- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
addikt
-
bododani
senior tag
-
-
őstag
válasz Laraxior #57398 üzenetére
Neked köszönhetően ma elővettem azt a régi házat és elkezdtem átalakítani. A HDD box elforgatása nem létszükséglet, mert egy igen termetes GTX570-et sikerült gond nélkül bele tenni a rendszerbe. Aztán ha már itt voltam gondoltam "esettanulmány" szinten beleépítek mindent, arra az esetre ha a "mostani PC-t lecserélem és nincs kedvem új házat venni".
Az eredmény engem is meglepett. Persze volt egy jó fél nap a kábelrendszer áthelyezése és mivel van IDE is, egyértelmű hogy SATA meghajtók esetén csak jobb lehet a helyzet. 2DB HDD gond nélkül elfér, az SSD lehet macerás, ami ha minden kötél szakad bárhol lehet a gépben bármilyen helyzetben
Jól látható a Gigantikus vga (az ASUS így járt), ettől jóval kisebb most a 770 és valószínűleg tartom hogy ahová az 570 befér, oda a 980 is ... MSI változatban mindenképp. Egyedüli bosszantó dolog a fent lévő táp, és az egyébként tényleg szűkös hely, de ha megveszek simán csinálok alá egy dobozt ahol csak a táp van, és a nem szükséges huzavona is alul lenne, csak az élő vezetékek jönnének fel.
Persze sokkal nagyobb a valószínűsége hogy majd teljesen új ház lesz, de így már megnyugodtam hogy kis türelemmel ez is jó lenne
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Laccoss
addikt
válasz Laraxior #59802 üzenetére
Régi rossz ATX táp, aminek 12centis ventije van, szétszeded, és máris megvan a vasdarab, pont oda illő, csak a rögzítést kell megoldani, pár lyukat fúrsz a vasba, és rácsavarozhatod a 5.25"os helyre (ahol a dvd olvasót is rögzítenéd).
Fan attachment, vagy fan mount, fan mount bracket néven találhatsz ilyesmit.
-
imibogyo
veterán
válasz Laraxior #59844 üzenetére
Nem! De mondjuk azt a 3-as monitorkompozíciót is kicserélhetné egy hajlított 4k-s monitorra, mert így kávástól nekem elég illúzióromboló. Anno én is próbálkoztam Eyefinity-vel, de még hosszútávon sem tudtam megbarátkozni vele. Inkább átmentem egy-kijelzős 40+-os méretre (FHD) és tervben van a 4k-ra átállás is. Ég és föld a kettő... Soha nem mennék vissza többmonitoros megoldásra. Ha meg még ennél is nagyobb képre van szükségem, ott a projektor (bár ez már egyre ritkább igény)...
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
válasz Laraxior #60957 üzenetére
szerintem ezekhez alapból kell fésű, egy csomó házon a 24PIN kivágás eleve úgy van, hogy nem tudod szépen átvezetni rajta, a hátlap alatti összenyomódás meg a másik. de nekem a 8PIN PCI-E-hez is kellett kettő, hogy szépen nézzen ki.
I hate morning people. And mornings. And People.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest