Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumerian
csendes tag
Elnézést, visszaolvashattam volna. Köszönöm mindkettőtöknek!
-
BB64
csendes tag
Ismer valaki valamilyen állványt vagy tartót a touchoz? Az erősítőm mellé kéne, mert azzal van összekötve, de így elég hülyén néz ki, hogy csak oda van rakva mellé.
-
Béló
aktív tag
no gyerekek ezt látni kell: [link]
-
Bling95
őstag
xD RESTORE + SHIFT
[ Szerkesztve ]
-
skiny83
aktív tag
Hello!
Szeretném ha a lockscreen és a háttér különböző kép lenne! Van erre valami egyszerű megoldás? Köszi
..nem értek a gyémánthoz.. ..Antwerpenben terem?
-
Tomics
addikt
iTunes-t mivel lehetne nélkülözni? Nagyon körülményes így...ha rádugom nem érzékeli meghajtóként, pedig mikor először rádugtam érzékelte...
PH! addikt since 2004
-
KArcsi5
csendes tag
szaisztok
ugyan az a problémám mint Ateszpodnak de én restore-ztam és mégse működik
letudná fordítani vki azt az oldalt amit ateszpod leírt (sajna németet tanulok)
-
hdcsaba87
aktív tag
Sziasztok, lehet már 1000szer kérdezték de megkérdezném 1001-ére is.
1G touchot lehet gpsként használni?
Láttam fényképeket aholo valami locogps adaptert kötöttek ipodra.
Mennyibe kerül egy olyan? -
hakos1987
őstag
helo!
Egy olyan problémám lenne, amiben a segítségetek szeretném kérni, hogy tisztogatáskor észrevettem, a touchom bal alsó sarkánál az üveg kicsit feljebb van, és lehet nyomkodni. Ez mitől lehet? 1-1.5 hónapja vettem használtan... ragasztva van rajt az üveg, vagy hogy? kell aggódnom, hogy szétesik, vagy valami? készüljek úgy, hogy meg kell csináltatni, vagy nem nagy gond?
köszi előre is a segítséget!Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
válasz hdcsaba87 #5868 üzenetére
Nem rémlik hogy kérdezték volna, de igen, lehet használni, ha veszel egy ilyen adaptert Mondjuk Google-ben megnézve (ezt Neked is javaslom, az árra pl. választ kapnál azonnal) úgy tűnik, hogy ez egy Wifis-böngészős móka, ennél van jobb megoldás is, pl. az iGPS360. Az ára szintén ott van a linkelt oldalon.
hakos1987: Ragasztva van, nekem is egy kicsit be lehet nyomni, de nem romlott már hosszú ideje. Valószínűleg zakózott egyet a Tied is.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
hakos1987
őstag
valóban, sajnos korábban leesett... épp puskáztam vizsgán, amikor lecsúszott a combomról fenének ilyen csúszós, lehet elkélne egy szilikontok... mindenesetre akkor nem érdemes egyelőre hozzányúlni, max ha nagyon lafog, akkor szétszedni és újraragasztani.
köszi a helpet!Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
hakos1987
őstag
válasz Bling95 #5872 üzenetére
nem is állt szándékomban
viszont előbb történt egy fura dolog... elindítottam az asphalt5-öt, amikor elkezdett a kép jobb széle (ipod alsó része) hullámozni, vibrálni... kiléptem, majd vissza, először csíkozódott, majd ugyan ez. Na jól becsokiztam, kikapcsoltam a jószágot. Most vissza, és elvileg most minden okés, viszont aggódom, hogy ez hardveres hibára utal, vagy lehet csak soft gond?
Apple cuccokra van nemzetközi garancia? csak mert srác elmondása szerint 1 hónapja vette kint, de gari nincs. Esetleg sorozatszám alapján le lehet csekkolni a korát?Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
skiny83
aktív tag
válasz Csapi007 #5864 üzenetére
Köszi, ez eddig patent, de mi van akkor ha én a saját képemet tenném a háttérnek és egy másik sajét képemet a lockscreennek. Bele lehet ebbe piszkálni valahogyan amivel nem ezek a random képek jönnek be? Megjegyzem kellemes hölgyek..
-
hakos1987
őstag
köszi!
beírtam a serialt, megadtam germany-t, eddig ok, viszont utána nem ír ki semmilyen olyan infót számomra, hogy mikor gyártották pl, vagy ilyenek. Asszem azt szeretné, hogy adjam meg a vásárlás dátumát és igazoljam valamivel. én rontottam el valamit, vagy rosszat lesek?szerk: itt a kép róla: [link]
[ Szerkesztve ]
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
redbullinger
csendes tag
hello
az iphone játék megy az itouchon?????
ki a legokosabb szőke???? -golden retriever ..redbullinger=adrenalinluv.. google+ meghívók ingyen!!(írj privátban! ).... HTC HD7
-
-
szorcsika
csendes tag
Sziasztok!!
Lenne egy kerdesem az uj 3.1 es iPod softrerrol. Ki mit szol hozzas? En reggebn feltete a 3.0 sat de annak az internettel baja volt!!!Koszi elore is
-
szorcsika
csendes tag
Es ha leszeretnem szedni akkor iTusnban a legujjab iTuns?
Es melyiket kelle nekem ha most 2.2.1 es valtozatom van??? -
skiny83
aktív tag
válasz hakos1987 #5877 üzenetére
az ipod kép mellett van egy olyan sor hogy: estimated coverage: limited warranty és mellette kis betüvel: see full coverage details. Ha arra rákatt akkor megtudod meddig él még a garid. Majd az okosok megmondják a tutit de én úgy tudom, hogy nem a vásárlás napja számít hanem az üzembe helyezés. ha megveszed de nem dugod rá gépre csak egy jókora levélnehezék. az első gép csatinál itunes telepítés regeléstől számít.. ..szerintem.
#5875 kérdésre tudja valaki a választ? köszi
[ Szerkesztve ]
-
-
hakos1987
őstag
válasz skiny83 #5889 üzenetére
néztem már, de ott be kell adni a vásrálás dátumát, amit nem ismerek, valamint még amikor cégbe próbáltam, akkor azt írta, hogy igazoljam valamivel ezt a dátumot, most pedig hogy nem tudja feldolgozni, próbáljam később pedig pont arra lennék kíváncsi, mikor lehet, ha tudnám a vásárlás dátumát, akkor tudnám meddig lenne érvényes
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
hakos1987
őstag
válasz skiny83 #5895 üzenetére
először ezt dobja ki:
[link]utána continue, beadtam egy fals dátumot és ezt:
[link]szerk: beírva egy korábbi dátumot pedig ezt adja be:
[link][ Szerkesztve ]
-
hakos1987
őstag
egyébként az nem gáz, hogy nincs hungary a széria szám beírása után, ezért németországot választottam? vagy Te mit választottál? ahogy elnézem, nálam ,,csak" a regisztráció a baj, azonban ennél a dátumos dolognál nem tudok továbbjutni emiatt...
-
hakos1987
őstag
nah most beégtem, köszi
egyébként ugyan az a helyzet....amúgy miért nem az ipodból olvassa ki az 1. üzembehelyezés dátumát? ennek így nem sok értelme van, mint mondtam, ha számlám lenne a vásárlásról, akkor tudnám a garanciát érvényesíttetni, illetve a pontos lejárat dátumát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest