- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Mit gondoltok a g3s tudja az OTG-t? A fórumban úgy láttam a sima nem tudja.
adms.hu | UI Designer
-
Attipapa
aktív tag
Szép estét!
Bár nem használom az mms-t, de a horgászbarátok így küldik a fotókat. Így szembesültem vele, hogy nem működik az mms. "az üzenetet nem sikerült letölteni" hibaüzenettel elintézi és nem jeleníti meg. Mi lehet az oka? Tud valaki segíteni? APN beállításoknál az mms beállítás jó!
Üdv. -
Drizzt D
tag
válasz janesart #5496 üzenetére
Én telenor-os vagyok és ugyanezt a hiba tipust produkálta a blade 1-em.
Egyenlőre a G3 még nem, de már igényeltem új sim kártyát. Nekem még a pannon-os korszakból való a sim kártyám és könnyen elképzelhető, hogy emiatt szarakodik a telefon tipustól és márkától függetlenül.
Ha nem akarsz szolgáltatót váltani / második sim-et szerválni akkor menj be a szolgáltatódhoz (tök mindegy melyik az) és igényelj új sim-et.
Tmobilnál tudtommal ingyen van és talán a vodánál is, telenornál kb 3-4 ezer.Nem biztos, hogy megoldás lesz de hátha.
egyébként a gariztatástól sem kell félni.
Én a héten küldtem vissza a GPS miatt garanciális cserére. Még nyilván nem éerkezett vissza, de egyenlőre bizakodom.Szóval nem mind sz@r ami kinai, max kifogtál egyet ami rossz.
De amig nem bizonyosodtál meg róla, hogy nem más a hibás, ne a telefont hibáztassuk. -
CoolBoy323
nagyúr
G3S tulajok: hogy muzsikalnak a telcsik??
-
Dominó85
addikt
Akit érdekel a Next Launcher 3D vagy kérdése van az apk-val kapcsolatban priviben keressen meg. Nagyon szépen fut a G3-on és akadást csak hébe-hóba produkál (van hogy napokig 1x sem). Látványos, minden apró vackot külön lehet beállítani rajta, ezért megszokásához idő kell. Ismeri az 1-2 ujjas gesztusvezérlést is, ami nálam különösen jól jött. Áttűnési effektek, azok sebessége, hátterek stb minden variálható. Van benne magyar nyelv.
Hiányosságai, amik miatt páran eltántorodnak majd: egyes widgetek nem akarnak futni rajta! Ez egy igen komplex felület, majd meglátja az aki kipróbálja.
* Péter - 06302461862 *
-
Attipapa
aktív tag
válasz #40993792 #5511 üzenetére
Ugye Zsolt, ezt nem gondoltad komolyan
Amíg nem volt 3G-s telefonom,és nem volt Androidos, és még közelebbről, nem volt JIAYU, addig is kaptam mms üzeneteket és gond nélkül letöltötte. Akkor sem volt a környékünkön 3G! Egy ilyen mms fotó 29kb, és minden telefonom le tudta tölteni. Nem akarok ismét előjönni a V1277 példájával, de azzal soha semmi probléma nem volt. Itt máshol kell szerintem keresni a hibát! -
Lidl
senior tag
-
Attipapa
aktív tag
válasz #40993792 #5514 üzenetére
Köszi a gyors reagálást!. Én is emailt használok, de sajna a kollégáknak nincs "okostelefonjuk" csak egy egyszerű Nokia, amivel ez a kommunikáció a legkézenfekvőbb multimédiás üzenetekhez. Ha nem jutok előbbre, akkor megpróbálom a 4.0.4.-es romot visszarakni és azon is megnézem!
-
Attipapa
aktív tag
Heuréka! Megoldottam!
Szóval, az apeelma féle 4.1.2-es ROM system/etc/apns-conf.xml fájlt lecseréltem a Yabe V3.1.8 ROM-ban található xml fájlra és láss csodát reboot után azonnal letöltötte az üzenetet! Most már azt hiszem minden működik ezen a ROM-on. -
-
Dominó85
addikt
válasz bagkri01 #5521 üzenetére
Igen igazad lett. És a vicc az, hogy negyed annyit eszik szebb és összetettebb felülettel, mint az SPB Shell 3D. Viszont megkérdezném, hogy átlátszó energiagazdálkodási widget van-e erre a felületre és ha van akkor mit-hogyan kell majd beállítanom.
* Péter - 06302461862 *
-
Attipapa
aktív tag
válasz apeelme #5523 üzenetére
Szia!
T-mobile-al volt a gond, és azért mert létrehozott az APN-eknél egy T.mobile WnW hozzáférési pontot is az mms beállításokkal. Ez az apns-conf.xml pedig csak a NET és mms hozzáférési pontot állítja be,így minden mükszi!Ha már így összekerültünk akkor megkérdezném,hogy a beállítások menüben az android verzióra (4.1.2) háromszor rányomva, miért nem a JB babocskát hozza be, mint a többi ROM-ban? A fejlesztői opciókba vezérel, ha háromszor lenyomom!
Üdv![ Szerkesztve ]
-
apeelme
addikt
válasz Attipapa #5524 üzenetére
Tmob-nál egyetlen MMS apn profil van ami teljesen ugyanaz mint a Yabe-ben kivéve egyetlen dolgot az mmsproxy címnél:
Saját:
<apn carrier="T-Mobile MMS" mcc="216" mnc="30" apn="mms" user="mms" password="mms" mmsc="http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms" mmsproxy="212.51.126.010" mmsport="8080" authtype="1" type="mms" />Yabe:
<apn carrier="T-Mobile MMS GPRS" mcc="216" mnc="30" apn="mms" user="mms" password="mms" mmsc="http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms" mmsproxy="212.51.126.10" mmsport="8080" type="mms" />Az általad említett WNV-s apn-ek semmi köze az mms-hez, ugyanis az apn profilnál egy ú.n. type érték mondja meg a rendszernek hogy azt mire használhatja. Ha ennek értéke pl. default akkor "netezéshez", ha pl. mms akkor kizárólag MMS küldés fogadásra használható. Ha megnézed a WNV-s apn type
értékét akkor láthatod hogy nem mms, így ennek nincs köze az MMS-hez.
Mint látod fent van egy lehetséges hiba, de ennek visszaigazolásához segítened kellene. Tedd meg hogy a most működő Yabe-s apn-nél írd át a proxy cím utolsó értékét (.10) az én általam megadottra (.010), és mentsd el, majd indítsd újra a készüléket. Ezek után így is teszteld a küldés fogadást. Ha nem működik akkor megvan a hiba, és javítom.[ Szerkesztve ]
-
Attipapa
aktív tag
válasz apeelme #5525 üzenetére
Ok. megpróbálom, de nem lehet ez a hiba, ugyanis amikor keresgettem a hibalehetőségeket, akkor a proxy címet is átírtam több formátumra. A T-mobile szerint: 212.051.126.010, ehhez képest a 051 elől is le van hagyva a 0 és csak 51, ezért megpróbáltam a 010 et is sima 10-el és nem működött. Azért egy próbát teszek!
A WnW-s APN-ben mindenütt az mms beállítás szerepelt egy az egyben. Ezt is visszarakom és elküldöm neked a screenshot-ot. A T-mobile szerinti wnw beállításban nincs is proxy cím, sem a többi adat, főleg nem szerepel a három betű: mms!
Ja és a yabe nem is hozza létre ezt az APN-t.[ Szerkesztve ]
-
apeelme
addikt
válasz Attipapa #5526 üzenetére
Felesleges elküldened itt van előttem mindkét fájl. Ezek szerint nálad a WnW apn volt bepöttyölve hogy azt használja?
Az hogy a szolgáltató oldalán milyen információk vannak megadva azt inkább hagyjuk, ha csak arra hagyatkoznál még ennyire sem menne. Ettől függetlenül azt látom, és igazat adok benne hogy a WnW-os egy rossz apn, mert mms beállításokkal kapcsolatos infókat tartalmaz de nem mms apn. Javítani kell(ene), csak ez nem ilyen egyszerű mert amikor az ember segítséget kér hirtelen mindenki eltűnik. Ez pedig egy olyan jellegű probléma ami 1db SIM-el nem lehet megoldani!(#5528) Attipapa : Sajnálom ha félreértettél, semmiképp sem vettem okoskodásnak tőled. De örülök hogy sikerült és köszönöm a visszajelzést, így én is tudom javítani a fájlt.
[ Szerkesztve ]
-
Attipapa
aktív tag
-
Attipapa
aktív tag
válasz apeelme #5527 üzenetére
Ez az átjárócím (212.051.126.010) nem csak a T-.oldalán van megadva, hanem több T-hez nem köthető oldalon is ezt írják! Az igazat megvallva, most csak úgy lehetne kideríteni a pontos hibát, ha visszatenném a WnW-t is létrehozó apns-config.xml-t és akkor írnám át a proxy címet. Most viszont nem szánok rá újabb 236 Ft-ot :-).
-
Orf3usz
tag
Felület, pontosabban status bar mókoláshoz kérnék segítséget privátban. Van valakinek kedve/ideje?
-
fuze
őstag
válasz CoolBoy323 #5540 üzenetére
Én már meghülyülök, hogy nem rendelhetem meg . kértem, hogy jelezzenek emailben ha van és "véletlen" kétszer is rányomtam . A telóm meg majd zörög ha email érkezik
adms.hu | UI Designer
-
Drbonci
aktív tag
válasz CoolBoy323 #5542 üzenetére
Igen igaz, csak a keret és a hátlap szürke.
-
esztam
csendes tag
Jól gondolom, hogy nem sok esély van arra, hogy a G3S-re bármelyik oldalon 5-10 dolláros kupont tudok majd beváltani a közeljövőben (1-2 hét)? Ha így van, megveszem inkább az első adandó alkalommal, amikor lesz készleten.
-
fuze
őstag
válasz CoolBoy323 #5542 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy nekem a szürke a hátlapja miatt nem tetszik. Elölről szerintem jól néz ki főleg, hogy ha az alsó és felső rész tényleg fémből van. Szóval egy fekete hátlappal nem lenne rossz, de inkább kivárom
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Már ki akartam írni, hogy újra lehet rendelni feketét a minideal-en. Csakhogy miután megrendeltem már megint azt írja, hogy out of stock. Most komolyan elvittem volna az utolsót?
adms.hu | UI Designer
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a
Téma összefoglalót!
Ha G3S készülékkel rendelkezel fáradj át ebbe a topicba!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Politika
- Horgász topik
- Automata kávégépek
- NVIDIA® driverek topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest