- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
arpi6k
addikt
-
AMATŐR
őstag
válasz Mela Kehes #46288 üzenetére
Köszönöm, megnéztem!
Ha a GPS megy, akkor a navigációt is lehet vele hallani?
Mert amit én linkeltem, ott kiemelték, hogy a navigációs beszédet is közvetíti!
Én még nem használtam headsetet, ezért kérdezek számotokra valószínűleg kézenfekvő dolgokat!Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
snooze
veterán
sziasztok!
ha egy fizetös progit ingyen letöltöttem akcioban és ha ujratelepitem akkor most fizetni kell érte?köszi!GO Gunners!!!
-
BossBoss
őstag
Találkozott már valaki olyannal, hogy a 3G és az adatforgalom be van kapcsolva de a térerő jelző mellet nem mutatja a 3G vagy E jelet. Természetesen a net sem működ. Mobilinternet előfizetés van. hiába kapcsolgatok ki be, meg sem mozdul. Nagyon idegesítő. Gondolom restore lesz a dologból. Lassan kez a hócipőm tele lenni a iphonnal is. Mindig van valami lóf@asz baja...
-
Kasza08
őstag
iCloud hetek óta b*szogat azzal, hogy nincs elég helye. Nem lehet azt mondani neki, hogy a régit törölje, és pakolja a helyére az újat?
-
-
_Fefe_
tag
válasz BossBoss #46309 üzenetére
Ritkán szokott nekem is ilyet csinálni 1-2 havonta egyszer, ha a 3G-t kapcsolom be, vagy ki. Ez előfordult már iOS 4 és iOS 5 alatt, JB nélkül és JB mellett is. A restore sem oldja meg a dolgot (kipróbáltam), de egy ki-be kapcsolás segít. Nem különösebben izgat a dolog, olyan ritkán jön elő. (Egyébként úgy vettem észre, hogy a térerőtől teljesen független a dolog.)
"Az élet egy félkegyelmű meséje." - W.S.
-
majestic
őstag
Most az Infinity Blade II csak 800 kredit a Free My Apps-on!
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
majestic
őstag
válasz vadászcsiga #46316 üzenetére
Akkor nagy mázlim volt! Lehet, hogy tévedésből adták ennyiért
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
Kommy
veterán
válasz vadászcsiga #46316 üzenetére
Nekem elérhető éppen most szedem
-
majestic
őstag
válasz vadászcsiga #46320 üzenetére
-
kisbandima
tag
válasz Kasza08 #46312 üzenetére
Ha jól emlékszem, én régebben az iCloud Control Panel segítségével töröltem a 3GS mentését, amikor 4S-re váltottam.
-
Mela Kehes
addikt
válasz kisbandima #46322 üzenetére
xp-n nem működik ez a control panel?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
__H4X0R__
senior tag
-
Kommy
veterán
-
csdm
senior tag
Win 7 ról szeretnek képeket megosztani iCloudon keresztül de nem igazán megy..
Bemasoltam az uploads mappaba de nem jelennek meg iPaden. -
__H4X0R__
senior tag
válasz kisbandima #46328 üzenetére
Most, ha a Photo Streamről beszélünk, akkor a képeknek 3G esetén is láthatónak kell lenniük.
www.kristofnagy.com
-
csdm
senior tag
Wifin van az Ipad!
-
-
csdm
senior tag
Igen és igen.
Rákerestem angolul és azt találtam hogy a 4 mb nál nagyobb képeket nem tol fel icloudra. -
kisbandima
tag
Bemásoltam 13 képet az uploads mappába, de csak 11 jelent meg a Photo Stream-ben. A legnagyobb 1,9 mb és az is megjelent. Valami itt nagyon nem stimmel.
[ Szerkesztve ]
-
__H4X0R__
senior tag
válasz kisbandima #46338 üzenetére
Olyan nekem is volt, de egy kis idővel később a maradék is betöltött, bár nekem volt olyan is, hogy azon képek, melyek hamarabb készültek, mielőtt bekapcsoltam volna a Photo Streamet, azok nem kerültek fel oda...
www.kristofnagy.com
-
-
szetib
tag
Van vmi tweak ios5-re amivel bármilyen fájlt letölthetek a böngészővel (Safari Download Manager), vagy megint másik app kell hozzá?
A skype-ra van vmi okosság, hogy küldjön/fogadjon végre bármilyen fájlt a telefonon?
Előre is köszi. -
gilfoyle
őstag
Sziasztok!
Safaribol lehet share-elni pl linket mondjuk az evernote-ba?
Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest