- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zοltta
senior tag
válasz Skynet258 #65101 üzenetére
Én ma szinte majdnem megtaláltam álmaim házát..... De mikor megláttam ,hogy a teteje zongora lakk fényes és olyan sima + az elején a panel is zongora lak sima hát komolyan mondom majdnem sírva fakadtam
Nem szeretem a nagyon disco fényes házakat ( pl H500p) , de ez megfogott ,hogy olyan vissza fogott az rgb led benne.
Mondom magamban nah végre valami ami nekem is tetszik, de ekkora baklövést elkövetni ilyen ocsmány lakk beütéssel ...Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
Zοltta
senior tag
Srácok!
Nem ismer valaki közületek egy Cooler Master MC500P tualjt ? Akinek van ilyen háza? semmi épkézláb review videót nem találok , róla ,hogy megtudjam mégis milyen is ez a ház...
Mivel főként az érdekelne, hogy az előlapon az a szigetelő rész milyen módon cserélhető át airflowra..Örök hálám ha létezik ilyen tulaj !
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
Zοltta
senior tag
válasz jones965 #65105 üzenetére
Ez annyira megtetszett, hogy instant megvenném egy az egyben ( előlapnál az a piros szin, és azok a kiegészítő panelek a tápnál és oddnél )
Pont így akarom összehozni a gépemet, mint te Asus lap, vga , csak evga táp és és valami hasonló játékvíz
Pro 5-t néztem csak keveselltem az előlapi usbket azért vártam vele
[ Szerkesztve ]
-
syberia
veterán
https://howbad.info/
-
-
palfitom
félisten
válasz syberia #65112 üzenetére
"Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Meghökkentő gépek (PC-k) a nagyvilágból"Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
DiamondBack
senior tag
Olcsó, jó minőségű harisnyázott kábelek, 7.-én rendeltem tegnap jött meg, szerintem ezért az árért nem rossz. [link]
-
zolee5016
őstag
Hali
Erre a gépre emlékszik -e valaki:::::
1
2Hát elpusztult......
ilyen volt 3 heteés lassan újra felépül..napról napra....
..szülinapra megy az asszonynak....
.van még mit reszelni rajta de alakul.....[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
-
zed1983
őstag
válasz juliensorel #65120 üzenetére
Szia!
Köszönöm!
Ez az ITX verzió : UMX1 Plus
SzeretemYouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
LLKobe
veterán
-
Csillag01
aktív tag
Hali
Vmi nzxt sentry lxe hasonló kütyü létezik?
Sajnos már nemigen kehet kapni.Asus Rog Phone 6
-
zolee5016
őstag
válasz LLKobe #65126 üzenetére
érdekes....
az a hőfokjelző elég instabilnak néz ki....a vga-meg a 2 ventis hűtő így képen ,mintha szétállna...bár lehet nem is lóg a venti, de olyannak hat.....Én spec zöld kábelharisnyával dolgoztam volna ..Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
LLKobe
veterán
válasz zolee5016 #65127 üzenetére
az a hőfokjelző elég instabilnak néz ki....
A tápra van rakva, áll mint a cövek.
a vga-meg a 2 ventis hűtő így képen ,mintha szétállna...bár lehet nem is lóg a venti, de olyannak hat.....
Valóban szétáll, a ventik valóban lógnak kicsit. Ez az egyik dolog amit még meg kell fixáljak.
Én spec zöld kábelharisnyával dolgoztam volna ..
RGB a cucc, lapról lehet vezérelni. Azért fekete minden, mert időnként váltogatom a megvilágítás színét.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
zolee5016
őstag
válasz LLKobe #65128 üzenetére
Ahh értem..azt hittem fix zöld a szín nekem kicsit komor a fekete cső-fekete harisnya kombó..pl a fehér még alkalmazkodik is a szinekhez valamennyire...bár igaz neked messze vannak tőle a ventik..de ez én vagyok....
A vizet EK csatikkal csináltad?
A hőfokkijelzőt én akkor ija valami keretbe oldarra tettem volna...pl a pumpa tartály környékére----az ssd fölé----[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
LLKobe
veterán
válasz zolee5016 #65129 üzenetére
A vizet EK csatikkal csináltad?
Barrow.
A hőfokkijelzőt én akkor ija valami keretbe oldarra tettem volna...pl a pumpa tartály környékére----az ssd fölé----
Ott nem látnám. Így igen.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Lavar
aktív tag
Hali!
Semmi extra, főleg az itt linkelt gépekhez képest, de szeretném megosztani, mivel ez az első "költözésem".
Egy 2,5 éve, egy bolt által összerakott konfigot tettem (tettünk, mert párom is besegített, nem tudtam mindenhova benyúlni ) át egy H500-ba, amit korrekt áron szereztem be apróról egy korrekt eladótól.
Igazából a H400 a cél, ezért is vettem anno matx lapot, hogy idővel majd kisebbe menjek, de ez is nagyon tetszik, illetve annak a 28 ezres árát sokallom kicsit.
Tapasztalat hiányában hosszú órákba telt mire kiszereltük az előzőből és bejöttünk ebbe, a fix kábeles táp csak rontott a helyzeten, de szerintem kimaxoltuk a helyzetet.
A korábbi helyzet, egy Bitfenix neos, áráért nem is rossz.
Ez pedig most.A ház egyébként nagyon klassz, de a gyári két hátsó venti hangos, amivel tisztában voltam, viszont azzal nem, hogy brutálisan berezeg a felsőtől a ház. Még nem vettem ki, de remélem tényleg az a gond. Mielőtt másik ventit vennék gondoltam rá, hogy veszek egy 3pines y elosztót, hogy ne a fix feszültséges, szabályozhatatlan pwrfanról menjen, 1300rpm-en.
Ha meg már itt vagyok, megkérdezném, ennél olcsóbban tudok valahonnan szerezni ilyen kábel kitet?
Emlékszem régebben aprón volt egy-két tag aki tudott csinálni ilyet, de már befejezték gondolom.
szerk. Ja látom, már linkelve lett aliról hasonló.[ Szerkesztve ]
-
palfitom
félisten
Gratula!
Az NZXT házikók tényleg nagyon jók!
A színes kábelvégek eltüntetése jó ötlet, itt van a HA-s kolléga.Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Zοltta
senior tag
válasz LLKobe #65126 üzenetére
Szia !
Egy kis segítség, hogy miket lehetne belepakolni, hogy odacsapjon a konfigod
Azok a coolerek pedig Aigo A3 RGB típus ( még én sem halottam róluk) ,dee jól néznek ki
De ezen kívül , jól néz ki
-
LLKobe
veterán
válasz Zοltta #65133 üzenetére
Ha attól "csap oda" hogy minden világít, akkor kihagyom köszi
Nem aszerint választok ventit hogy hány színben világít, hanem milyen a statikus nyomása, hangereje, stb. Radiátornál ezek nem elhanyagolhatók...[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
-
Lavar
aktív tag
(#65136) CSB29, (#65138) KAMELOT: Köszi!
-
Zοltta
senior tag
válasz juliensorel #65146 üzenetére
Sosem értem , miért is erőltetik a one drives linket, csak lassítja a betöltést.
[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
válasz Zοltta #65147 üzenetére
nem erőltetem,én..csak micros telón adott ...Így lehet jó lesz..csak .építés közbeni képek vannak....máessincsígy
LINK[ Szerkesztve ]
-
palfitom
félisten
válasz Caboose #65149 üzenetére
Jó lett!
Sokat nem lehet rajta faragni, én a színes kábelvégeket tüntetném el (pl. kábeltoldóval), én nem szívesen látok ilyet a gépeimben.Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Projektor topic
- Autós topik
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs