- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
a000
őstag
A töltőt figyelheted, attól lehet, hogy függő lesz. Azzal max annyit érsz, hogy itthon nem kell töltőt venned, ha nem angol. Én így nem mennék bele, főleg nem ha ennyi pénz a tét. Én várnék még.
(#33844) GeneraL_XTX: "igencsak jól jönnének azok a gyári tokok". tokok? Egyet kapsz, nem pedig húszat.
[ Szerkesztve ]
-
majestic
őstag
Ez a biztos mód, mármint a helybeni aktíválás! A töltőt csak úgy hozzátettem. Egyébként Angliából általában Orange függőket szoktak hozni. Amerikából hozottban pedig NEM létezik független!!!!
Microsimet pedig a trémobilnál 4000-5000-ért kapsz szó nélkül kártyacsere címen, vagy új előfizetéssel egy csomagban.
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
majestic
őstag
-
Sakab
senior tag
Sziasztok olyan kérdéssel fordulnék hozzátok h érkeznifog szept okt körül hozzánk egy Iphone 4 (MediaMarkt) kártyafüggetlenül. Eddig szép is jó is de hogyan tudnánk úgy kitenni hogy ha vki kiakarja próbálni akkor azt meg is tudja tenni. Mivel ha kártyanélkül kapcsoljuk be akkor azt fogja kiirni h max segélyhívás mint a mostani 3Gs-nél. ha meg kártyát teszünk bele akkor azt regeli és csak azzal lesz hajlandó elindulni. Persze gondolom a tmobnál ezt is megcsinálják 5kért, de ezt a verziót nem szeretnénk nagyon És eladni se nagyon lehet úgy h nem tudjuk bekapcsolni. JB-zni se nagyon szeretnénk de gondolom ez érthető
Egyébként azt ára ha minden igaz 350 körül lesz...Ja meg még egy kérdés, nemtudtok vmi infot h mikor lesz már normális 4.0a 3G-re?MErt naponta kb 2xer kap el az ideg h úgy földhöz ba...om h sztiv dzsobsz is megérzi mert néha úgy belassúl.
-
válasz majestic #33855 üzenetére
Az SSH-hoz két dolog kell: az OpenSSH telepítése Cydiából, valamint egy Putty a gépedre. A MobileTerminalt meg a Cydiából tudod felrakni, ez esetben nincs szükség a desktopodra, az iPhone-on be tudod pötyögni a parancsot.
Viszont ha ezeket nem ismered, én annyira nem javaslom az erőltetést.
“All nothings are not equal.”
-
majestic
őstag
Hát lehet, hogy igazad van.... Egyébként a Cydiában lévő MobileTerminalt kompatibilis a 4.01-es szofttal? (iPhone 4-em van). Persze a legfontosabb dolog, hogy az iBlacklistett szeretném telepíteni ingyen...
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
a000
őstag
válasz majestic #33858 üzenetére
Látom nem olvastad el az első hsz-t, akkor segítek:
"A topicban a mai naptól fogva (2009. június 30.) tiltott téma a jailbreak és a SIM unlock, valamint minden ezekkel kapcsolatos dolog említése, legyen szó linkekről vagy eljárásokról — programok említése megengedett, de azok felrakásának módjáról írni már tiltott."
-
irgum
addikt
Köszönöm a tanácsokat! Nem akarom úgy átvenni hogy nem győződtem meg a függetlenségéről. Most nekem egy 3G iphone-om van. Ha bemegyek a T-mobileba akkor azt meg tudják csinálni hogy amivel most használom kártyát azt átrakják egy microsim-re? Úgy, hogy megmaradjon a számom. Ekkor használható marad a régi szifonommal és a 4-essel is? Hallottam hogy van simkártya átalakító. Mindenképp kell wifi az aktiváláshoz?
-
PókerFész^^
tag
Ituneszal szinkronizáltam egy csengőhangot, de hova tette? és hogy tudom berakni csengőhangnak, mert ez a Kacsa hang elég vicces amikor megszólal az utcán
áj láv szifon
-
TBMC
addikt
válasz PókerFész^^ #33862 üzenetére
beallitasok/hangok/csengohanges -> es a listan felul ott kell lennie a megadott neven
-
-
-
hahajdu
aktív tag
[ Szerkesztve ]
hunpad.com
-
KennyONE
aktív tag
válasz PókerFész^^ #33862 üzenetére
oldalt a menübe a ringtones menüpontba.
-
joey04
titán
sbsilent-nek mennie kéne 4.0.2 alatt? Mert nekem nem megy...
-
doktordrog
aktív tag
Szerintetek mennyire érdemes a t-mobile-nél megvenni a havi 10000 Ft-s csomagban két évre?
köszi
-
TBMC
addikt
válasz doktordrog #33873 üzenetére
semennyire. inkabb fuggetlent, azonnali kpval sokkal jobban kijosz arban
-
joey04
titán
válasz joey04 #33872 üzenetére
Közben megtaláltam, sajnos nem megy:
SBSettings Ringer/Silent Toggle - shows that it is "muting" but doesn't actually work
Ha van akár cydia akár Appstore program a szoftveres némtásra, azt szeretettel várom.Egyébként sokkal jobb a helyzet, a 4es szoftverrel kapcsolatban, mint gondoltam. Még egy kicsit gyorsult is a jó öreg 3G-m, pedig nem ezek a tapasztalatok, és én magam is rosszabb sebességet tapasztaltam egy másik 3G-n.
33873: ha kihasználod, ami a csomagban van, akkor nagyon megéri.
[ Szerkesztve ]
-
válasz doktordrog #33873 üzenetére
Ezt had ne mi mondjuk már meg
Nekem pl. ikon400-am van és nekem megéri.(#33874) TBMC
Ne kezdjük ismét! Van akinek nem éri meg a független.[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
joey04
titán
válasz doktordrog #33877 üzenetére
Ugye a 400 perc, az bármelyik hálózatba mehet, akár vonalasra is?
igenA 2g internet elég?
felhasználástól függ, de általában az 1G is szinte mindenkinek elég. Abba még egy kis yt is bőven belefér. Ha megosztod a netet géppel, és pl laptopon (is) használnád, akkor persze a 10g is kevés lehet...
De ha csak telón használod bőségesen elég, még sok is.Az sms-ket tényleg csak t-mobile hálózatban lehet felhasználni?
Sajnos erre is igen a válasz.Szerintem a legtöbb embernek az ikon 200 a legjobb megoldás.
-
doktordrog
aktív tag
válasz joey04 #33878 üzenetére
Igazából nem csak telefoncsere lenne, hanem a mobilinternetet is váltaná. Eddig egy 3gigás volt, ami elég volt. Lehet benne látni, valahol, hogy mennyit használtam fel?
Van esélye, hogy szeptemberben módosuljanak egy kicsit a csomagok?
Azt néztem, mintha az lenne kinn, hogy már csak 8 gigásat lehet venni feketében, Ez igaz?
köszi
-
joey04
titán
válasz doktordrog #33879 üzenetére
Szeptemberben jön az iphone 4 a t-hez is, ezért nem kapható már szinte sehol a GS.
Ha megjelenik szept közepe felé, akkortól lehet majd venni i4et 16-32gb, a GS meg ha jól tudom csak 8 gigásban érhető majd el.Viszont érdemes megvárni a 4es árait szvsz.
Maguk a havidíjak és a benne foglalt szolgáltatások nem hiszem, hogy változnának. -
<NewL>
addikt
mit kell beállítani a vodafone netemnél, hogy pusholjon a mail.
15 percenként ellenőrizgeti a leveleimet, de csak a mail ikonja fölött dob ki egy nemolvasottat.
csak ennyit állítottam be. settings-general-network-cellural data network - apn-hez beírtam : standarnet.vodafone.netalul itt a network-ben a VPN menüpontban not connectedet ír, ha belépek ide, add configuration ...L2TP, PPTp, IPSec meg ilyen halandzsa van itt is kell valamit?
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
KennyONE
aktív tag
válasz doktordrog #33881 üzenetére
Gyárilag nem,de van rá program.
-
manchester85
veterán
Úgy bírom ezeket az álokoskodásokat... Mondj már egy olyan publikus hazai díjcsomagot, amiben ugyanazt a szolgáltatást kapod meg, mint az ikon 400-ban/ MM L-ben, és a csomag díja 2 év alatt több, mint 140 ezer ft-ot takarit meg a felhasználónak. (ennyi a diffi a független és az ikon 400 közötti tel. árban. Vállalkozóknak, üzletembernek flotta helyett nyilván nem játszik a T-s konstrukció, de azért hülyeséget ne beszélj már!
i6 Silver
-
Mtt
tag
Sziasztok!
Friss iPhone tulaj leszek hamarosan, úgyhogy ideje tokot választani. Incipio márkában gondolkodom, azon belül is kettő 'alfaj' tetszik.
Az egyik EDGE névre hallgat, és valamivel erősebb védelmet garantál, de kevésbé elegáns, mint a másik kiszemeltem a Feather mely védelme talán kisebb mint a fent említetté.
Fehér lesz a telefonom, tehát vagy fehér vagy fekete tokot akarok rá, nem szeretem a csilli-villi színes telefonokat, elvégre férfi vagyok...
Eddig semmi gond, be tudom őket szerezni, inkább tapasztalatokra tanácsokra vagyok kíváncsi, és arra hogy a fehér Feather valóban nagyon koszolódik-e, ahogy egy külföldi oldalon olvastam?
Illetve kicsit szavazás szerűen kérdezném, hogy melyik a legszebb összeállítás a 4 féle lehetséges közül;
1 2 3 4/1 4/2 ?"őszi esték melege leszek, / hogy ne lúdbőrözzenek az öregek"
-
tucsok.
senior tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, most vettem egy Iphone 3gs-t 4.0.2 sw van rajta, csinálta, Itunes-ba fel Sync-elem a dolgokat a telefonról s. látom a lybrary-ben ,hogy mik vannak a telefonon, de csináltam csengőhangot illetve számítógéppel töltöttem le próbaképpen zenéket az Itunes store-ból, ezeket a dolgokat nem tudom leküldeni a telefonra hiába sync-elem.
Mi lehet a probléma???
Előre is köszönöm a segítséget
"So say we all"
-
Csigger
őstag
válasz doktordrog #33877 üzenetére
ha már ilyen csomagokban gondolkodsz szerintem sokkal jobban megéri a médiaménia!
nekem ikon 400-am volt, sokat beszélek, az internetezek rendesen, de sose sikerült 350 megánál többet elcseszni..
és igen az sms-ek csak T irányban mehetnek, ami szntem sz@r!Apple and Android user
-
Csigger
őstag
válasz doktordrog #33891 üzenetére
mindenkinek mások a szokásai azt le kell előre szögezni! nekem sokáig ikon400am volt, de én mindig többet beszéltem, illetve más hálózatokba is küldtem smst többet!
hasonló csomag az MM L, ahol igaz, hogy kevesebb a net, nekem ez bőven elég, viszont többet lehet beszélni, illetve más hálózatokba is küldhetsz a csomagban benne foglalt smst!nemtom így érhetőbb volt-e?!
[ Szerkesztve ]
Apple and Android user
-
joey04
titán
Arról van valahol egy táblázat/egyéb féleség, hogy azoknál a külföldi szolgáltatóknál, ahol már van i4, egy adott díjcsomaggal hogy alakult az ára a GS-hez képest? Mennyivel lett drágább, vagy esetleg GS áron jött be?
[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
vki aki debreceni nem tud jo strapás tokot iphone 3gsre kedvező áron?
Mtt: az edge tokot hol lehet magyarországon belül megrendelni?
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
hehe én ha veszek, akkor 2év ikon200at akarok majd, és 90k környékén max.
az elmúlt 2 év tapasztalatai alapján pont a 2 csomag között vannak az igényeimnek valahol félúton. Lehet hogy ikon 400 lesz továbbra is, és akkor legalább olcsóbban kihozhatom, és nem kell semmire sem figyelnem, se net, se telefonálás... (sms-t nem igazán küldök, inkább email) -
Scoobyka
addikt
illetve ki milyen tokot használ és hol szerezhető be?...keressem a legjobb tokot.
-
D@niel
addikt
Sziasztok!
Valaki nemrégiben linkelt egy oldalt, ahol egy videoban egy iPhone-al fotóztak egy modell hölgyet. A mobil fotós képességeit próbálták prezentálni, több-kevesebb sikerrel.
Hogy is volt az a link?
[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest