- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
Sziasztok újra
Lenne egy problémám ugye van egy HP Pavilion dv6-6b08eh típusú gépem amire tettem magam egy saját windowst minden szépen fel is ment összes drivert stb -t leszedtem a hp honlapjárol viszont egyedüliként a wifi kártyát nem tudtam feltenni egyik drivert sem fogadj el :/ valaki megtudná nézni a pontos típusát vagy egy linket adni ahol esetleg rálelek a kártya driverére ?HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Pocok256
veterán
válasz DigitalAngel #23753 üzenetére
Ismeretlen eszközként látja így nem tudok rákeresni sem :/
A probléma az hogy fogalmam sincs mi lehet benne milyen wifi így nem tudom leszedni és a gép sem jelzi ki ami meg hp oldalon van azok közül egy se jó....űupd.: Most már értem mire gondolsz ott van összesen 5 érték is mindre kreessek rá ?
[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Pocok256
veterán
válasz DigitalAngel #23755 üzenetére
Jaja ilyenből van 4 egymás alatt.
-
Pocok256
veterán
válasz DigitalAngel #23757 üzenetére
Köszi a helpet találtam párat mindjárt megnézem, hogy jó e.
-
Pocok256
veterán
válasz DigitalAngel #23759 üzenetére
De ez volt a legegyszerűbb megoldás magamtól soha nem jutott volna eszembe pedig nem most jöttem le a falvédőröl Mégegyszer nagyon köszi a segítséget müködik a wifi szépen
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Hétvégén nyomtam egy kis Half Life 2-t a 6465b-n és a venti helyenként eléggé felpörgött. Érdemes lenne egy laptop hűtő padot venni , vagy felesleges? Úgy kb. két órát megy egyhuzamban.
Másik kérdés, milyen dokkolót érdemes venni a géphez, amit rá lehet kötni egy LCD TV-re, kép+audioval, és bele tudok dugni egy USB billentyűzetet és egeret?
Let the Zone take me if I am.
-
Malwoon
csendes tag
Sziasztok!
Van olyan dokkoló, amire egy 6910p-t és egy elitebook 8x40-et is fel lehet csattintani? Csak mert a dokkoló, ami a 6910p-hez van, annak a leírásában nem szerepel a 40es sorozat, de a csatlakozók, meg a kialakítás ugyanolyannak tűnik. Szóval létezik ilyen, vagy ne is reménykedjek?
-
bcrics
tag
válasz Pocok256 #23751 üzenetére
Hello, nekem is hasonló problémám volt, én a B-Utat választottam, a lan-driver feltelepítése utána az eszközkezelőben megjelent a Wifi, mint ismeretlen eszköz , (6 féle driver telepítése után a HP oldaláról), így simán az illesztőprogram keresése/frissítése az Eszk.-ben és a Windows egyből megtalálta ami kell neki
-
Ringman
nagyúr
tegnap volt ehhez szerencsém, ráadásul akkuról használva.
hp 8510w hőfokoka TZ5_ az milyen szenzor egyébként?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Babetta-X
senior tag
Ismét kérdésem lenne egy vadi új pavilon g6-al kapcsolatban. A frissen telepített win7-re nem engedi feltenni a skype új verzióját, továbbá az officet sem akarja megszeretni és a mikrofon továbbra sem szól. A laptop barátnőmé, békéscsabán lett véve, szóval nem szívesen vinné vissza Pestről garanciába. Esetleg meg lehet próbálni egy win7 újratelepítést (gyári oem win7 van rajta), mivel boltban amikor kiírta a gép, hogy kérem ne kapcsolja ki (telepítés után frissítésnél) a csávó egy laza mozdulattal kinyomta hosszú nyomással a kütyüt, majd ezután nem is indult be, csak 1 óra kivett aksis pihenés után.
Van rá esély, hogy win7 újratelepítéstől helyrejön, vagy inkább vigye vissza, mi a teendő? -
-
Babetta-X
senior tag
Fent van a driver, és mindent működőnek is jelez, de a hangfelvevő és a skype régebbi verziója (amit végül fel tudtam rakni, de az újat már nem engedi) azt írja, hogy nincs hangrögzítő eszköz. A mikrofont ha nézem eszközökben nem mozog a kis csík a jelénél (gondolom kéne). A firefox feltelepült gond nélkül, egyebet még nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
gfefe
őstag
Szabolcsban tudtok HP szervízt ahol alkatrészt tudnék venni?
DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
Babetta-X
senior tag
válasz DigitalAngel #23773 üzenetére
De ha nem hp boltban vettem akkor is segítenek ilyesmin? OEM-es a windows 7 meg az office is eredeti.
-
Ringman
nagyúr
van a pcgear-ben is - akasa márkájú.
az aprón is árul valaki hdd caddy-t.az usb-s keretet passzolom, talán notebookstore-ban lehet multibay keretet kapni.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
ExtremeClock
aktív tag
Megvettem a DV6-t. Hát leesik az állam. Sugárzik a lapiból a minőség
Beats hangrendszer is csodásan szól. 160-ért bestbuy volt -
dvid91
csendes tag
válasz ExtremeClock #23781 üzenetére
Szia melyik típust vetted?
-
Pocok256
veterán
válasz ExtremeClock #23783 üzenetére
Hát nekem az elején az a műanyag nagyon nem tetszik :/
-
ExtremeClock
aktív tag
Nekem meg az, hogy eléri a 80c-t a cpu és lassul. Nem ezt vártam
-
szata.68
senior tag
Helló
A barátnőmnek szeretnénk laptopot venni.
Az árhatár kb 200k.
Alap dolgokra kellene,játszani nem fog,csak HD filmeket nézni.
Képátmérő kb 15-ös legyen,de lehet akár kisebb is.Mi most a best buy ebben a kategóriában?
Előre is köszi!
Üdv.
-
dvid91
csendes tag
válasz ExtremeClock #23783 üzenetére
Ugyan így nézz ki az enyém is tiéd is gondolom kívül szürke szerintem is szép!
-
szata.68
senior tag
válasz ExtremeClock #23788 üzenetére
Köszi,csak főleg HP-re gondoltam,azért írtam ide.
-
dvid91
csendes tag
válasz ExtremeClock #23788 üzenetére
Amúgy vegyél alá egy hűtőt nekem hála égnek nem melegszik
-
Pocok256
veterán
válasz ExtremeClock #23785 üzenetére
Nálam az Llano még 87 foknál is teker mint a hülye Persze ha nem nyomnék rá 50% overclockot akkor soha nem érné el ezt a hőmérsékletet
-
pethYeti
addikt
Gétfőn jön a dv6-osom. Lenne egy kérdésem. A Win7 jár cd mellékletként? Vagy fel lehet rakni 0-ról úgy hogy nincs telerakva programokkal, van éppen suli által egy win 7 profom de ha nem muszáj nem rakom azt fel.
-
ExtremeClock
aktív tag
Van itt valakinek DV6 intel procival és HD6770M-el?
Valahogy nem akar menni a 6770M.
-
Graphics
Jómunkásember
Dual-Graphics driver fent?
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest