- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
Sziasztok!
Ki engedne meg egy gyors tapit BPn?
G3S-et szeretnék venni, ezért megnézném élőben is a "kistesót", mert képeken nagyon bejön!!
-
beers
addikt
-
beers
addikt
válasz CoolBoy323 #4957 üzenetére
Nem az enyém, nekem thl w3+ van most, a hugomnak rendeltem 5-6 hónapja, azóta is elégedett vele!
Én cseréltem a romot stb.
Sajnos nem igazán fér bele más telefon az elképzelésembe:
1.MTK 6589 proci
2.HD kijelző
3.Max 135mm magasság
4.Notification LED
5.Minimum 1G RAM
6.Led villanóAz első négyből nem engedek, az ötödik lehetett volna 2G, de elleszek az 1G-val is!
Jelenleg a Jiayu G3S ami kapható, megfelel az első négy pontnak és a külseje is tetszik!
Jiayu G4-re nem fogok várni tovább, UMI nem tetszik, Amoi nem HD, THL W 100 szintén nem, stb.[ Szerkesztve ]
M&N
-
CoolBoy323
nagyúr
Van a G3S-re rom? Milyen, mit tud? Nem 4.2 alapból?
Szerintem a HD kijelző nem előny... Gyengül tőle a telefon, hisz több "pixelt kell mozgatni", és jobban is merül épp ezért (de nagyobb az akksi is)
Mellesleg W100 kijelző gyönyörű!!! Én egy kumma pixelt nem látok, pedig direkt keresgélem!!
Ha gondolod meg tudom mutatni BPn, amíg nem kel el...
-
beers
addikt
válasz CoolBoy323 #4959 üzenetére
Én a sima G3-ról mondtam, hogy van a környezetemben!
Hozzászoktam a thl-nél a 720-as kijelzőhöz, alább már nem adnám!
A 4 magos proci ezt röhögve viszi még a komolyabb játékoknál is, az fhd-hoz azért ez nem minen esetben elég...!
Hétfőn megyek bp-re.....![ Szerkesztve ]
M&N
-
apeelme
addikt
válasz Drizzt D #4938 üzenetére
Tipikusan azokat a hibákat írod le mint ami nálam is volt. Keress rá a hsz-eim között. Az antenna minősége nem megfelelő (típushiba), ennek cseréje oldotta meg csak nálam. Amit előszőr aluminium fóliára, és nem olyan régen réz-re cseréltem...szuper lett! Persze ha nem akarod hekkelni akkor gariztasd.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #4955 üzenetére
UP, ha nem veszitek tolakodásnak
-
andyTM
őstag
válasz CoolBoy323 #4977 üzenetére
- mikor leszel otthon?,; úgy néz ki, hogy hétvégén már én is otthon leszek, aztán megnézheted az enyémet.
#4979- pedig megnéztem volna azt a thl-t
- domino85 ilyenkor hol van Ő a 16.kerben lakik, de most készül a vizygájára
[ Szerkesztve ]
-
GazVezír
tag
válasz Dominó85 #4980 üzenetére
Dominó85: Ejnye-ejnye. Tanulás helyett a vendéglátóipari egységeket látogatjuk ?
A JiaYu hivatalos fórumán találtam az alábbi fotót, ami a négymagos G3 frissített vázát ábrázolja. Némi pletyka következik, amivel már több oldalon találkoztam, tehát tessék annak megfelelően kezelni. Állítólag szoftveresen igencsak összecsapottra sikerült a végeredmény a G4-gyel ellentétben, bár utóbbin már nem stock Android verzió fut, hanem a LewaOS egy változata.
[ Szerkesztve ]
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz GazVezír #4981 üzenetére
Eggen, ezt a fémvázat én is kiszúrtam korábban egy MTK-chipsetes telefonokkal foglalkozó oldalon. Mivel nem égetően sürgős a telefonvásárlás, jelenleg még mindig törpölök az A820 meg a G3S/G4 között, de leginkább a forint brutális erősödésére várok!
A tesztek, leírások, no meg az itteni tapasztalatok alapján a JiaYu HD IPS + GG kijelzője, meg az "összerakottsága" tetszik, az A820 mellett az ár és a f2.0-és BSI kamera szól, aminek ráadásul elég jó a vonalélessége.--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---
-
sergio81
tag
válasz sergio81 #4973 üzenetére
Bocsi este bealudtam, uh nemtom mikor,érek oda hogy feltoljam a magyarított miuit!De. évzáró a gyerknek stb. Szóval szerintem leghamarabb du-n, vagy kora este érek oda!De ha még lesz rá igény akkor feltöltöm!Mégegyszer bocsi!
Egyre többb a homályos részlet ezzel a g3s-el kapcsolatban!Szerintem érdemes lesz megvárni egy-két tesztet g3s vs g4 ,hogy az ember tudjon dönteni köztük!
-
GazVezír
tag
Atomcsirke: Politizálni nem illik, sőt talán szabályellenes is, de a forint és az erősödés szó ritkán szerepelnek egy mondatban. Ha most ide smiley-t raknék, az olyan lenne, mintha tökön rúgnám saját magamat. Szóval még ide sem rakok.
Érdemes megvárni egyébként szerintem is az első teszteket, továbbá a felhasználók visszajelzéseit, számolva az általában első szériával érkező gyermekbetegségekkel, amik eddig a Dzsajü telefonjait sem kerülték el. A MiniDeal mellékelt képe alapján a négymagos G3 sem kap stock Androidot sajnos.
sergio81: Utóbbit már olvashatod is, ugyanis a Gizchina pont tegnap publikált egy aránylag részletes tesztet, bár néhol nem igen eresztették bő lére a telefon egyes tulajdonságaival kapcsolatos tapasztalataikat. Link le ne maradjon.
Liberator24: A CPU Spy-nak érdemes hinni, de gyakorlatban is meggyőződhetsz róla, ha nem csökkent drasztikusan a készenléti idő. Bár ICS-hez mérten valamennyi csökkenéssel alapból számolni kell.
[ Szerkesztve ]
-
Liberator24
tag
Másnak is hasonlóan néz ki az akku statisztikája (apeelme 4.1.2). Szinte mindig ébren van, CPU spy szerint viszont 90 %-ban deepsleepben van. Repülő módban ritkábban van ébren, viszont hosszabb ideig.
[ Szerkesztve ]
-
GazVezír
tag
válasz Liberator24 #4985 üzenetére
Repülő módban azok a programok, amik a Wi-Fi-t vagy a mobilhálózatot használnák adatkommunikációhoz, ritkábban vannak ébren, így kevésbé terhelik az akkut. Ez így logikus, ugyanakkor ha az arány negatív képet mutat, akkor érdemes kiszűrni azokat a programokat, amik nem bírnak magukkal.
Az előző hozzászólásomból kimaradt egy Update és már túlléptem a szerkesztési időt.
[ Szerkesztve ]
-
apeelme
addikt
válasz Liberator24 #4985 üzenetére
Igen ez a normális JB esetén, de már leírtam párszor. Úgy néz ki frissíteni kellene a Téma összefoglalót.
-
KTU
addikt
2. akkumat másfél hónap után kezdtem el használni.
kb. 2 hét kellett neki hogy ugyanazt a használati időt hozza mint az első.más:
Tegnap felraktam a Light Flow appot, sárgára állítottam valami jelzést, persze pirosan jelzett, (itt mintha már többször ki lett volna tárgyalva hogy csak piros, kék, zöld) elfelejtettem
Az akku drasztikusan merült, 2 óra alatt 20%, kikapcsolt kijelzővel (volt hogy 4 napot bírt 1 feltöltéssel )
Hiába töröltem az alkalmazást, újraindítottam, akku ki újraindít, semmi nem segített.
Lemerítettem az akkut teljesen, kicsit még rásegítettem (ezt használom) ezután akku 100%-ra tölt kikapcsolt telefon mellett, így elfelejtette a durva merülést.
G3N, Gthill JB v.1[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Atomcsirke
aktív tag
-
Dominó85
addikt
válasz GazVezír #4981 üzenetére
GazVezír: Már semmi közöm a vendéglátáshoz.
Más: Ez a G4 egy nagy kalap ... a GizChina leírása alapján. A tesztvideón össze vissza fókuszál (rohadt irritáló), a képek amit csinál korrektek, de kevésbé színesek. Andy panaszkodik a vacak wifi-re és a gyenge GPS-re is. Azt hiszem ez a modell nekem nem fog kelleni. Maradok a G3-om mellett. A forint xar, a kínaiak hazudoznak, megjelenést tologatnak, no meg pénzem sincsen... Felejtős.
Megint más: Ma 14:40-16:00 között meglel a Hajós utca 25-ben az, aki a G3-ot szeretné nyúzni. Sorry, de utána nincsen időm foglalkozni senkivel sem az említett hét eleji vizsgák miatt.
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz CoolBoy323 #4993 üzenetére
Mikorra tudnál ideérni, illetve merrefelé szoktál lenni? Max viszek magammal tanulnivalót.
Mozgáskörzetem ma: XVI.ker - Örs - Deák - Arany- és vissza* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz CoolBoy323 #4995 üzenetére
Az Örstől 20 percre lakom, így nem nagy dolog beugranom hozzád, ha gondolod. Olyan 5 óra felé érnék az Örsre. Telszámom az adatlapomon, de most eszik a G3. 14 felé sajna le kell vennem a töltésről, mert mennem kell edzeni...
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
Cunc
tag
Figyeljetek!!!! hogyan lehet az hogy a hangerőszabályzó gombnál, keletkezett nálam egy ferdület vagyis mintha fellenne hajolva a telfonom, és van már minimális íve is. EZ EGYRÉSZT , HOGY A PICS@BA??? másrészt meg ez normális? ugyanúgy működik meg minden csak most vettem észre.... Kinek volt még ilyen problémája vagy mit csináljak?????pls
A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos.
-
Cunc
tag
így néz ki szerintem ez nem normális!....
[/L[ Szerkesztve ]
A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a
Téma összefoglalót!
Ha G3S készülékkel rendelkezel fáradj át ebbe a topicba!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest