Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylontacsko
senior tag
válasz jófejsrác #40650 üzenetére
Az adott program-csomagot akár színekkel is meg tudod különbözteti, testreszabni. Pl. ki lássa, ki ne.
Automatizálni tudod, időre bármire.
Szerintem az is jó benne, hogy felesleges adatokat így nem jeleníti meg, ugyanakkor ha megnyitod az adott programot, minden infó előtted lesz.
Mi csak ezt használjuk (Apple ökoszisztémában)[ Szerkesztve ]
"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
burgatshow
veterán
válasz nylontacsko #40652 üzenetére
Plusz egy a gyári (iCloud) naptárra. Szintén így és erre használjuk mi is...
Többet is létre lehet hozni akár attól függően, hogy melyiket kivel/kikkel akarod megosztani. Nekem is van a feleségemmel, van a nagy családi közös, csak apósomékkal stb...
-
merqree
őstag
Mi a gyári naptár appot használjuk, nekünk három naptár van megosztva
1. anya dolgai
2. apa dolgai
3. család dolgaiÉs szépen látni, kinek mikor mi dolga van. Ehhez fegyelem IS kell, hogy anya beírja, ha megy fodrászhoz, mert akkor különben apa nem tud elmenni ping-pongozni, és a gyereket nincs aki elhozza az edzésről
-
merqree
őstag
A hét számát hogyan tudod kitenni, még nem jöttem rá.
Megtaláltam.
[ Szerkesztve ]
-
nylontacsko
senior tag
Összességében, mindenki jól látja:
- kiválóan testreszabható
- megosztható
- jól konfigurálható
Nálunk a család minden tagja ír hozzá, bele, tesz mellé programokat.
Amíg nem használtuk, egyszer ott felejtettem a gyereke a matek különórán. Na azóta van ez"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
jófejsrác
senior tag
Köszönöm szépen a válaszokat, így a legjobb ha a gyári lefed mindent és nem kell külön cucc.
És akkor ha jól látom, a "naptárakon" belül ott vannak kategóriák és ahhoz csak hozzá kell adnom a másik fél apple ID emailjét és már is közös?
-
tuzpenge
őstag
válasz nylontacsko #40657 üzenetére
egyszer ott felejtettem a gyereke a matek különórán.
-> azóta eltelt 10 év....szegény gyerek majdnem felnőtt és már meg se ismer...ˣ
-
nylontacsko
senior tag
-
burgatshow
veterán
válasz nylontacsko #40660 üzenetére
Email címmel is meghívható.
-
nylontacsko
senior tag
válasz burgatshow #40662 üzenetére
Igen. Azzal is.
Igazságod van. Azt használom én is bizonyos esetekben."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
Mela Kehes
Topikgazda
Ugyanígy vagyok én is. Annyi, hogy telón a Week Calendart használom az agenda nézet miatt. (megőrülök, hogy nem tudnak a gyáriba egy olyan heti nézetet tenni amiben normálisan látok mindent) iPaden, Macen gyárit.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
burgatshow
veterán
válasz Mela Kehes #40666 üzenetére
Konkrét napi agenda nincs valóban, de esetleg alternatívaként a részletes nézet nem segíthet?
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz burgatshow #40667 üzenetére
Nem az igazi. Lehet hozzászoktam már a Week Calendarhoz. Mondjuk nincs bajom vele így sem. Azért köszi.
-
SharpSA
veterán
válasz Mela Kehes #40668 üzenetére
Szerintem e legjobb jelenleg a BusyCal.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
M1995
aktív tag
válasz Mela Kehes #40666 üzenetére
Elforgatva (landscape) van heti nézet, vagy azzal az a baj scrollozni kell 0-24 órák közt? Álló módban agenda jelzi a következő eseményeket.
-
veterán
Sziasztok!
Apum hamarosan Kínába repül és érdeklődik, hogy ott hogyan tudja ha egyáltalán tudja majd használni a saját telefonját. Ott működnek az ilyen Nomad, Airalo és társaik?
Ha valakinek van tapasztalata és megosztja azt megköszönöm.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
merqree
őstag
válasz adamssss #40672 üzenetére
Simán tudja használni a készüléket, főnököm évente többször hosszú hetekre megy Kínába, és sosem panaszkodott. Ajánlott a WeChat használata, még fizetni is lehet vele.
Munkatársam talált VPN szolgáltatót, amin keresztül simán tudott Facebookon élő bejelentkezéseket csinálni.
Nekunk a Vodafone a céges flotta szolgáltatónk, sosem vettek semmilyen SIMet.[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
Sziasztok!Esetleg valaki torrent letöltő appot iosra,en nem találtam sehol ?
-
addikt
Ebből lehetne akár valami mottó is itt iPhone berkekben.
Pl: “Androidon minden sokkal egyszerűbb” -
aktív tag
válasz fery02 #40680 üzenetére
…már akinek egyszerűbb.
8 év Android és 6 év iOS után nálam pl az iOS az, ami jobban kézreesik, inkább felhasználóbarát és átláthatóbb. Más pedig napok alatt sírva menekül vissza a robothoz, mert nem vagyunk egyformák. Mondjuk, nekem a WP is tetszett, sajnáltam is a bukását. Ez van.
-
addikt
válasz Zsolt,72 #40681 üzenetére
+10 év Android és 1 év iOS után múlt héten apum Xiaomi-ján kellett elküldeni egy e-mail-t, fotókkal csatolva és arra a kínlódásra a legkevésbé sem számítottam, olyan kínosan elveszettnek éreztem magamat abban a pár percben (mert igen, percekről volt szó, mikor a képek túl nagy méretűek voltak, ezért először elküldtem őket Messengeren magamnak, amiből aztán vissza lementettem őket a telefonra, hogy a butított formák már elküldhetőek legyenek).
Mindezt iOS-en csináltam volna, egy pillanat lett volna az egész.
-
M1995
aktív tag
válasz tboldi #40682 üzenetére
Szevasztok Lumia haverok! A WP is zárt rendszer elvet követte, köröket vert az akkori Androidokra, pörgős rendszer volt. Sok WP funkció és ötlet csak később lett más rendszereken. Pl. böngésző címsáv alul, sötét mód, Cortana, WP billentyűzet, live tiles > widgets. A legjobb a People HUB rendszer volt: egy, egységes, letisztult felületen kvázi hírfolyamban minden egy helyen adott személytől, facebook, twitter, skype, email, sms, hívás stb. Persze a 3rd party cégek hamar rájöttek nekik az a jó, ha a saját reklámos, adatgyűjtő appba terelik az embereket, az nem hogy a WP letisztult felületén nézik a tartalmat, így rövid volt csak támogatva. Na meg a Microsoft öngóljai és a Google szabotázsa, politikusok tétlenkedése miatt befellegzett a platformnak.
A desktop Windows más tészta, 30+ év spagetti kód és otthoni user már nem vásárló hanem termék, tolják is le a hülyeségeket az ember torkán. Vállalati piac és kompatibilitás a kevés jó tulajdonsága a rendszernek.
A macOS fordítva, user friendly és modern, csak a régi szoftvereket és kompatibilitást el kell felejteni. -
Ear001
addikt
"köröket vert az akkori Androidokra, pörgős rendszer volt."
Ez egy bizonyíték lehet a párhuzamos univerzumok létezésére, mert sokadik frissítésre lett használható, a Microsoft csak ígérgetett és állandóan késett, drága volt, stb. A telefon gyártók is így látták, ezért sem csináltak rá telefont. A többit tudjuk, innen azt hiszem összeért a két univerzum.
-
consono
nagyúr
válasz Ear001 #40690 üzenetére
Attól függ, hogy ki mikor csatlakozott a WP-hez Nekem volt első generációs, billentyűzetes HTC, még WP7-tel, ott volt elég sok kompromisszum. Utána a két Lumia 8-al, meg 8.1-el már más világ volt.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Mela Kehes
Topikgazda
Maradjunk az alkalmazásoknál. Köszönöm.
-
Mela Kehes
Topikgazda
Informant 5 appot használ valaki?
-
Schafranek
tag
válasz espi38 #40675 üzenetére
Sajnos, az androidhoz hasonlóan ingyen (mint a Flud esetében), nem tudod megoldani.
Alma hazug módon a biztonságra hivatkozik (szokás szerint, ha a zsebéről van szó), de valójában a profitot félti, hiszen van videós és zenei streaming szolgáltatása, emiatt nem csinál magának konkurenciát (tudom, a másiknál ott YT Music, de most az alma és az ő haszna a lényeg).
Ingyen (és ez egyszerű is) meg tudod oldani pl. úgy, hogy leszeded az anyagot asztali környezetben és onnan átmásolod 3uTools-al.Otium est pulvinar diaboli.
-
Schafranek
tag
válasz Zsolt,72 #40681 üzenetére
Valóban egyszerűbb: Flud települ, majd beállít (tud magyarul) és mehet a műsor...
Na, ios esetében ez nem pont igy van: én ugyan megoldottam weboldalon keresztül, de már elengedtem...
Remélem lesz még WP, mert baromi jó volt. A 925 még mindig megvan.
Ha egyszer lesz (és lesz értelme vásárolni is), ios mellé veszek belőle.Otium est pulvinar diaboli.
-
M1995
aktív tag
válasz Schafranek #40697 üzenetére
Csúnya Apple nem enged könnyen warezolni, juj…
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest