- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulius80
tag
Még mindíg a sípolással vacakolok,mert kiderült hogy nem a hdd sípol,hanem valami más!most úgy oldottam meg a helyzetet,hogy az usb-be beletettem egy pendrive-ot,és úgy nem sípol!Esetleg valami tönkrement,valami kis pöcök,de ha beteszem a pendrive-ot akkor nem ??Nemértem!!tudtok segíteni??Előre is köszi!!
"A Jurassic Parkban NEM a T-rex üldözte a dzsippet. Chuck Norris üldözte a T-rexet, és a dzsippet!!"
-
ExtremeClock
aktív tag
akksi elhasználódás 11%
-
pumukli23
senior tag
válasz ExtremeClock #23156 üzenetére
Ha idős az aksi, ez egy jó érték. HP Battery Checkkel meg tudod nézni, mikor jött le a szalagról és h hányszor töltötték.. stb
-
Na, ma is széthalt a Probook 6560b, de már be se kapcsol. Hétfőn jön a szervízes gyerek és kicseréli, ha már meg lett rá véve az onsite gari.....
[ Szerkesztve ]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
pumukli23
senior tag
válasz ExtremeClock #23159 üzenetére
Ez teljesen jó egy ~2 éves akkutól. Enyém júniusban 3 éves lesz, 239 ciklussal és 12,7% a hwinfo szerint.
-
Misi1979
őstag
válasz ExtremeClock #23159 üzenetére
Milyen tárcsázóprogit használsz?
Milyen wwan van benne? un2xxx?
Elvileg a bios is felismeri, ha tényleg van benne.[ Szerkesztve ]
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Misi1979
őstag
válasz ExtremeClock #23163 üzenetére
A gyari nem annyira jo. Valami hp connection manager progit szedj le..
Az un2400 amugy gps-es modul.
-
Misi1979
őstag
válasz ExtremeClock #23165 üzenetére
Mobilrol vagyok, guglizz ra.. Elso talalat lesz sztem.
-
zsolthee
senior tag
válasz kukinyo #23152 üzenetére
Akkor úgy próbáld meg, hogy miután levetted az elemet és vártál vele 5-10 percet, kapcsold be a gépet de ezúttal a CMOS elemet se kösd vissza. Ha működik, akkor kikapcs, elem vissza, összerak.
Ha így sem megy akkor passzolok, pedig ezeknél a típusoknál még nem bonyolították túl ennél jobban a resetet. -
pumukli23
senior tag
válasz ExtremeClock #23165 üzenetére
Nem azt írtad hogy még fél év garancia van rajta?
Ha kopott, irány a szerviz. 6930p ugye?[ Szerkesztve ]
-
Sanyabá
senior tag
Van-e vagy volt-e valakinek HP 8710P magnézium házas gépe?
- Intel Core2Duo T8300 @ 2,8Ghz /setfsb overclock alapfesz./, alap 2,4Ghz
- nVidia Quadro NVS 320m @ 700/1400/800 256mb DDR3 up to 2048mb, 128bit + turbo cache
- 4Gb Samsung DDR2 @ 800Mhz /setfsb/ gyárilag 667Mhz
- 17" matt LCD kijelző, 1440x900
- DVD supermulti
- 320GB/7200/16MB HDD
- HDMI + vga out, 6 usb!!, express card, multi kártya olvasó, smartcard olvasó, fireware, beépített modem, 10/100 hálókártya, ujjlenyomat olvasó,, beépített pöcök egér és hozzá gombok, a touchpadon kívül, magyar bil, wifi és bluetooth
- 73Wh 8 cellás akku, amely 100%-os!!, akár 4 óra használat.Érdemes ebbe még beruházni? :
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
ExtremeClock
aktív tag
Tegnap volt még neki 8710w is 70k-ért. 6hó garival..
-
LacBp
tag
Sziasztok!
Megosztanám veletek a tapasztalatom. Van egy dv5 1180eh típusú laptopom. Benne egy elvileg mpeg2 -es tv tuner kártya. A srác akitől vettem, ő újonnan vette, és mondta, h sajnos mindigtv vel nem megy. Bele is nyugodtam.
De. Mondom van egy kínai usb -s tv tunerem, Feltelepítem a drivert, és legalább a hp programmal fogom tudni nézni. Fel is ment, hp program keres.... talál. 8 adást. De valami high - def drivert hiányol.
Google ba beír. Több helyen a Windows Media Centert írogatják. Mondom egy próbált megér. Elindít keres. Talál 32 csatornát. közben az antennát ide-oda dugdostam (az usb és a beépített tuner között) aztán egyszer csak jelzi,h nincs térerő, pedig az usb -s ben benne az antenna. Egy hírtelen ötlettől vezérelve, bedugtam a beépített Avermedia A307 -es tunerbe az antennát, és láss csodát, jönnek az Mpeg 4 es mindigtvs adások. Az USB -st egyből ki is húztam....Akinek ilyen van, esetlen próbálja meg.
-
pumukli23
senior tag
válasz ExtremeClock #23178 üzenetére
Azt hittem hp garancia. Tehát ha ide beírod a gép adatait, akkor már csak a lejárt garanciát látod?
-
ExtremeClock
aktív tag
Valami HP care pack csomag van.
2013.márc.10-ig. De svédorszàgban lett vásárolva a laptop -
pumukli23
senior tag
válasz ExtremeClock #23182 üzenetére
Akkor még van több mint egy év garanciád. Az elitebookokra világgranaciát adnak
-
dh66e
veterán
-
Magnum_
nagyúr
-
LacBp
tag
tudom , hogy mpeg2 vel nem tudom fogni! de mégis csak jött. A srác elmondása szerint nem cserélt benne. Viszont tegnap azzal néztem a kisvárost a dunán Ha ehhez kép kell?! akár kirakhatok egy dunás háttérképet és lefényképezhetem...
Nem azért írtam le hogy nagyzoljak, hanem, hogy esetleg valakinek ilyen típusa van, próbálja meg!
Majd ha lesz kedvem szétszedni, leírom a pontos típust a kártyáról.
-
SzaboZE
addikt
válasz ExtremeClock #23186 üzenetére
Nálunk pl gyáriszám alapján.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
pumukli23
senior tag
válasz ExtremeClock #23190 üzenetére
Ha nem érzékel akkor igen. A kopás általában nem számít garanciális problémának.
-
pumukli23
senior tag
válasz ExtremeClock #23192 üzenetére
Az enyém pont fordítva.. 10-ből 2x nem érzi.. de már alig használom az alsó gombokat, a trackpointé jobban kézre áll
-
Sanyabá
senior tag
-
HP-nak telefon, sorozatszám alapján ellenőrzik a garit majd küldik a cserealkatrészt vagy a szervízest. Legalábbis carepack esetén így szokott menni amikor csinálom.
Multkor fel is húztam magam egy kicsit, a serial alapján megmondták a típust, bezzeg a gari ellenőrző oldalon kell a P/N is| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
válasz ExtremeClock #23196 üzenetére
Itt a világ túlvégén nem kell, de szerintem Mo-on sem.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
-
Magnum_
nagyúr
ahogy írták: bemész a szervízbe, csekkolják P/N alapján és mehet a szerelés.
I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest