- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
grof13
csendes tag
Sziasztok!
Van 1 Hp pavilion tx 2000 notim. Az volt a gondom vele, h állandóan kikapcsolt.
Szétszedtem, találtam a videokártya hűtésbe 1 5BANI-s pénzérmét amit úgy gondoltam nem odavaló és kicseréltem hővezető lapkára ami eredetileg is benne lenne.
Összerakom és nem ad képet /külső monitoron sem/.Van valakinek vmi ötlete?
Előre is köszönöm.
-
veterán
Ezzel a logikával minden notebook, autó, stb. egyforma, minden kenyér vagy sör ugyanolyan ízű. A dolgok nem ilyen egyszerűek. Kínában lakik a föld népességének 1/5-öde, szerinted mindenhol minden egyforma? Érdekes gondolat, vagy inkább közhely, amit nem jól értelmeztél.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
válasz spyduck #13249 üzenetére
Ha minden alkatrész egyforma, miért nem mindegy, hogy utángyártott vagy eredeti? Önmagadat cáfolod meg.
Gondolom a piacon veszed a NEIK cipőket a valódi NIKE helyett. Mindkettőt Kínában gyártják, tehát tök egyformák, csak az áruk különbözik.
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
válasz grof13 #13253 üzenetére
A pénzérme valszeg nem véletlenül volt benne, hanem sufnituning (ld: kínában minden egyforma agymenés) szerviz által berakott nyomást kifejtő eszköznek a VGA lenyomására, hogy érintkezzen. Alaplapjavítás lesz a dologból. Küldtem egy pü-t is.
[ Szerkesztve ]
-
popp
aktív tag
válasz SeniorTilla #13255 üzenetére
Azt hiszem megjelöltem egy lehetséges különbséget. De ha már te ennyire jól tudod a dolgokat, felvilágosítanál minket, halandókat is? Ugyanis érdekelne, viszont konkrétumot azt nem említesz.
"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."
-
fireolto
tag
Üdv!
Pici segítség kellene:
adott egy HP 530-as masina (C2D T5200 1,6 GHz,2 Gb ram,) W7 op. rendszerrel telepítve.Az a gond, hogy nem ismeri fel az ethernet vezérlőt.
Az eszközkezelőben van -Egyéb eszközök alatt-Ethernet-vezérlő és egy ismeretlen eszköz is van.Mind a kettőnél kérdőjel.Az everest a "Hálózat" alatt kiírja a wireless kártyát, meg egy modemet:
"Modem HDA CX20549 Soft Modem" Ezt az eszközkezelőben nem látom.Ez lenne az ethernet vezérlő?
A W7-nek már ismerni kellene ezeket nem?
Mit csináljak, hogy felismerje?
Köszi.Üdv. -
Meja
csendes tag
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni laptop vásárláshoz ezt a laptopot szeretném megvásárolni --> HP Pavilion dv6-2010eh VM990EA
http://www.hpshop.hu/?sku=VM990EA#
Viszont nem nagyon értek a laptopokhoz, vagy egyáltalán a számítógépekhez, hogy jó-e meg ér-e 190ezret stb...
Aki esetleg rendelkezik már ilyen laptoppal különösen érdekelne a tapasztalata véleménye.
Előre is köszönöm. -
visanci
csendes tag
Sziasztok!
A kijelző alá valószínűleg bekerült 2 db hajszál vagy szempilla (HP8710w). Ha a kijelző gumibakjai alatt lévő csavarokat eltávolítom, akkor biztonságosan el lehet őket távolítani?
-
spyduck
nagyúr
válasz SeniorTilla #13256 üzenetére
Hülyén fogalmaztam meg az biztos, picit összefolytak a gondolataim
Úgy akartam írni, h mindent Kínában gyártanak de nem mind1, h utángyártott van gyári HP. -
Khaal
őstag
Jövő héttől én is hp tulajdonos leszek, lenne két kérdésem a hozzáértőkhöz:
A dokkolók mennyire kényesek a tápra? NC6400-ról és sima Docking Station-ról lenne szó.
Használhatom a 65W-s adapterrel, vagy mindenképp a 120 wattos kell hozzá?Magyar billentyűzetet honnan lehet szerezni normális áron NC6400-hoz?
-
veterán
-
Kácsa
aktív tag
Attól függ,mire akarod használni.Ha nem akarod az usb portokat teledugni kiegészítőkkel,meg a akksi nincs a gépben,akkor elvileg elég.Én javasolnék egy 90W-os töltött,biztos ami biztos.Az én gépemnek is 65W-os a tápja,dokkoló nélkül,hd filmnézésnél és behelyezett akksival(ha tölti is),igen csak fel tudd melegedni a töltő. Ugyanez dokkolóval,usb-k tele,egy 120W-os táppal vígan fut,a töltő csak langyos.Nem próbáltam ki így a 65W-osal,felesleges kockáztatni.
ZoLee
-
lazlo8
tag
Van vkinek tapasztalata erről a masináról? Tesztet is szívesen olvasnék róla!
[link]Eszméletlenül bejön ez az alumínium borítás. egyedül a hd 3200 256mb meg a proci az ami nem szimpi benne. NAgyon kevésnek érzem.
Vagy vmi hasonló kinézetű Hp-t tudnátok ajánlani? -
nabala
csendes tag
Hello!
Nekem is hasonló Pavilion Dv6-om van, kb 3 hete vásároltam. Én Renew program keretében vettem, az általad linkelt laptopnál kicsivel jobb felszereltségűt, 135 ezer forintért.
[link]
Ajánlom, hogy nézz szét ezen az oldalon, és hasonló laptopokat, akár 50-60 ezer forinttal bolti ár alatt megkapsz. Ezek a laptopok zsír újak, nem karcosak, nem javítottak, csak beragadt raktári készletek, vagy meghiúsult üzlet miatt kerülnek újra eladásra. Ha nem zavar, hogy a billentyűzetük angol, (neked ott helyben átmatricázzák az ékezetes betűket, egyáltalán nem zavaró) akkor szerintem egy próbát mindenképp tegyél.
Nekem jól bevált a laptop, 200 ezret nem adnék érte, de 130-140-ért nagyon jó vásár.Üdv.
-
tökkky
csendes tag
sziasztok,
hp pavilion dv5-1040eh laptopom van,és az lenne a kérdésem hogy mennyi garancia van rá?1 vagy 2 év?
mert az akksim kezd meghalni,meg ki is, írja hogy vegyek új telepet,emiatt kérdezem.
a gépet egyébként 2008.09.10-én vettem!
köszi -
tökkky
csendes tag
válasz mrbego #13274 üzenetére
köszi a választ,ez sajnos rossz hír.
egy csomót szívtam már ezzel a géppel.(alaplap csere,táp csere,2x szalagkábel szakadás,1x meg billentyűzet csere volt,ezek garanciában történtek,de egy csomó ideig nem volt nálam a gép) és akkor most vehetek még egy új akksit is!
még 1x köszi -
veterán
válasz lazlo8 #13271 üzenetére
Van ebből inteles erősebb gép is, persze drágábban. Élőben nagyon jól néz ki, tényleg klassz az alu borítás, és megfelelően vékony hozzá a gép is.
Jöhet a fikázás a biznisz rajongóktól
-
jorden06
senior tag
Sziasztok!
Ati Mobility Radeon 3650-es kártyámhoz keresek drivert. Mit, és honnan érdemes felrakni?
Sima driver Ati-AMD oldaláról (50MB), vagy ami a Games-ATI oldalon van CCC-vel nem írja ki külön, hogy mobility-hez van (150MB), ezenkívül van még egy ugye a noti gyártójának oldalán is, (2009. okt. - 110MB).
A böngészők beszaggattak mikor gyorsan görgettem az oldalakat, ezért töröltem azt ami eddig fentvolt.
-
HERR Z
veterán
HP 6110-e van még valakinek?
az érdekelne hogy valéamilyen módon lehet csökkenteni a procik feszét(acerhez van soft), vagy esetleg létezik dothan-ekhez lábösszekötős vagy valamilyen módszer hogy kevesebb fesszel menjenek? -
cellpeti
nagyúr
üdv
hp 6910p-n mivel lehet kikapcsoni a touchpadot. Olvastam Synaptics-os írásokat,de abba még volt egy ilyen opció,ha külső usb egeret raknak rá,akkor a tapipad kikapcsol, de az újba már nincs benne,vagyis én nem találtam. Tudna valaki segíteni?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
veterán
Szerintetek mennyiért eladható most ez a gép:
HPQ 8510P GR539AW
Be akarják számítani egy gépembe, de én ezen a vonalon nem mozgok, ezért kérem a segítségeteket.
2008.03-ban vásárolták, megvan hozzá minden, papírok és doboz is.
(Feltettem a kérdést a milyen notebookot vegyek topicban is, bocs)
[ Szerkesztve ]
-
mrbego
aktív tag
válasz tökkky #13275 üzenetére
Ha alaplapot is cseréltek, akkor szerintem attól számítva újra van rá garancia, mivel az fő részegységnem számít, de ez is benne kell legyen a gari papírban a sok kisbetűs sorok között. Bár az akkumulátor valószínűleg ettől független és úgyis meg kell venni, de legalább a gépre még lehet garancia.
Üdv, P
-
rekid
addikt
válasz SeniorTilla #13282 üzenetére
Hát ez erősen akksi állapot és külső állapot függő is. Jó akksival én 110-120 alatt nem adnám főleg ha 1050es a kijelzője. (És ez baráti ár érte) Nyilván ettől felfelé már a te üzleti képességeidre van bízva a dolog.
Még annyit hozzáfűznék, hogy véleményem szerint -és itt most megfognak kövezni lehet- de messze menőleg jobb konstrukció mint a 30-as elitebook széria. igaz az sem rossz. A leginkább észrevehető a kijelzőt körbefutó műanyag keret. a 10-es szériánál még batár kemény a 30-asnál meg benyomható -igaz dizájnosabb
[ Szerkesztve ]
Gyáva népnek nincs hazája!
-
galacsindobá
csendes tag
hello
hp renew laptopokat nézek 120e körül. melyiket javasolnátok otthoni használatra? igazából nagy igényeim nincsenek(most), videokat vágok vegasszal ill egy resolume vj programot használok alkalmanként.
HP-Compaq 6735b Business notebook (Renew*) vs HP Probook 4515s Black Noir notebook (Renew*)
javaslat? vagy esetleg egyéb ötlet?
köszönöm -
rekid
addikt
válasz galacsindobá #13285 üzenetére
5 -re végződő hp-k mind amd procival szereltek (ezért is olcsóbbak). Nem igazan javasolt az amd processzor laptopba nagyon melegszenek mely által a laptop s a hő kihat az alatrészekre de leginkább az akkura hosszu tavon.
business vonalon mindenképp b/p/w végüeket nézd, "s" semmiképp se. Általad linkelt verziobol 6730b már sokkal jobb mint az amd-s 6735 hőfok szempontból.
Én a helyedben még gyűjtenék pénzt olyan 140ezerig ott mar mérföldekkel jobb gépet kapsz mint a 120 ezres kategóriában. (140és 160 ezernél mar messze nincs akkora különbség mint 120 és 140 között).
Ha mindenáron 120ezres kategória akkor lenovo g550 vagy toshiba l500.Gyáva népnek nincs hazája!
-
galacsindobá
csendes tag
köszönöm!
ha felmegyek egy másik kategóriába mennyivel kapok többet átlagos felhasználóként?
itt már ezt találtam: HP Pavilion dv6-1270st Espresso Black notebook (Renew*), bár ahogy látom ez amd-s
vagy ne ragaszkodjak a renew gépekhez? laikusként azt gondolnám, hogy ezekkel megütöm a főnyereményt -
rekid
addikt
válasz galacsindobá #13287 üzenetére
Semmi baj nincs a renew gepekkel tényleg nagyon jó ár érték arányuak. nekem is volt/van. Viszont felsőbb kategóriában éri meg igazan renew gépeket venni. (ott ahol 3-4 százezer forintos gepet kapsz 200 250 ezerért vagy 300ezreset 150 ért) Itt a lenti kategóriában (<140.000) már lehet van jobb alternatíva más gyártónál. Pl 140 ezer körül már vannak jó és uj dell inspirionok, vostrok amikhez 3-4 év garancia van.
Amd-s processzorok ugy minden gyártónál neccesek melegedés szempontból.
120 és 140 ezer forint között átlag felhasználóként mindenképp érezhetsz garanciaidőtartam beli különbséget ami nagyon fontos +1 év rengeteget számít, főleg ha az 2 ről 3 évre módosul. Sajnos laptopoknál ha valami elszáll az alaplapon az nagyon drága mulatság (majdhogynem uj gepet kapsz az aran) és ilyenkor egy garanciális +1 év amit az elején 10-20 ezer forint töblettel vettél aranyat ér.
A hp business gépekről (b/p/w) annyit érdemes még tudni hogy lehet hozzá garanciabővítést venni. (Ez más gyártóknál is van tipustol fuggoen)Pavilionokrol kérdezd meg SeniorTillát melyiket érdemes venni ő nagyon otthon van bennük. Pár hozzászolassal feljebb megtalálod.
Gyáva népnek nincs hazája!
-
veterán
-
szokelaszlo
tag
Sziasztok. Érdemes lecsekkolni hogy cserés e a notebook aksi! Ma olvastam. Visszahívások vannak aksi fronton a Hp -nál is. http://bpr.hpordercenter.com/hbpr/M14.aspx
[ Szerkesztve ]
-
MaSzKa
senior tag
-
veterán
-
-Solt-
veterán
Üdvözlet az Uraknak!
Van egy kb 1,5 éves nx7400-s notebookom, ami olyan hibajelenséget produkál egy ideje, hogy amikor telepről használom, egyszer csak fekete lesz a képernyő, ami kizárolag restratal orvosolható.
Már kikapcsoltam minden energia gazdálkodási opciót, de így is bohóckodik velem, sokszor még úgy is, hogy közben éppen írogatok vele...
Van esetleg valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a hiszti tárgya?
Előre is köszönöm!
www.smart-bus.hu
-
Khaal
őstag
Megérkezett az NC6400 az első kérdésem az, hogy melyik a legkisebb és legkönnyebb töltőtípus ami kompatibilis ezzel a típussal? Amit kaptam a géphez az egy batár 120W-s féltégla és azzal csak a dokkolón a keresztül tudom tölteni a gépet az eltérő csatlakozó miatt.
Valamint a trackpointot nem akar működni a gépen, hol lehet engedélyezni / letiltani? Esetleg van hozzá valami külön driver?
Magyar billentyűzetet hol lehetne venni hozzá (emberi áron)?
-
cellpeti
nagyúr
ma voltam bent a Notebookstore-ba,de normális billentyűzet matrica nem volt...
vettem egy 700asatTigris, tigris, csóvafény...
-
imanoob
csendes tag
Remélem nem off-olok.Egy kis segítség kellene a döntésben.Adott 4 HP,és nem tudom hogy melyiket szeressem.Mindet van miért de az áruk és ami bennük van az nem mindegy ugye.
A gépek a következők ár szerint növekvőben:HP DV 62130. i5 2.26Ghz
4 G ram 500 G HDD
Nvidia GeForce GT 230M 1024Mb 215.000.-HP HTX 21310 AMD Turion X2 2.3 Ghz
4G ram 320G HDD
Ati Radeon 3250 1024Mb 230.000.-HP TM 21090 C2D 1.2Ghz
4G Ram 320G HDD
ATI 4550 512Mb kb:240.000.-HP DV 62090
i7 1.9 Ghz
4G Ram 320G HDD
nVidia GTX230M 1024Mb kb275.000.-Szerintem az első érné meg ár érték arányban viszont nem annyira az ár érdekel hanem az hogy ha megveszem ne kelljen kicserélni amíg szét nem esik.(nem szeretnék sokat váltogatni a mai rohanó fejlesztések miatt...ugy 5 évente )Sokat lesz hurcibálva és leginkább film ,net ,munka, amire használnám.Nekem annyi lenne a kérdésem hogy mégis mit is tudnak ezek mert eddig csak asztali gépeim voltak szóval ez lenne az első amit mobilitása miatt kell vennem.
[ Szerkesztve ]
-
Fleed
aktív tag
Hellosztok! Nem találtam semmit neten erről a gépről. Tudtok róla vmi negatívumot? Meg hogy máshol lehet e kapni egyáltalán? Meg hogy 6 cellás akuval lehet e kapni, és úgy mennyi az üzemideje?
-
MaSzKa
senior tag
válasz SeniorTilla #13292 üzenetére
Igen, de azokat eladhatják itthon Renew-ként vagy AsIs-ként
[ Szerkesztve ]
-
csibor
addikt
HP HSTNN IX02 dokkolót néztem,de ezen nincs hdmi csatlakozó.Olyan amin van,és kompatibilis a 6730b,létezik?
-
veterán
válasz MaSzKa #13298 üzenetére
Az amerikai gépeket nem adja el a HP Európában renew-ban sem. Az én gépeim évek óta mind európaiak, hiába az újraértékesítési programból vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest