- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsyx
aktív tag
Sziasztok!
Ez a 700x28-as köpeny elméletileg gond nélkül jó lesz trekking felnibe, ugye? 19mm-es a belső átmérője a felninek. -
Acef
addikt
válasz Eagle16 #63196 üzenetére
Agy
Jól tetted, hogy hagytad.
Az a hang az agy/bringa kedvezőbb árfekvése miatt lehet. Amennyiben erősödik, akkor garanciában még megnézetheted.Sárvédő
Én módosítottam a sárvédőt.
Kettévágtam, így a nyeregvázcső alsó pontja és a hátsó fék közötti rész mindig fel van szerelve, ezzel állandó védelmet kap az első váltó és a nyeregvazcső alsó pontja. Erről holnap teszek fel képet.A rögzítést és a távolságot így oldottam meg (elnézést, koszos a bringa). Alulról van fotózva, a lényeg, hogy egy csavarral, három anyával és két műanyag alátéttel a rögzítést, és a távtartót is meg lehet oldani.
[ Szerkesztve ]
-
Laox
aktív tag
válasz Tothgera30 #63201 üzenetére
Mondjuk szerintem még úgy is elég jó ajánlat, mert a szett 150e körül van, nem? Még félár az is.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Igen,az volt és most is azt használom.
Ezt a Specialized Henge Sport nyerget ismeri valaki? A Selle SMP TRK 250 km után már nem jött be,széles orra dörzsöli ágyékom.[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
fukyu
tag
válasz Hasaggymeg #63206 üzenetére
MO-on szerezted be? Ha igen, hol?
-
trialboj
őstag
Tudna valaki segíteni miféle appot tölthetnék le, ami segítene végigmenni ezen a pályán?
Volt itt 1 verseny de nem neveztem mert nem akartam tök utolsó lenni, de azért kíváncsi vagyok mennyi idő alatt teljesíteném. Még kint vannak a felfestések pár napig, de tegnap mikor próbáltam, állandóan eltévedtem mert alig látszanak, és elég sok a leágazás.
Persze nem gondolom hogy van olyan app ami minden elágazásnál segít, de jelenleg azt sem tudom mivel tudnám megnyitni ezt a map-et telefonon, pedig jobb oldalt bármilyen formátumban letölthető.
Nagyon köszönöm.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
superecneB
őstag
Szervusztok!
3x9-ről átalakulnék 2x9-re.
A tervem az hogy egyelőre megtartom a 22-32-t és hátul a 11-32-t és csak a 42-es tányért lekapnám, megnézni milyen áttét lenne a kényelmes, utána eldönteném hogy 36/38 irányba megyek -e elöl, illetve hátul kell -e majd 34 vagy 36 - bár kétlem ahova megyek hegyekbe ott fel tudtam menni 22 elöl 28 hátullal.Kérdésem az, hogy ha 1 tányért lekapok elöl (42-est), kell -e középre távtartót beraknom a csapágyhoz (amit 68mm-mél kérne (~3mm-es kis gyűrű) hogy a láncvonalam okés legyen 32-11-nél is? (2x9-es vagy 2x10-es csavart raknék be a meglévő 4 helyett / rockringet és marad a csavar)
Ha kell távtartót beraknom, akkor célszerű -e a bal hajtókar felől is berakni a távtartót?Üdv,
Bence -
Eagle16
addikt
Köszi a képet! Az a baj, hogy egy darab ilyen hosszú csavart adtak a sárvédőkhöz és azzal az elsőt pont feltudom rakni. De majd beszerzek egy hasonlót. Az a megoldás nagyon jó, ahogy te felraktad. Ma talán lesz fűrészem és méretre tudom vágni a sárvédő pálcákat.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
válasz Because #63211 üzenetére
Fogó az van, elcsípni próbáltam vele, de nagyon vastag. Csak egy kis mélyedést tudtam vele csinálni. De hajlítgatni nem próbáltam, félek hogy rossz helyen törne el.
Nekem ilyen van: SKS Bluemels Trekking MattEnnek 1-2 cm-el hosszabbak a pálcái mint kéne, a sárvédőn meg olyan dugók vannak amik zárt végűek, szóval nem megy át rajtuk a fölösleg. Méretre kell vágni. Egyébként felmegy így is, de nagyon rosszul néz ki, valahogy így: [link]
Most kaptam kölcsön fűrészlapot, eltűnök pár órára szerintem
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
kpal
nagyúr
Kíváncsiságból megkérdezem ,mert 2007 óta UMF használok.
A Hervis-be kapható KTM bringák jó árakon vannak ,megéri ott venni ? Mert van ami 50%-os leárazással. -
bunddog
tag
Kamu 50% többnyire, talán 1-2 típus van ami megérheti, amikor úgy volt hogy bezár az árkádban lévő akkor 1db 27.5-es talán ultra peak volt ami nem hervisnek gyártott modell hanem kapható volt máshol is és az akkor tényleg 50k-val olcsóbb volt mint máshol, ettől függetlenül túlárazottak
-
Dr.Én
veterán
Hali
A sprotsdirect.com-ról rendelt már valaki kerékpárt?
rendeltem már többször is ruházatot , de kerékpárt még nem...
egy nő MTB-on gondolkodok , megéri?WOT: kissio
-
parkr
őstag
erről már tényleg nehéz ránézésre megmondani hogy alu
-
-
csubuka
addikt
Létezik hasznavehető markolatgumi ebayről? Korábban tárgyaltuk, hogy amit kinéztem messze van a jótól, de lehet, hogy fentebbi árkategóriában lehet normális is...
-
kpal
nagyúr
válasz bunddog #63214 üzenetére
Igen én is sokallom érte amiket látok . Itt Debrecenbe az egyik boltot felújítják és kiárusítanak, az egyik valami 735ről 350re van leárazva carbon vázas . Viszont 300ról 185-re egész jónak tűnt.
Nagyon bringás életbe 2009 -is voltam ,addig mindent néztem olvastam ,ami kerékpár főleg a DH és ahhoz közeli dolog érdekeltek ...., azóta kicsit másfelé ment a figyelmem .Mára már könnyed városi tekerés mard,persze amikor van időm és időjárás engedi.
[ Szerkesztve ]
-
-
-=RelakS=-
veterán
válasz trialboj #63208 üzenetére
1perc volt kb átimportálni
Google MyMapszoli03, Darco
A Navitel vagy a Locus hajlandó abba az irányba állni, amerre haladok? A Google térképnél már elegem van abból, hogy ha a telefon rosszul határozza meg az északi irányt, akkor a Térkép szerint néha oldalazva, uram bocsá tolatva közlekedem...[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Darko
senior tag
válasz -=RelakS=- #63225 üzenetére
Persze hogy beáll abba az irányba, forgatja a képernyőt, alul, jobbról a 2. ikon.
http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/
-
deicide
veterán
No, ki volt kint ebben az orbitális szélben? Mi kimentünk csapattal megnyomni egy-két szegmenst, nem mindenki bírta el a tempót, ketten csináltuk ezt az átlagot úgy, hogy volt benne egy S kanyar és emelkedő is, lefelé meg nem nyomhattam 60 fölé, mert a kollégának 52/14-e volt csak és pattogott volna a nyeregben.
Cserébe a pofaszélben nem vigyorogtunk.Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Tothgera30
Ármester
válasz deicide #63229 üzenetére
Tegnap is, és ma is voltam. Nekem is 52-es a nagytányér a Formigli-n, de a 11-es sor alját csak ritkán használtam. Mondjuk közrejátszik az is hogy rég nem tekertem, és a folyamatos szembeszél is lobogtatta az arcszőrzetem. Viszont 6,7kg körüli bringa egy álom, félek is rajta, de a lapított (négyszög) csövekbe szeret belekapni a szellő.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
deicide
veterán
válasz Tothgera30 #63231 üzenetére
Az biztos, én még 78 kilóval is játékszere voltam az oldalszélnek...
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Darko
senior tag
válasz -=RelakS=- #63230 üzenetére
Locust. Akarom mondani balról
http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/
-
balintka
addikt
válasz superecneB #63209 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Valaki tud segíteni?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Remelem jo helyen jarok: vettem egy regebbi orszaguti puch bicajt. A nagyvarosban hasznalnam munkaba jarashoz, igy eleinte a gyari versenykormanyt lecserelnem egy egyenesre, vagy felfele forditott, vagottra, hogy jobban tudjak koncentralni a kornyezetemre. Tudtok erre szakembert, forumot ajanlani, ahol ilyesmit vegeznek/ilyet tudok venni? A gyarit nem barmolnam szet.
Koszonom!
-
ivana
Ármester
válasz motoflug #63235 üzenetére
Ilyesmi helyett ajánlom a normális rejtett bowdenes fékkart, máris fogsz tudni figyelni a környezetedre. Sokan ilyen régi borzalmas fékkarokkal találkoznak először koson és azért nem tudják használni. Ha bullhornt akarsz akkor csak le kell fűrészelni a kormányból. Egyeneset nem ajánlom max. nagyon rövidre vágva, de akkor meg úgyis ott a bullhorn.
-
ivana
Ármester
Én egy túra csepellel voltam kint amit ma vettem (5000Ft-ért), csak 2-3km-et mentem, de majd nem belefújt a szél az árokba Délután meg szereltem a csepelt, egészen egybe van, csak a kerekeket kell újra fűzni mert a horganyzott küllőket megette a rozsda, kap jókis DT küllőt aztán olyan lesz mint újkorába
-
Eagle16
addikt
válasz r.levente75 #63223 üzenetére
Köszi!
Felraktam a hátsót is, de elég hosszú csavar hiányában alul csak madzaggal van rögzítve Igazi Macgyver megoldás, de holnap irány a csavarbolt és megcsinálom úgy ahogy Acef a sajátján. Addig csak kibírja, viszonylag stabil.
A hátsót egyébként nem kellett fűrészelni, a pálcák hosszúsága megfelelő volt. Az első kettőn kellett igazítani kb. 1,5 cm-t.
---Lasali---: köszi, már nem szedem szét azért Elég profin belőttem, nem kotyog, de szabadon fut, az biztos hogy sokkal jobb mint ahogy belőtték gyárilag. (Vagy a Neuzer üzemben...)
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
inifini
tag
Jó kis tempót nyomtatok
Én tegnap voltam Bp-Velence-Bp távot, kb egy 100-as, hát odafele elég szenvedős, visszafele meg már nem bírtam kihozni a hátszél okozta előnyt, mert azért kivett belőlem az odaút. Sok bringással nem találkoztunk...
A hőmérséklet, az időjárás tök szép volt, de ez a nagy szél... Baracskánál gurultam lefelé 40 körül, de eleve az út minősége is gáz + kapkodta alattam a bicajt a szél, nem éreztem nagyon biztonságban magam. -
parkr
őstag
-
kpal
nagyúr
válasz Tothgera30 #63227 üzenetére
Akkor megvárom a telet és megint bringa boltban vásárolok mint anno. Erre az idényre még jó lesz a régi.
-
fpeter07
veterán
válasz superecneB #63209 üzenetére
Most én is 2x9-et hajtok. Teljesen jó az áttétel. Nagytányér terepre felesleges. 40 felett úgy sem tudsz már tekerni. Viszont egy speckó lánctányért kellett hozzá rendelni külföldről. Nem én szereztem be, arról nem tudok mit mondani.
-
westlake
félisten
Valaki tervezi valamelyik távot?
Én már neveztem a 206 km-re.Play nice!
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest