- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabaka
tag
Sziasztok!
Nekem MyAudio név alatt fut a készülékem
GPS műholdakat lát, de fix-et nem talál. A képernyő elég gyakran lezárja magát, gondolom a Smart Cover érzékelője miatt. És elég hamar le is merül....
Eddig Facebook-on, és a hivatalos honlapjukon írtam nekik, válasz még nincs, és Firmware sem tölthető a honlapjukról...
Valahogy lehet megpróbálom lementeni a ROOT-olatlan ROM-ot, és nekiállok én is flash-elgetni a másik telók ROM-jait.
Valakinek esetleg van MyAudio-ja?
Kinek mennyit bír az akku, a GPS probléma nálatok is azt jelenti, hogy látja a holdakat, de nem fixál? Illetve a képernyő lezárási probléma jelentkezik nálatok?
Köszi
Ami nem oldódik meg magától, azzal nem érdemes foglalkozni.
-
junkpod
veterán
válasz Szabaka #4453 üzenetére
ez mind az 1.0.8.-as rom ismert hibái. Mondjuk azért az durva, hogy magyar boltból vásárolt készüléket kiadnak ezzel a képernyőzár hibával...
Ajánlom az 1.1.1 romot mindenkép (persze csak saját felelősségre, mert kb Te vagy az első fecske, ezzel minden hiba megszünt (kivéve telenor bug).Box's don't touch!
-
kmarci25
veterán
Mondjátok már azt meg nekem, hogy a Beállítások->Kisegítő lehetőségek->Szolgáltatások alatt található appok állapota folyamatosan kikapcsolt állapotba kerül? Manuálisan bekapcsolom, képernyőt lezárom, és utána máris kikapcsoltnak mutatja. Így nem működik sem a Locky (alternatív zárképernyő) se a Greenify. Eléggé bosszantó....
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
janek69
senior tag
Ma megérkezett végre az én telefonom is. 1.1.1-es rommal fekete színben. Holnap elkezdem tesztelgetni. Az 1.1.1-es ROM-ot mivel tudom rootolni?
-
janek69
senior tag
Lesz ebből jó telefon jó gps-el,mert az oroszok nekiestek és arra jutottak,hogy a Neo M1-ben ugyanez a gps és ott tökéletes,így kiszedegették abból a hozzá tartozó fájlokat. Amint lesz időm játszok egy kicsit vele.
[link] -
Keeperv85
nagyúr
Senkit ne tévesszen meg, hogy ezekből a telókból külsőre egyformák vannak! Ezeknek akár másik kijelző vagy touchpanel is lehet az "ára". Most nem arra gondolok, hogy az rosszabb vagy jobb lenne, hanem csupán más... aminek simán lehet az a végeredménye, hogy egyik roommal a másik verzióban pl. nem lesz kép, vagy hang vagy bármi egyéb anomália lép fel.
-
raulicio
senior tag
A probléma nálam az 108-nál kezdődött, korábban nem volt gond a gps-el..
(#4462) Keeperv85
Persze akár lehetnek is eltérések, viszont tény, ami tény, ezek a telefonok működnek az elvileg másik telefonra kiadott romokkal. nyilván azért, mert ugyan az a gyártó csinálja a romokat.
[ Szerkesztve ]
-
hetven9
csendes tag
válasz janek69 #4459 üzenetére
[Kingo Android ROOT]
Nekem vitte, és nem kínaiul beszél. -
Keeperv85
nagyúr
válasz raulicio #4463 üzenetére
"Persze akár lehetnek is eltérések, viszont tény, ami tény, ezek a telefonok működnek az elvileg másik telefonra kiadott romokkal."
Elvileg. Azért én a preloadertől távol tartanám magam a helyetekben... Azzal nem kell sokat variálni: egy rossz döntés és a teló egyből a kukában végzi.
-
janek69
senior tag
válasz hetven9 #4464 üzenetére
Köszönöm! CWM-et ki mit használ? TWRP van valakinél fent.
Keeperv85 Én tabletnél olyat is láttam,hogy egy adott modellen (freelander pd20) belül voltak eltérések pl. touch,gps és ha rossz verziót tettél fel,akkor ezek valamelyike nyilván nem is működött.
[ Szerkesztve ]
-
Petike6
tag
Sziasztok!
Végigcsináltam,amiket leírtatok a GPS javításával kapcsolatosan,de nem működik még mindig.
Kihagyhattam valamit?GPS-Fix Deutsch rooted
Faster GPS alkalmazása+EPO letöltés
GPS Fix végigfuttatása
GPS test app-ot elindítva, a telefont szabad ég alá kitéve 20 perc után sem történt semmi.Van valakinek további ötlete? Jó telefon lenne,de így ez régóta már böki a csőröm
-
junkpod
veterán
válasz Petike6 #4471 üzenetére
próbáld ki inkáb az 1.1.1-et, nekem most az a tapasztalatom, hogy az EPO és az AGPS mintha "zavarná" egymást. Korábban már írtam, hogy csak EPO-val elég jól navigál, most teszteltem és csak AGPS-el is. Ha a kettő együtt van akkor vannak gondok, szinte soha nem jön a fix.
Box's don't touch!
-
janek69
senior tag
Miért van az,hogy USB-n mint média eszköz felcsatolódik,de usb háttértárként nem.Vagy csak akkor megy ha sd kártyát teszek bele és akkor is csak azt látná?
USB debug meg ilyenek hol vannak,vagy nincsenek.[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
válasz janek69 #4474 üzenetére
na de ha nincs fix akkor nincs navi sem... illetve ha menet közben jelet vesztesz akkor megint segítenek. ahogy gondolod, nem kell kipróbálni, én csak leírtam a saját tapasztalatomat.
Amúgy épp most linkeltem két túra útvonalrögzítést a GPS topikba, mivel külföldi, ott még mobilnetem sem volt és eléggé jók lettek szerintem. Nézd meg: [GPS útvonalrögzítés tesztek]
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
mrgymisi
tag
Valaki ezt magyarázza meg nekem légyszíves. Ez az én történetem.
https://www.youtube.com/watch?v=GcXAM2-x00A&feature=youtu.be -
Isty80
csendes tag
Sziasztok!
Én már egy jó pár hónapja boldog tulajdonosa vagyok egy INEW V3-nak. Mindennel meg voltam elégedve, szerintem egy tökéletes telefon, jó áron!
A problémám pár hete kezdődött, mikor is egyszer-kétszer lefagyott, kivettem az aksit, bekapcs és semmi gond.
Na újra lefagyott, aksi kivét, de nem bírtam bekapcsolni! Azóta sem bírom bekapcsolni, még a töltést sem veszi, ki sem jelez semmit. Több töltővel is próbáltam, raktam bele másik aksit, de semmi!
2 hete szervizben van, de nem tudják mi baja lett!!!
Valaki járt-e már hasonló problémával és sikerült-e megoldani? Van -e valakinek valami tippje mit csináljak? Garanciális még, de az hónapokig tart mire lesz belőle valami!Előre is köszi a segítségeteket!
-
mrgymisi
tag
Akkor ezek szerint az én kijelző problémámra nem tudja a megoldást senki ugye? :S
-
-
RVR400
veterán
válasz Keeperv85 #4486 üzenetére
Ha teli fehéren villogna, akkor elhinném. Így baromira nem ilyen egyszerűnek tűnik a helyzet. Másrészt ez elég valószínűtlennek hat annak fényében, hogy bármelyik szoftververzió működik bármelyik hardveren, még ha néhol villódzás is tapasztalható, de legalább működik 99,99%-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest