Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • snowdog

    veterán

    válasz TRob1 #1410 üzenetére

    Az a gond, hogy a Primo-k nem úgy kezelik a poi fájlokat, mint az iGO8. Pontosabban megváltoztatták (a gyártó) az új poi fájlok szerkezetét, és a Primo ezeket nem úgy kezeli, mint az iGO8.

    Ebből következik, hogy azok a brandig.zip módosítások, amik az ikonok (pl. benzínkutak) cseréjéhez eddig működtek (iGO8-nál), azok abban a formában a Primo-nál nem működnek. Ahhoz, hogy mégiscsak megjelenjenek az egyéni ikonok, mindenki más módszert alkalmaz, de eddig még EGYIK SEM TÖKÉLETES!

    A poi_visiblities.txt variálásával is érnek el eredményt, de ezt a Primo időnként felülírja, és ilyenkor a változtatások elvesznek. Ezért javasolt ilyen esetekben a módosított poi_visiblities.txt fájlt ismét bemásolni. Bár gyanítom, hogy egy újabb kml csoport bevitele ismét felül fogja írni a poi_visiblities.txt fájlt. Ez a fájl alapvetően nem arra szolgál, hogy birizgálják, hanem a program ide menti a beállításait. Ezért is van a SAVE mappában.

    Amíg ez a probléma meg nem oldódik (a Primo-ban), addig maradnak ezek a félmegoldások. De egyet vegyetek figyelembe. Erről sem én, sem más módosítással foglalkozó felhasználó nem tehet, és a problémát mi nem is tudjuk megoldani.

    Akinek ez gondot okoz, az vegye fel a kapcsolatot a NavNgo-val, és kérje meg őket, hogy oldják meg a problémát! :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák