- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #45445 üzenetére
Veszélyes játék, vagy nagy kezed van.
-
Szecsy
aktív tag
sajnos még mindig nem jó a kamerám már megprobáltam ki be kapcsolássalilletve restore al orvosolni
-
xlife11
senior tag
Van valami hátránya a tethered JB-nek azon kívül hogy gép kell az újraindításhoz?
-
jimhun
senior tag
Egy szakmai dolog.
Szerintetek mennyit art a telefonnak (az akkunak), hogyha mindig tolton van. Ezt a mindig-et ugy kell erteni hogy ejjel nincs de egesz nap ott van. De nemcsak ott van hanem dolgozik is.Ez azert van mert nekem a mobilnet a "rendes" netem es az Iphone hotspotkent van uzemelve es ez baromi gyorsan leszivja az akkut. A telefon mivel folyamatosan dolgozik, szinte mindig forro(nagyon meleg inkabb). Gondolom ez nem tul jo ugye?
-
AMATŐR
őstag
Azt szeretném kérdezni, hogy a fotókönyvtárból és Képek mappából hogy lehet képet törölni?
A Filmtekercsből egyszerű, ott van kuka, de ennél a kettőnél nincs semmilyen lehetőség!Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
jimhun
senior tag
válasz AMATŐR #45459 üzenetére
A Fotokonyvtar-ban azok a kepek vannak amiket Te raktal fel. Azokat nem tudod torolni csak Itunessal.
A Filmtekercs mappabol tudsz torolni ugy hogy ramesz a kepre es utana ott a kuka, vagy tobbet kijelolsz es kuka.
A Fotoadatfolyam az ugy az Icloud, 5.1-tol onnan is tudsz torolni..ott a kukaLatom mar megoldodott...
[ Szerkesztve ]
-
Sn00PiG
aktív tag
Sziasztok,
Meg tudnátok mondani, hogy van-e arra lehetőség, hogy iPad appot futtassak iPhone4-en?
Megveszek azért, hogy legyen egy zsebben hordható Eufloria-m, de sajna a gugli csak félmegoldásokat dobott (főleg MAC alatt megoldható módszerekkel).
Ti tudtok valami kerülőt erre?Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
atees
őstag
válasz Mela Kehes #45440 üzenetére
En is azt csinaltam csak akkora idoeltolodassal jon at a vipmailrol gmailra, hogy neha zavaro.
Ezert probalkozok, hogy egybol vipmail, de szamomra lehetetlenAláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Kicsirics77
veterán
nagy nehezen sikerült a fibermail/invitelt belőni
igazság szerint nem tudom mi lehetett a nyűgje mert most is mindent ugyanúgy állítottam be mint legelőször,és most meg megy.
gyanítom a szolgáltatónál lehetett gond..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
veterán
Épp ma voltam szifonstore-ba, és vettem előlre hátra fóliát. 1380 ft volt, de a célra tökéletesen megfelel, olyan mintha ottse lenne. Rendesek voltak mert felis rakták
Eddig azon gondolkoztam hogy drágább fóliát vegyek, értsd 5-6-7000 ft körül, de ezekután nemlátom értelmét mivel ezis bőven megteszi. Illetve itt ugye az élettartam a döntő hogy meddig lesz használható. Szerintetek egy drágább fóliának mennyi az élettartama? Illetve mennyivel több mint egy olcsónak.
iPhone 13 Pro Max
-
ittakary
nagyúr
válasz vadászcsiga #45468 üzenetére
Nem az a durva h leteznek, hanem hogy meg hasznaljak is oket...
-
CragON
aktív tag
Sziasztok,
feleségem I4-e elkezdett rohamosan merülni. Eddig kibírt akár 2-3 napot is, de tegnap óta fél nap alatt lemerül telefonálás és egyebek nélkül. Minden kikapcsolva és mégis....
Van erre tapasztalat? -
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Remélem nem warez témájú, amit kérdezek! Barátnőm ajándékba szeretne venni egy iPhone 4S-t külföldön! Az lenne a kérdésem, hogy itthon milyen módon tudná üzembehelyezni az illető, aki kapja? Magyar nyelv, szolgáltató és további hasonló kérdések, amik nekem nem jutottak eszembe, mert nem igazán értek ehhez a dologhoz!
Válaszotokat előre is köszönöm! -
ittakary
nagyúr
Három a magyar igazság
-
sp@rtan
senior tag
Ez egyáltalán nem warez. Ha független, akkor problémamentesen tudja használni itthon is akármelyik szolgáltatóval (mondjuk a Telenorosok szoktak szívni..), a magyar nyelv benne van az iOS-ben, függetlenül hogy a világon hol vették az iPhone-t. Garancia ha jól tudom, akkor ha Európában veszed akkor a Starking tudja intézni a javítását (cserélését).
(#45483) szijartg : Nem, az a restore. Ez csak kilövi az összes alkalmazást, stb., és újraindítja a telefont. Semmilyen adat/beállítás nem tűnik el tőle.
[ Szerkesztve ]
-
CragON
aktív tag
Köszi, köszi!
Képek videók maradnak HR után? -
sp@rtan
senior tag
-
hemaka
nagyúr
Most ugye ez csak vicc, hogy az új notimmal nem tudok semmit rátenni a telóra, mert nem tudom auth-olni, betelt az 5 gép. Kitörölni meg nem tudom, mert azt p*fázza várjak vele, május 8-ig, LOL!
Meg nem ám valami ezer éves, nem használt auth-ot ki lehetne törölni, csak az összeset lehet egyszerre...[ Szerkesztve ]
-
bandigno
senior tag
látom mindenhol írják, hogy frissült a fb app, de nekem többszöri próbálkozásra sem mutatja, hogy frissíthető...na ez miért van? jó, tudom, megoldás lenne, ha törölném és egyből feltenném az újat, de nem az a lényege a kérdésnek, hanem mi ez az egész, hogy ilyen időeltolódással jut el a frissítés az emberekhez?
amúgy aki frissítette már, mit vett észre? "gyorsabb" lett?Na és erre ma 20x-ra rákattintok a store-re és láss csodát, jelzi ez annyira tipikus Murphy....mindig így van nálam, panaszkodni kell és megoldódik...de miért csak így?
szerk. újra: képernyő lezárult a post írása alatt, felold, frissítés eltűnik, minden up to date LOL
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz Barett 50cal #45498 üzenetére
Jaja, kb. annyira, mintha Angelina Jolie olyan bikinit venne fel, amiben látszanak a belei, a szíve, mája meg az összes belső szerve.
i6 Silver
-
max-11
tag
Üdv! Kérdésem lenne. Ha usb-vel csatlakoztatom a 4S-t a notebook-hoz - Win7 fut rajta iTunes nincs ezen -, van amikor felismeri és simán felajánlja a képek importálását, máskor pedig nem ismeri fel, csak akkutöltés megy. Ekkor pc-re 'kézzel sem tudom beolvastatni. Másik: amikor felismeri, mint csatlakoztatott eszközt akkor az Apple/DCIM mappa is látható, ami viszont mindig üres. Ebbe a mappába mikor kerül valami -gondolom képeknek kellene itt lenni?... Lehet ezt a mappát a kettő készülék közt adatátvitelre használni? köszönöm előre is!!!
Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest