- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben01
őstag
válasz Cthulhu Dawn #16150 üzenetére
Én már be is rendeltem egyet,a feketére festett,enyhén moddolt 3D Aurorám meg már landolt is az apróban.Sztem ez már elég barátságos ár érte,főleg a 36K-hoz képest
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
sore
csendes tag
A házamban nincs előtte hely, de a tervezett Thermaltake Armor-ban már lesz.
Egyébként évekig hűtés nélkül mentek a vinyóim (97-től) és bő 1 éveket bírtak, sorba hullottak, persze akkor még nem voltak ilyen megbizhatóak mint most. Lényeg, mióta hűtöm őket, nem pusztulnak. -
TESCO-Zsömle
félisten
-
jaja1981
addikt
válasz TESCO-Zsömle #16157 üzenetére
Mivel ragasztottad?
Én is próbáltam plexit ragasztani ,de elég szar lett.
Meg mivel gravíroztál? -
jaja1981
addikt
válasz TESCO-Zsömle #16159 üzenetére
Simán kézzel gravíroztad?
Akkor nem remeg a kezed! -
jaja1981
addikt
válasz TESCO-Zsömle #16161 üzenetére
PÜ-ben megosztod velem?
-
plejik
addikt
Valaki tud nekem ajánlani olyan emberkét itt a ph-n aki foglalkozik modingolással.De aki komoyan is veszi és igényes munkát csinál!!(tapasztalatok alapján.)
Sajnos barkácsolásba ügyetlen vagyok....
THX!
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
LLKobe
veterán
válasz TESCO-Zsömle #16157 üzenetére
Azt a 3D tervet mivel csináltad?
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
aero.
veterán
válasz TazLeacher #16166 üzenetére
google sketchup?
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Csak annyi kérdésem volna,hogy a gépem belsejét hogyan tudnám olcsón rendezettebbé tenni?
Íme egy kép a mostani kinézetről:belső állapot
(nem a legjobb minőségű a kép,nem ecsetelem milyen rosszak a körülmények,de a lényeget lehet látni)Köszönök minden segítő tanácsot előre is!
Üdv, Balázs
-
aero.
veterán
válasz gooool #16169 üzenetére
a hátsó venti kábelét a videokártya alatt húzd át, a vinyót meg próbáld meg hátulról bekötni.
mást nem nagyon tudsz a felső táp miatt.a power és reset gombokat én beraknám a "szőnyeg vagy szövet vagy mi az" alá, és a csatlakozók előtt vágnék neki egy nyílást.
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
-
gooool
őstag
A venti kábelét el tom vezetni,de a vinyót fordítva bekötni lehetetlen a hangelnyelő szivacs miatt és épp ezért nem tudom a power és reset gombok kábeleit sem alá rakni,mivel le van ragasztva.
jer1cho:Valszeg a már régebben kigondolt harisnyázásnál maradok,mert esztétikus,de olcsó,elrontani,meg csak nem rontom el a tápot.
Üdv, Balázs
-
Stirbi
addikt
válasz gooool #16175 üzenetére
aztán a sata tápkábelt hátulrol nemtudnád bevezetni ? vagy bal oldalrol ? és akkor ott a hdd tartorészben izetlenkedne a sata tápkábel többi része
majd irj,hogy hogyan állsz képet is dobhatnál
esetleg még ha a többi kábel is nagyon össze-visza áll, összefoghatod azokat is gyorskötözövel valahol középtájt
[ Szerkesztve ]
-
jaja1981
addikt
válasz TESCO-Zsömle #16173 üzenetére
Köszi!
-
gooool
őstag
válasz Stirbi #16176 üzenetére
Hátulról valszeg nem,a vastag szivacs miatt,de bal oldalról akadály nélkül meg tom oldani.Kösz az újabb ötletet.
(És ha minden jól megy D1rect kolléga megajándékoz 10m 4-es harisnyával,szal kicsit elrendezem a színes kábelek ügyét.)Szerk: Képeket fogok dobni,a gyorskötözős megoldás is meg fog valósulni.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
Stirbi
addikt
válasz gooool #16178 üzenetére
bocsánat lejárt a mod idö
még annyi,hogy miért oda lentre dugod be a hátso venti csatiját ? amikor van a vga felet is neki csati [link]
,összehajtod, a kábeljét és azt is gyorskötözövel összefogod
BR4D- ezaz alaplapja gondotlam itt rögtön megtekintheti nemkel belemásznia a gépébe
[ Szerkesztve ]
-
Zefír
őstag
Na srácok, akkor megmutatom
Még mindig nincsen késsz, csak most jutottam fényképezőhöz.
Bocsi, nem akartam még egyszer leírni -
LLKobe
veterán
válasz Stirbi #16186 üzenetére
Még én sem tudok semmi pontosat Ez még csak nagyon alap elképzelés. valszeg még az alapvető formán is változtatok, ez eddig csak fejben volt meg, így kb már látni mi hogy mutat, meg mit hogy lehet megvalósítani.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
aero.
veterán
válasz CsiguszMaxim #16191 üzenetére
az első az mi?
amúgy nem rossz, átlagos. a 24 pinnél is használhatnád az elvezetést a tálca alatt.
-
for3l
senior tag
hát... érezhető a javulás - finoman fogalmazva.
az "Előtte" nevű képen a táp miért úgy.. ööö..áll?
-
Stirbi
addikt
szia
hát jobbnak jobblett,de még van rajta mit rendezni
pl: az atakábelt türd be a dvdrom alá, vganak a 6pines tápkábelját tovább huzzad az alaplap mögött azaz feljebb bukkanjon csak elö,a hátso 12es venti kábelját ,,hajtsd,, össze és fogd össze gyorskötözövel, ja és + a 24 pines kábelt vezesd el a tálca mögött
[ Szerkesztve ]
-
CsiguszMaxim
senior tag
Az első képen az ok csupán annyi hogy a az fsp táp + cm690 + gigalap kombo azt eredményezte hogy a 4 pines csatlakozó nem ér el alapból a helyére csak ha ilyen szögben fordítottam a tápot. A 24 pinest meg sajna nem tudom mögötte vinni mert szintén nem elég hosszú.
Stirbi: Oks kössz ezekre ránézek meg még csinosítgatok.
Amúgy az érdekelne hogy egy csomó cm690-es nek a belseje matt fekete. Ezeket utólag fújatjátok rá vagy hogy?
Stirbi: Ha valaki aki maga fújta vagy csináltatta azt megköszönném ha megosztaná hogy hol vagy hogyan lehet megejteni az ilyesmit.
[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
Stirbi
addikt
válasz CsiguszMaxim #16195 üzenetére
nm -aztán dobj ám fotot az uj állapotrol is
árulnak is fekete belsejü cm690-et de rengetegen lefujják[ Szerkesztve ]
-
Quan-Chi
őstag
erről a témáról jut eszembe hogy én még a nyákok színét is válogatom
szóval most :
fekete alaplap-fekete VGA-fekete táp - fekete hűtő - fekete ház/ DVD - fekete ram
a táp / hűt nikkelezett ás minden kék ledes! szóval nekem nagyon fontos az összhang és a harmónia esetleg majd rakok fel képetkajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz kelzsoca #16197 üzenetére
Még a régi gépből maradt meg sajnáltam kitenni. Amúgy grat a narancsodhoz. Lenyűgöző lett.
Őszintén szólva szívesen babrálnék nagyon ilyesmivel csak idő meg pénzhiányban s zenvedek folyamatosan így nehéz. Jó lenne összehozni valami olyasmit mint amiket itt látni de az előbbi okok mellett szakértelem sincs túl sok próbálgatni a dolgokat meg nincs nagyon lehetőség.
kelzsoca: Ha egyszer sok időd lenne és leírnád hogy hogy jutott el a géped a kezdeti állapotról oda ahol most van, vagyis írnál egy ilyen guide szerűséget az számomra nagyon hasznos lenne.[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest