Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tKb.

    tag

    Sziasztok!
    7 hónapja vásároltunk egy Sage Bambino Plus kávéfőzőt, amelyet kizárólag desztilált vízzel használunk (1,2g epsom, 0,3g szódabikarbóna/5L).
    A kávéfőző 1 héttel ezelőtt kijelezte, hogy vízkőoldást kellene végrehajtani, de a használati utasításban benne van, hogyha az ember 3 havonta cseréli benne a vízszürőt akkor nem kell. Na mi erről elfelejtkezdtünk, úgyhogy nem volt cserélve. Mit ajánlotok, rendeljünk bele és cseréljük 3 havonta a vízszürőt annak ellenére, hogy nem csapvizet használunk és most rendeljünk vízlágyító port is és nyomassuk át rajta vagy mennyire kell ezt a részét komolyan venni? Tablettás tisztítást azt csináltuk amikor jelezte, mert azt kaptunk hozzá pluszban, illetve minden kávéfőzés után egy üreset is leszoktunk főzni, hogy tiszta legyen az ahova a kart betesszük. Ennek van értelme?
    Szóval a tisztán tartással kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni.
    Illetve az is kérdésem lenne, hogy az első hónapokban elég konzisztesen sikerült vele kávét főzni. Párommal együtt szoktunk inni és minimális különbségek voltak csak az első és második lefőzött kávé között. Ez a különbség nőtt, van, hogy az első 16g-ból tök jól ki jön ilyen 30-35 g, de második már 40-hez közelít vagy akár több is lesz. Ezt a problémát lehet orvosolni valahogy?
    Nagyon köszönöm előre is a segítő hozzászólásokat és szép napot Nektek!

Új hozzászólás Aktív témák