Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz deny330 #247316 üzenetére

    Most jut eszembe, hogy kérvényezve volt a hosszú távú tapasztalat a Kenda Booster Pro SCT-ről, bocsi a szutykos képért, de épp nincs lemosva a bringa ;] . Az eddigi gumijaim közül, sőt, úgy általában a gumik közül szerintem a Maxxis Rekonra hasonlít a legjobban, ezért én is ahhoz hasonlítom. A Rekon nálam hátul 1500km után már kopott volt, ami a félreértések elkerülése végett az én elmémben nem sima felületet jelent, hanem azt, hogy a bütykök élei lekoptak, elkerekedtek és a gumi már nem tapadt úgy, mint újkorában, elkezdett kipörögni, csúszni. Na most a Kenda Booster újan így nézett ki:

    2100km után meg ilyen:

    Egyértelmű számomra, hogy ez egy sokkal tartósabb gumi a Rekonnál, messze nem kopik annyira, 2100km után még teljesen jó :)) .
    A viselkedéséről nem változott a véleményem: szárazon marhajó, rövidebb a féktáv, mint a Maxxis Rekonnal, valamiért azonos nyomáson ujjal megnyomogatva is puhább, nagyon képlékeny gumi és ezt menetközben érezni is, nagyon jól csillapít. Nagyon jól gurul, alacsony az ellenállása, de szerintem a Rekonnak is az. A Rekonnal szemben egy hátránya van szerintem, 2mm-vel keskenyebb 2.2" verzióban, de ennek ellenére jobban tapad és jobban is csillapít. Szvsz ha valaki Rekon, Rekon Race gumin gondolkozik, inkább nézzen szét a Kenda SCT gumik között :K . Nem olyan menő a Kenda logó és 58mm helyett 56mm szélesek, de minden másban jobbak. Persze sárba ez sem való, ahhoz túl sűrű és apró a mintázat.

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák