megunhatatlan kedvencem. A többi youtubernél állandóan csak Bleu de Chanel és Allure Homme Sport Eau Extreme a sláger! (azok is jók persze) Aztán láttam designerből tetszik neki még a Terre d'Hermès és még pár ami volt nekem is vagy tervben. Hasonló véleménnyel így fel tudja kelteni az érdeklődésem olyanra, amilyet még nem vettem. (még apróságként kevesek egyike, aki helyesen ejti a neveket + jót nevetek ezeken a gyors jellemzéseken)
-
pohár
félisten
válasz El Gringo #20650 üzenetére
Gucci Pour Homme II decantot találtam itthon nagyon jó áron (1600ft-ért olyan 4ml), hát ez valami mocskosmód baszott jó
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Jhonny06
veterán
Áldom is az eget, hogy anno Londonban még vettem egy 100ml-es üveget, amikor még mindenhol kapható volt. Szerintem a legjobb teás illat, még niche kategóriában is kevés ilyet találni. A tartóssága nem egy nagy szám, de engem speciel nem zavar, ez amúgy se az a kategória, amit nagyon sugározni akarsz.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #20664 üzenetére
a fél üveget átveszem 20-ért
akkor még valahogy találni kéne az eredeti Gucci Pour Homme-ból, meg az Envy-ből is... utóbbinál kicsit eltántorít a 100/45ml 130€-ért
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Mercutio_
félisten
Új Tom Ford Costa Azzurra äkciós, bár fragrantica alapján lehet nem véletlenül
Nem tértem vissza, csak belefutottam és bedobtam.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
tibbike01
őstag
Ti is észrevettétek, hogy az elmúlt kb fél évben drasztikusan emelkedtek a parfümök árai?
Lassan már minden parfüm 100+ezer lesz...egyedül az Amouage parfümök maradtak elfogadható áron, de abból sem mind.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz tibbike01 #20671 üzenetére
öööö, nem?
mi emelkedett? a DIOR exclusive vonala drágult hivatalosan, azt tudom, de a többiről nem tudok...
-
paatrick
őstag
Én se, bár nem nézem olyan gyakran. De pl tavaly, tavalyelőtt volt 7-10% infláció a valóságban (KSH szerint nem de tudjuk miért ).
De te milyen márkát nézel? Én Marlyt kerestem legutóbb de nem volt sokkal drágább mint korábban.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
kexksz
addikt
Sziasztok,
Tom Ford parfumoket hol lehet Bp-n tesztelni? (Most lezaras van, de ugy alapvetoen) Foleg Oud Wood, Tobacco Vanille/Oud erdekelne
-
El Gringo
senior tag
arénában nincsenek teszterek
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
paatrick
őstag
válasz kexksz #20678 üzenetére
Mammut 2 Douglasban biztos van, 1 hónapja voltam. Ha valami nem lenne kirakva kérdezz rá, mert a stand mögötti szekrényben egy fióknyi teszter van elrakva
-
El Gringo
senior tag
válasz tibbike01 #20681 üzenetére
én nemrég voltam. TF parfümök vannak egy külön pulton, teszter egyikből se volt. sőt, igazából a pult is elég szegényes volt, kínálat se nagyon volt, csak pár kevésbé ismert darab.
-
törölt tag
Van valakinek bármilyen Le Male flanker tesztere? Batch kód van rajta? A dobozon van de az üvegen nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
rushty
őstag
Hogy lehet javítani a szagláson? Vanília dominancián kívül mást nem veszek ki leszáradáskor.
[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
paatrick
őstag
válasz rushty #20690 üzenetére
Szerintem max az tanulható hogy felismerj egy illatot, de hogy több illatot érezz nem hinném. Kb mintha abszolút hallást szeretnél "fejleszteni", nem tudsz, vagy úgy születtél vagy nem.
-
Misogi
aktív tag
Mikor notino-n a használt, sérült csomagolású termék drágább mint az új: [link]
-
tibbike01
őstag
válasz Misogi #20694 üzenetére
Gondolom valami automatikus beárazó rendszer működik a háttérben, ami összeakadt. Sokszor van olyan is hogy a 100ml olcsóbb, mint az 50, vagy a teszter drágább, mint a dobozos. Általában hamar korrigálják az árakat. Ezen nem kell fennakadni, haladj tovább
[ Szerkesztve ]
-
Misogi
aktív tag
Egyébként ez a Rasasi Al Wisam Day jó parfüm, használta már itt valaki? Ugye nem túl rózsás?
-
törölt tag
válasz paatrick #20691 üzenetére
Az abszolút hallás tanítható kisgyerekkorban. Pont múlt héten láttam videót arról, hogy 60 éves korra elveszítik. Neves zenészek mondják el, hogy fél hanggal tévednek.
Hogy a témába is vágjon a hozzászólás az orrban lévő receptorok száma ha nem is de az idegpályák mindenképpen változnak és változhatnak pozitív irányban is. Az illatokért felelős agyterület pedig mindenképpen fejleszthető. Ez egy bioszámítógép része amiről eddig írtam de ott vagy TE is aki mindezt érzi, gondolatot formál róla, és fejlődik. -
r3dsnake
nagyúr
EZT a boltot ismeri valaki? Jó árnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Hardcore café
- EAFC 25
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Íme az új Android Auto!
- Milyen TV-t vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- BMW topik
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs