- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Engineer086 #33450 üzenetére
Sosem voltam oda ezekért a nyitott házakért. Amennyi koszt összeszednek. Hetente takaríthatod, ha nem akarod, hogy úgy nézzen ki, mint az útszéli szemetes.
De legalább igazi szénszálas műanyagot használ, nem a matricásat, amit az esetek 80%-ban látni.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
AndrewTdi
addikt
Szép és dícséretes a meló.
De igaza van az alattm szóló kollégának.
Annó a 800D elött szemezgettem az Antec skiletonnal, de a kolléga által leírt okok miatt is hagytam. -
BioNiCMaN
addikt
Nagyon állat, ahogy halad előre, mindent precízen megtervez és "megcsinál", alakít és formál. Tényleg nagyon f@sza, de a végeredmény nekem nem tetszik. Valamiért nekem az már túl sok, leginkább a nagyon erősen világító alja nem tetszik, meg a sok kijelző.
[ Szerkesztve ]
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
LLKobe
veterán
Frankó, adott is egy jó ötletet
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Atke
senior tag
A pci slotokon a vágott takaró lemez Így biztos jobban szellőzik
-
Engineer086
Modder
Kíváncsi voltam a véleményetekre, és ilyesmi gondolatokat vártam Hasonlóan hozzátok én is az iparos munkát díjazom ennél a munkánál, a nyitott házakkal én is úgy vagyok mint a zsiráffal..
Nekem inkább tűnik egy kiállítási tárgynak, mint egy mindennapos használatra való gépnek.Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
Engineer086
Modder
válasz Wind-Storm #33456 üzenetére
Mostanában nagyon elterjedt a karbon-mintás öntapadós fóliák használata, amivel az valódi, karbon-szövetettel erősített műgyanta lemezeket imitálják a készítők.
Egyrészről érthető is, hiszen nagyon jól néz ki a felület, másrészről az eredeti kompozit elég drága.
Én személy szerint kezdek megcsömörleni a fóliától, a csapból is ez folyik.Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
Wind-Storm
őstag
válasz Engineer086 #33458 üzenetére
pff...
-
blasko92
őstag
Nem lett rossz, bár szerintem túl sok lett a piros. Ha lenne annyi pénzem, én is szívesen dolgoznék egy ilyenen....
Egyébként nekem bejönnek ezek a tesztpadok, de elképesztő, hogy milyen áruk van....
-
enormous
csendes tag
válasz Engineer086 #33458 üzenetére
Igen, az elterjedt nyomtatott minta nem a legjobb választás, bár sokaknál az ár diktál. Következő fokozat a 'hírös' 3M DiNoc karbonfóliája, ami felületében próbálja visszaadni a jellegzetes mintát úgy, hogy egyből mintásra öntik az anyagot. Jó bánni vele, hővel könnyen nyújtható, és ugyanúgy könnyen visszanyeri eredeti 'nyújtatlan' alakját. Az egyik legjobb választás a 'fake' carbon minták közül, bár négyzetmétere már borsos (~ 3x) áron lesz, ha egy nyomtatott verzió 5,000/m2 árához viszonyítjuk. 0.2mm vastag, jól ragad, jól fed, kültéren is 3-4 év időállósága van. Sokféle területen használják dekorálni.
Persze találni még öntött mintás carbon öntapadósat, pl ebayen is, de azok kicsit fényesebbek, másképp ragadnak, és nem légcsatornás kivitelűek, igaz fél-harmad áráért a 3M-nek nem is kell többet várni : )
/enormous/
-
Ramses07
Modder
Ez elég pofás cucc!
(#33461) enormous: Igen én is sok helyen használtam már..Pl a gépek "díszítésénél" is...[link]
[ Szerkesztve ]
Life is short, ride hard!
-
Ramses07
Modder
Lejárt idő Sorry
még itt is [link]
-
-
Revenge
tag
(Ha ez véleménynek számítható)
Csak annyit jegyeznék meg, ha nem akarod sűrűn szétszedni majd a gépet, azt a gelid felső ventit cseréld le, nálam 2 hónap után mind kopogtak aztán csaprkodtam és megjavult... Plusz a fekete szín jobban harmonizálna a házzal.
Párhuzam---> informatikusok és kurwák között: "Úgy lesz informatikus valaki, ahogy egy ártatlan lány eljut az emberiség legősibb mesterségéhez: először kíváncsiságból csinálja, aztán kedvtelésből, végül pénzért."
-
jericho69
tag
Tegnap este beköltöztem az új házba, egy CM Storm Trooper-be. Az előző kis M59-esem után batár nagy dögnek tűnik
Készítettem pár képet jelenlegi állapotáról:
1
2
3
4
5
(Most hirtelen csak ilyen xar minőségű képekre futotta, majd ha végeztem mindennel lesznek stúdió képek)
A hátsó és felső gyári fekete ventiket még kicserélem piros LED-esekre, proci hűtőnek venomous x black-et gondoltam megtámogatva 2 piros LED-es sickleflow-al, a piros sata kábeleket lecserélem fekete harisnyázottakra, viszont a 24pin, 4pin és a 2 VGA kábelek nem tudom milyen színűek legyenek. Piros esetleg fehér? Vagy a VGA kábeleket nem muszáj kicserélnem és maradhat rajta ez a zöld spirál? Illetve belső világítás színe szerintetek milyen legyen? Vélemények?[ Szerkesztve ]
-
Moddingboy
Modder
válasz jericho69 #33470 üzenetére
Szerintem azt a zöld spirált mindenképp tüntesd el és pl. cseréld pirosra az összes többi (amiket kérdeztél) kábellel együtt. Fehér kábelek is jól mutatnának a házadban tehát döntsön az ízlésed, hogy melyik színkombináció tetszik jobban (de a spirált mindenképp távolítsd el)
http://www.facebook.com/pages/Moddingboy-Mods/293405150688776
-
becsitibi
senior tag
Ehhez esetleg valaki??:[link]
-
Ramses07
Modder
Frissült a projekt [alakulóban]
Lassan, de azért épülget!Life is short, ride hard!
-
Moddingboy
Modder
-
Ramses07
Modder
válasz Wind-Storm #33477 üzenetére
Elöl nem lesz benne venti.Nem lesz rá szükség, mert ez egy kis gép lesz ne erőmű...
Így talán teljes:[link]
(#33479) becsitibi: Ha lehet ilyet jól esne
De azért Moddingboy-nak sokkal szebb munkái vannak[ Szerkesztve ]
-
N_A_S
veterán
válasz Revenge #33467 üzenetére
A GELID-ekkel semmi gond, egyébként tapasztalat alapján a kotyogás bármilyen ventinél előbb jön elő függőleges helyzetben mint vízszintesben, le is vannak szabályozva, nem látszik, marad. Viszont a hátsó befújó Antec Tricool-om hangos, úgyhogy lehet oda is GELID fog kerülni, mert sajna ilyen ventit nem kapni boltban :S
(#33468) radi8tor1
Köszönöm! Az offra: sok sikert hozzája! Hónapok óta gondolkozom egy 600T-n én is, lehet előbb utóbb megveszem(#33469) Ramses07
Köszönöm az elismerést! Tegnap az egész délutánom ráment mire ki-letakarítottam mindent + összeszereltem, és még mindig van ami nem tetszik, de csütörtökig biztosan így marad.(#33471) Engineer086
Hatékonyabb, bár normálisan nem teszteltem ki, mert szinte sosincs fenn az oldallap, de ha belegondolsz akkor sztem az elv is jobb. A hátsó venti befelé, a processzor hűtő felé küldi a friss levegőt, a felső két venti kifele fúj, ott tud távozni a meleg levegő, ill a ház eleje is rácsos a CM690-nek, tehát ott is tud távozni akár. Továbbá a Gef480 nyákja ki van felül vágva (ref nyákos kari esetén) és ott szépen szökik felfelé a meleg, amit a proci venti így eltol magától, fordított esetben pedig beszippantaná.(#33485) oroszbence
Harisnyázni nem hiszem hogy fogok, max hosszabbítót veszek, de a 24 pinesen kívül másra nem nagyon, meg talán a 8pines CPU kábelre, a PCI-E szép fekete, sztem nem szükséges harisnyázni.(#33472) BioNiCMaN
frissítve[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/phnas
-
jones965
Modder
Srácok!
Félig meddig off,de a közösség érdekét képviselő témában keresnék pár embert, vagyis inkább gépet.
Április 14.-én lesz a veletech kiállítás,és a prohardver jóvoltából lehetőséget kapunk, hogy pár számítógépet ezen a rendezvényen megmutassunk.
Kérem azokat, akiket inspirál ez a dolog, azok hónap végéig keressenek.
Hangsúlyozom pár darab gépről van szó, így túljelentkezés esetén szelektálnunk kell. -
szab.tam
nagyúr
(2 helyre: barkács, gépmutogatós.)
nagyjából elkészült.
így egy laza összesítő.
siker, félsiker és a szokásos szopások...cél: újbóli passzivizálás.
eszköz: rácsozás, friss levegő megnövelt beömlés + bordanövelés
emlékeztető. az elkészült ház:az asztal alatt, szivacskuckóban és qd-ben lévő 3.5-ös, 500-as winyó helyett jött egy 640-es, 2.5-ös, dupla quiet driver-ba csomagolt. és ez már a gépbe, hg oybelül legyen. ez az új cél. olyan passzív gép csak, ahol minden belül van.
gyári csöves fet + nb hűtő levesz, mert gagyi. fet kapott egy újat.
nb + 9300 igp süt. bordacsere. hely korlátozott, mert a vga hűtőjét is növelni akartam, ráadásul a kis ninja belóg kicsit a képletbe...szokásos összetuszkolás. 5 db. borda...
vga is kapott újból pár darabot. (erre külön nem térek vissza többet, jól sikerült...)
összképben:eljött a másnap, beköltözés:
tető rajta, irány a próba: (kalapács azért van, mert sema qd, sem az optikai nem akart bemenni a festés miatt. megoldottuk....
szopás 1...
mindin ok, de az nb + igp alacsony hőfokról indul, (tehát illesztés jó, mert ha nem ,akkor ez rögtön 100-ra ugrik), de szép lassan idle 70-80-85-90, nem áll meg, lekapcsoltam....széteszed. más fajta borda, egy nagyobb darab. (nem látszik jól, , de nagy...)
itt 85-nél megáll, de hát ez sem az igazi..beugrott, hogy régről maradtak asszem 3 mm-es conrad csöveim, 2 gyári blokkal.
platina árban, és használhatatlan volt. idáig....az előző borda visszakerült a nb-en lévő hőblokk tetejére, a cső másik végén lévő blokkra is került egy. nem mértem ki még pontosan, de kb. bő 10 fokot hozott a + cső.
valami lefogatást kell majd kitalálnom, mert csak a lesarkazásvédő és egyéb beszororítások adják a rögzítést, de nincs a chiphez húzó erő. ha lenyomom, -5 fok.
azt még ki kell találnom. de az nem most lesz.....zárszó:
ez volt az utolsó ilyen bordatuszkolós gány.
ezután már csak profi csövezés jöhet szóba, a végén csak lemezekkel. semmi alukockák....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest