- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
Azóta kicsi másabb lett, de rohadtul nem szép ez az alaplap, nem is merném belerakni egy plexis-üveges gépházba Esetleg AIO vízzel igen.
A kép elkészülte óta:
2 darab WD BLUE mirrorban
Elöl 2 darab gyári CM ház hűtő van, halkabb és kezelhetőbb mint az F12. Velük az volt a baj, hogy a régi házhoz vettem, és az egyik simán 3 pinről ment, a másik pedig a procit követte. Na az új házban y 4 pines elosztóra dugtam őket, egyik 100, másik 205-on ment állítástól függetlenül.
Tápegység egy hőskori CTG550.
Eléggé low budget a gép, látszik is rajta:
Xeon 1240 V2 3.6GHz 4c8t Lenovo szerverből talán
2x8gb 1600mhz SK Hynix ramok HP szerverből
Intel clems Cove DH61CR
GTX960 DELL szerverből, gyári nvidia (a magja is fancy, 1450mhz fölött is volt már fagyás nélkül)
WD BLUE 500gb 2x mirrorban
ID Cooling 213 v2 a CPU hűtés
Samsung 840 evo 250gb
Ezzen a hűtéssel most minden maximum 66C-os 1 óra furmark és cpu burst után.
Ezek összesen eddig az olyan 120-130 ezres kategóriát ütik, erőben a proci tudja egy 8100 i3 erejét, kártya egy RX580 vagy 1060 6gb jobb lenne, és akkor is a maximum 150 ezres gép lenne, de minden is menne 1080p 60fps.[ Szerkesztve ]
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Jakuskacsa
senior tag
Kisebb, nagyobb átalakítások árán ez is befért... vagy ez már sok? Belepréseltem egy 240 es radig előre 4 ventivel, + áramlásjelző, piros csövek. Hőfokokkal nagyon elégedett vagyok, de így második ránézésre már kicsit túllőttem a célon.
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Acsi
aktív tag
Nice!
-
Qtya123
őstag
Bejelentkezem én is, igaz a topikot elnézve az én összeállításom nagyon faék.
Phanteks Enthoo Luxe házban van a cucc ( [link]) , de a komplett házat nem szedtem ki a helyéről, hogy azt is lefényképezzem, csak a beltartalmat.
Lehetne csicsázni, mert van a házban és a VGA-n bőven led, valamint a Deapcool VGA kitámasztó is tudna világítani a szivárvány összes színében, de abból én kiszereltem a ledeket, vezetékeket. Világítás nélkül használom az egészet, mert olyan helyen van a gépház, hogy úgysem látszana.
[ Szerkesztve ]
-
GumisPeter
senior tag
Üdv
Néhány év után megújitottam az egyik legkedvesebb gépemet, új proci, tartály, világitás, Új diszitő elemek, folyadék, pumpa.Nagy meló volt kipucolni, mivel az előző folyadék 5 év alatt kissé bepempősödött, néhány hétig csak a blokkot mostam át, nem volt egyszerű.
De most steril, tiszta és a szinvilága sokkal harmónikusabb, mint a régi pirosas volt.Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
enemi
senior tag
válasz GumisPeter #66417 üzenetére
WOW!
[̲̅̅P̲̅][̲̅̅s][̲̅̅y][̲̅̅T̲̅][̲̅̅r][̲̅̅a][̲̅̅n][̲̅̅C̲̲̅̅][̲̅̅e]
-
palfitom
félisten
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Ármester
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
KAMELOT
titán
-
Pkc83
őstag
Ez brutális! Gratula!
Játék közben lehet picit borozni is! -
GumisPeter
senior tag
Köszönöm srácok, örülök, ha elnyerte tetszéseteket.
Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
Jakuskacsa
senior tag
Had kérdezzem már meg, hogy ez tényleg egy v6/8 as motor, vagy csak megtervezett? És ha igen, akkor honnan szereztél olcsón V motort? ÉN is gondolkodom hasonlóban, csak én mást raknék bele.
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
simii16
aktív tag
válasz Jakuskacsa #66426 üzenetére
Ennek örülök, ugyanis pontosan erre törekedtem. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
Sziasztok!
Rég jártam erre, aminek részben az volt az oka, hogy nyár végén elköltöztem Londonba
Aki látta már bármelyik korábbi gépemet, az szerintem pontosan felismeri a védjegyeket Elcsíptem az overclockers.co.uk-nél az egyik utolsó raktáron lévő H700-at, már csak ezért is muszáj volt megint venni belőle egyet Egyszerűen imádom ezt a kuckót, nem tehetek róla. Szombaton raktam össze, vasárnapra megjött az asztal is hála az égnek.
Pár képet bedobok ide, amúgy erre a linkre kattintva további fotókat találtok, ha nézelődni szeretnétek
[ Szerkesztve ]
-
Engineer086
Modder
válasz Alvin_ti4200 #66429 üzenetére
Tetszik a stílusod, nem csak a gépek terén, hanem a lakberendezésben is!
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
palfitom
félisten
A "szokásos" magas minőség tőled!
Viszont rossz slot-okban vannak a ramok, tedd át A2-B2-be!
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Ármester
Nagyon jól néz ki mind a gép, mind pedig a lakás.
Az utolsó kép mintha valami marketing kép lenne, nagyon jól sikerült!„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Navaren
aktív tag
Jól néz ki, és tényleg klassz a kéró is.
Gonosz kérdés: melyik helyi üzletet pécézted ki, ahova kéthetente visszaviszel ezt-azt, hogy valami újra cserélhesd?iBalu // Ordo Ab Chao //
-
KAMELOT
titán
-
Alvin_ti4200
félisten
Köszönöm szépen mindenkinek a pozitív visszajelzést! A lakás nagy része már be volt rendezve, én "csak" upgrade-eltem egy kicsit rajta (TV, Sonos One-ok, új asztal, ilyesmi) A képek amúgy egy Galaxy S10-zel készültek, igyekeztem kihozni belőle, amit lehet anélkül, hogy nyers fotókat állnék neki szerkesztgetni
@palfitom: én eddig abban a hitben voltam, hogy minél közelebb van a CPU-hoz a RAM, annál jobb (a késleltetésnek legalábbis), megmondom őszintén, ki se nyitottam a manualt Köszi a tippet, ha hazaértem, megnézem, változik-e valami, ha eggyel arrébb rakom mindkettőt.
@iBalu: valóban gonosz kérdés, de jogos Igyekszem megállni, hogy ne nyúljak a masinához, egyelőre nagyon elégedett vagyok vele, úgyhogy inkább arra fogok fókuszálni, hogy használjam
Másfél órával napfelkelte után:
-
palfitom
félisten
válasz Alvin_ti4200 #66435 üzenetére
Jajj.
Mindig a manuál szerint kell a ramokat berakni!
(Ryzen mellett jellemzően nem is mennek jól más slotokban, szerencsés vagy, ha ment "névértéken" eddig is!)Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
palfitom
félisten
válasz Alvin_ti4200 #66438 üzenetére
Több, mint valószínű
-
Navaren
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #66435 üzenetére
Ugratlak csak, de kíváncsian várom, hogy meddig marad így a konfig, ebben a formában, ezzel a béllel.
És nem ér dugiban variálni 1-2 dolgot, aztán fél év múlva egyben bemutatni az egészet, mint "megérett a csere" !
Igazán gonosz akkor lennék, ha megint leírnám, hogy a - ha jól emlékszem, akkor eddig - két H700-s géped ellenére a H500-ban épített géped tetszett a legjobban, emlékeim szerint nem is voltam egyedül. De nem mondom, mert UGYE nem vagyok gonosz.De tényleg elég klasszul néz ki minden.
@enemi:
.
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
FoLey-v
addikt
Frankó!
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
GumisPeter
senior tag
válasz Jakuskacsa #66424 üzenetére
Szia
Igen ez egy eredeti Mercedes Benz W126/500 vagy 560 alu V8 blokk.
Egyik különlegessége, hogy a PC vizhűtés a motorblokk eredeti zárt rendszerén keresztül folyik, kb 3,5L folyadékkal, radiátor beiktatása nélkül, mivel a blokk fala elég nagy hóleadó felület.
Kerestem, találtam.
Bontókban, esetleg neten.Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz GumisPeter #66444 üzenetére
Én asztalnak szántam, de elgondolkodtam ugyanezen a megoldáson. Pár éve nagyon rajta voltam, h keresek egy V8 at, aztán após garázsában lassan megcsinálom, de sehol sem találtam bontot olcsó V8 vagy V6 ot. Egyszer sikerült egy 3.2 es alfa gta motort találnom, de azt meg szentségtörés erre használni, főleg, hogy kb semmi baja nem volt. (meg kb ritka mint a fehér holló).
-
palfitom
félisten
válasz Jakuskacsa #66445 üzenetére
"azt meg szentségtörés erre használni" -
-
Malibutomi
nagyúr
Berakom ezt ide, nem az enyem, de szerintem hatalmas otlet. [link]
A vegere gondolok, nem a rainbow fart RGB-re
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
válasz Malibutomi #66447 üzenetére
Jó cucc és nem is nagy dolog összerakni.
-
KAMELOT
titán
-
Indi85HUN
csendes tag
válasz Malibutomi #66447 üzenetére
Ezt az "üvegen az állapotjelzés" dolgot vajon hogy kalapálta össze? :O
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs