- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz Cthulhu Dawn #15451 üzenetére
valóban egyszerűbb megoldás
hogy ne csak OFF legyek :
LOGOUT blogom-ra raktam fel pár képet gépemről ... , ide majd csak akkor linkelem, amikor már lesz valami normális fotogépem, mert hát a minőség ... nem a legjobb ...
akit érdekel, megnézheti, akár irhat is
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Cthulhu Dawn #15455 üzenetére
Az ám...
Blogba mindjárt dobok pár képet.[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Cthulhu Dawn #15451 üzenetére
Hamarosan eldöntöm mi legyen vele(fekete fehér vagy fekete sárga) bár most ahogy néztem az mdpc-s gépeket, egyre jobban megtetszettek a fehér lapátos ventilátorok is. -
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #15457 üzenetére
Alumíniumnál sokkal tartósabb egy eloxálás
Az alumínium felületkezelés, azaz eloxálás előnyei:
- Megvédi az alumínium felületét a további korróziótól;
- Az alumínium felületkezelés esztétikai felületet ad a terméknek;
- Javítja az alumínium felületét (keményebb felület);
- Az eloxálás az alumínium felületében alakítja ki a réteget, nem a felületére kerül, ezáltal sokkal jobban véd mint pl. a festés /kromátozás nélkül/ mert az később könnyen lepattoghat;
- Az eloxálás során kialakult porózus oxidréteg lehetővé teszi a felület tetszés szerinti színezését pl. fekete, kék, piros,zöld, arany stb. (színkatalógus);
- Alumínium felületkezelés javítja az alumínium tulajdonságait pl. hűtőbordák esetében-hőleadás, vezetőképesség -
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #15461 üzenetére
Biztosan drágább, de szerintem az alumíniumot vétek festeni, így a felárat megérheti az eloxálás
-
Cthulhu Dawn
őstag
Ejha, micsoda HAF. Bár leginkább víz tetszik a köret az nem annyira nagy szám.
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
aero.
veterán
válasz Cthulhu Dawn #15463 üzenetére
br4dé jobb szerintem, floppy drive üt.
-
UdVi86
aktív tag
Nagyon jól néz ki ez a matt fekete.
kelzsoca: Nekem a festő azt mondta - ahogy írtam korábban is - hogy az eloxálás nem növeli az árat. Neki teljesen mindegy, hogy zsírtalanító vagy eloxáló anyagba mártja bele a festendő dolgokat. És ha így nyilatkozott, valószínűleg az eloxáló anyag sem sokkal drágább. Bár lehet hogy máshol tényleg többért csinálják.
Szerintem én is leteszek a szálcsiszolásról és eloxáltatom az alut szinterezés előtt. És vagy matt fekete vagy antik fekete lesz.
[ Szerkesztve ]
-
zsák
tag
Végre megjött a Lian Li A05NB kuckóm, már csak a kompresszort, meg a sidolt kell hazahozni telekről, és hamarosan lesznek képek a költöztetés után.
-
sp@rtan
senior tag
Ejjha Gyönyörű! Ez a fekete vörös szürke
Persze br4d-é is gyönyörűAmúgy egy kis infó,lehet hogy hülyeséget mondok,lehet hogy nem lesz belőle semmi,de majd megláSSuk
Lehet hogy egy kicsit kipofozom a 335-öm.Kicsi ház,semmi kábelelrendezés de megpróbálom:
A terv: Nemsokára terveim szerint veszek egy HX450-t.Fekete,moduláris.Aztán egy kis festés.
IO panel kábel harisnyázás meg ilyenek
Mivel egyelőre kevés cucc van a gépben szerintem meg lehet csinálni szépen.
Na majd a fejleményekről beszámolok.Jójcakkát.
-
syC
addikt
berúgtam
•
-
syC
addikt
Egy kis reggeli móka [link]
•
-
nádasi
tag
Nice!
Leginkább az tetszik, hogy nincs túlméretezve a rendszer, mint mostanság az MDPC-n, valamint az, hogy elő van a pumpa. Azt a SATA kábelt, beharisnyázhatta volna.
Ezen a lapon tekerj oda, nderscore gépéhez, az is egy HAF, igaz levegővel, de a harisnyázás és a kábelvezetés megér egy misét.
-
Voyage
aktív tag
Sorry, hogy ide is bemásolom, de itt talán többen vagytok, lehet, hogy tudnátok segíteni benne:
Sziasztok!
Kellene nekem help.
Kivágtam a ház oldalát, hogy majd ott lesz a plexi, igenám, de mivel sima dekopírfűrészem volt, nem lézeres, meg mittudomén milyen, ezért néhol meggörbült a külső vonal, azaz ferdén vágtam. Mivel nincs az a reszelő, meg idő, amivel kb 1cm-et lereszelek 20cm szélesen, ezért arra gondoltam, hogy ráteszek egy ilyen vékony gumiréteget, és a mögé teszem a plexit csavarokkal.Valahogy így: [link]
A kérdés az, hogy ezt a gumit hogy hívják, és hol keressek ilyet?
http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html
-
Voyage
aktív tag
-
MODERÁTOR
Harrrr!!!!
-
Cthulhu Dawn
őstag
Van olyan kijelzője ami pont akkora, mint a floppy drájv, csak mert CM 840-nek van egy ilyen átalakítós takarója és lehetne ily módon hasznosítani.
Ndruu: Nagyon szépnek ígérkezik.
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
sp@rtan
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #15472 üzenetére
Nem hiszem...elég kicsi a hely az oldallap és tálca között..
De szerintem egy moduláris táppal meg így,hogy kevés cucc van a gépben(lap is mATX) meg lehet oldani..
Majd ha valami törénik akkor jelzem -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz sp@rtan #15486 üzenetére
Akkor úgy old meg szerintem, hogy a kábeleket ilyenekkel rögzíted ha az alaplapi tálcához valahogy így tehát katonásan, rendezetten (;-D), hogy ne csak úgy fityegjenek ott a kábelek, az annyira nem szép.
[ Szerkesztve ]
-
sp@rtan
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #15487 üzenetére
A tervben pont benne vannak ezek
Az a jó,hogy kék fekete lenne az egész.Ház fekete festése is tervben van,az alaplap kék,a videókártya is valószínű kék nyákos lesz,a tápon kék felirat,kék lapátos ventiKék harisnyát hol lehet kapni?Lehetőleg valami szép kék legyen
Lehet,hogy ilyen mdpc-s jelleggel lenne egy-két szál ami kék lenne.
Vagy legyen inkább ful fekete? -
TomiLi
addikt
válasz sp@rtan #15488 üzenetére
Szia!
Talán auqatuning.de-ről lehetne kék harisnyát beszerezni.... Én Magyarországon sajnos még nem láttam... de javítsatok ki ha nem így van!
[ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
ADAM1337
nagyúr
Valaki megtudná mondani h sima cm ventiket amit adtak a házhoz hogy lehet szétszedni kül lapát meg keret természetesen.
Elég egy link is.[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Cthulhu Dawn #15492 üzenetére
Akkor a kérdés megint csak cm nélkül.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest