Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rastacsz

    tag

    válasz Parci #127699 üzenetére

    Engem is érdekelne, de, és, ha csak próbára.
    Ez az influenceres* LanceHedrick-es dologhoz annyi, hogy ha ő nincs és nem kap kölcsön egyet valakitől, az első szériából, akkor nem nagyon tudni róla, mert nem nagyon futott délkelet Ázsián kívül és azért is került le a kés a kínálatból, mert arrafelé a világos pörkölés nem nagyon dívik.

    Amúgy azért van kisebb kultusza a zp6-nak, mert aki használja, azok szerint lehet sokkal finomabbra állítani, anélkül, hogy szárítana, vagy keserűbe menne át. Ezt viszont az 1500 usd alatti őrlők+ hozzá a valamelyik ultra low fine, vagy unimodal, bármilyen fantázia néven futó késeken kívül nem nagyon tudja más.

    *nekem az influencer, mint valami, úgy van meg, hogy az adott terméket, szolgáltatást "ingyen" megkapja, azért, hogy a követőinek készüljön róla tartalom.
    James Hoffmann, legjobb tudomásom szerint, mindent megvásárol és utána vissza is adja a (patreonos) követőinek. Lance már lehet, hogy kap, de nem tiszta, hogy kölcsön kapja, vagy nála is maradhat? De ő is megveszi a cuccok nagy részét és utána ő is patreonos támogatói közt kiszórja a megvett dolgokat.

    [ Szerkesztve ]

    There are 2 types of people in this world. Avoid them both.

Új hozzászólás Aktív témák