- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cthulhu Dawn
őstag
Jelentem kész a 24 pines....megint....
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Cthulhu Dawn
őstag
A 8 pinessel is végeztem, mivel elfogyott a 3 milis csövem ezt már 2x olyan hosszú 4 milissel csináltam és ez is egész jó lett, és mivel ezt 2x olyan hosszúval csináltam nem ment kárba 1 centi harisnya se, nem úgy, mint a 24 pinesnél (15 szálnyi harisnya)....majdnem 11 méter harisnyám maradt, lehet érte jelentkezni.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
syC
addikt
-
Zolás
addikt
válasz Cthulhu Dawn #15756 üzenetére
Feketecsatis 24pines hosszabítót honnan szereztél? Nekem a lap előtt tekereg a kábel mert hátulról nem elég hosszú...
Szép lett grat.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz Cthulhu Dawn #15758 üzenetére
és Calogero: köszi a válaszokat. Hétfőn megrendelem valahol és végre kicsit jobban rendbe szedhetem a házamat
Kár hogy nincs türelmem feketével kifújni a belsejét stb. igy nem kerülhetek fel a pcstyle oldalraCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
törölt tag
"Kár hogy nincs türelmem feketével kifújni a belsejét stb. igy nem kerülhetek fel a pcstyle oldalra "
ilyen hozzáállással persze hogy nem. miután bevallod, hogy nem akarsz szép gépet, ne akarj egy olyan oldalra felkerülni, ahol szép gépek vannak.
a festés nem gáz, azt meg lehet csináltatni mással. a rendezést már neked kell megoldani, és az nem feltétlen kerül pénzbe. hardver meg nem lényeg, csak a kinézetük számít, pl. piros nyákos videókártya nem nyerő a barna alaplappal. -
Zolás
addikt
válasz #97544192 #15761 üzenetére
Az a baj hogy mig fényezem a belét a gépnek addig nem tudom összerakni a vasat és gépfüggő vagyok teljesen Frissen fényezett vasba meg nem tudom összerakni mert nem hinném hogy szép lenne
A szép elrendezés most is megvan csak a fényezés hiányzik(meg egy 24pines toldó amit jövö héten meg is szerzek )Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Stirbi
addikt
faja lesz
-
Cthulhu Dawn
őstag
Feketére fújás viszont pénz hiányában még egy jó ideig nem lesz sajnos. Ilyen állapotban (+pci-e harisnyázás) mehetne pc-style-ra? Azon gondolkoztam még, hogy ha vennék egy 6-6+2 hosszabbítót amiről lecsípném a +2 pint lenne-e valami baja? Csak mert nincs sok kedvem külföldről kurv@ drágán hosszabbítót rendelni.
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
válasz Cthulhu Dawn #15765 üzenetére
jó rossz helyre rakták a 8 pines nyílását ...
alul egy kicsit sok a kábel, próbáld meg onnan felhúzni és valahol leragasztani, odafogni, hajlítani a kábeleket.
illetve kicsit hülyén jön ki a pcie csati a 24 alól, a fő kábelt is nyomd oda a lemezhez.
[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
Az alsó kábeleket összefogom fogni és kicsit feljebb húzni, hogy ne lógjanak, a 8 tűset pedig ha tudom (magyarán nem kell kivenni hozzá a lapot) akkor nem onnan vezetem majd hanem úgy, hogy rövidebb rész látszódjon belőle, a 24 pineset is valószínűleg beljebb húzom. A satákkal meg nem nagyon tudok mit kezdeni.
-
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #15765 üzenetére
Hát ez az elrendezés nagyon béta állapot!
Sata kábelek több színben, kábelek lógnak mindenfelé, van még mit rendezgetni
A satákkal meg nem nagyon tudok mit kezdeni.
Le kellene őket harisnyázni, illetve másképp rendezni (ha lehet)
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
válasz Cthulhu Dawn #15767 üzenetére
a satát leharisnyázod, vagy odaragasztod a hátlapra cellux-szal ( akár ) és egyenes vonalban odavezeted a vinyó hátuljához.
-
-
for3l
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #15767 üzenetére
a piros sata az optikai meghatóba vagy az előlapra megy? mert én pl az előlapit (esata) le is kötöttem, mert tuti, hogy nem fogom használni ugyan igy a firewire-t se, igy mindjárt kevesebb vezetékről kell gondoskodni.
amúgy alakul ez, de tényleg ráfér még egy kis rendezgetés, és a táp modularitása sokat segitene.
-
for3l
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #15772 üzenetére
egyébként szerintem semmi baja nem lesz, ha levágod a +2 pin-t, csak valamilyen módon szigeteld le a két szálat (illetve 2x2).
ma különben vagdostam egy keveset a gépen, de csak óvatosan, maradt még hnapra is vmi, plusz, ha lesz rá még időm, lehet, hnap le is festem egy réteggel.
-
syC
addikt
válasz Cthulhu Dawn #15770 üzenetére
Hát figyi. Igazából be vagyok b@szarintva, de gondolj ele, alapból 6pinben kezdődik az átalakjtó. Abból jön a +2pin, ha azt te megszünteted, akkor mint egy sima 6pin-es hosszabbítód lenne. Szerintem semmi gond nem lesz abból
•
-
syC
addikt
-
for3l
senior tag
válasz FoBCRaistlin #15780 üzenetére
ja. az őszi alkony-t olvastam kb 3-4 éve, aztán valamiért nem mentem tovább, de most elkértem havertól mind a hármat, és újra kezdtem az elejéről.
és igen, jól látod, első kiadás, vigyázni kell velük, mert már potyognak szét, de igy még izgalmasabb olvasni.btw, a nevedből itélve gondoltam, hogy neked is volt szerencséd a dragonlance-hez.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Vol 2.0 (procihűtőt f@szság volt így felrakni, no mindegy)
[ Szerkesztve ]
-
Henk
veterán
Na összedobtam a házat, sajnos a szó szoros értelmében mert nem volt időm foglakozni vele. Csináltam pár képet gyorsan, ezek sem sikerültek jól.
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ami pedig a legszebb.
A power és reset gomb egyben a power és hdd led is. Ezt jól megálmodták.
Akarok majd előre még egy ventit, de ahhoz vennem kell egy vinyó keretet mert az tartja a ventilátort is. A kábel harisnyázásom pedig annyiból kimerült, hogy a sata és előlapi panel kábeleit behúztam vele. -
kelzsoca
félisten
válasz Cthulhu Dawn #15782 üzenetére
Nah, mennyivel jobban is néz ki, mint tegnap
Henk
Mennyiért sikerült megvenni a házat?
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
A dragonlance nem 4 könyvből áll? Vagy a maradék 3at kérted el?
Nekem megvan mind a 4 rendes nagy keményfedeles kiadásbanCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Laraxior
titán
válasz Cthulhu Dawn #15790 üzenetére
elég ritka alaplapod van.. DDR3as P35ös
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Stirbi
addikt
válasz Cthulhu Dawn #15790 üzenetére
mostanában mindenki rákattant a harisnyázásra ,
szép lett, azo ka házban 14x14es ventik ?
-
for3l
senior tag
"A kábel harisnyázásom pedig annyiból kimerült, hogy a sata és előlapi panel kábeleit behúztam vele. "
és nem is tervezel vele semmi más extrát? az a ház még meg is érdemelné.
Zolás, hmmm.. ez jó. én úgy tudtam, hogy a krónikák az 3 kötetes (regényből meg van 6 vagy 9, dunno...) -
Laraxior
titán
válasz Stirbi #15793 üzenetére
egészen addig amig valakinek el nem durran a tápja harisnya le, gariba be, harisnya újra..
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
sp@rtan
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #15797 üzenetére
Szép kis hurrikán =O
-
MODERÁTOR
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz sp@rtan #15798 üzenetére
Miután 90 fokkal elforgatva tettem vissza a cpu hűtőt észrevettem, hogy kicsit melegebben van, mint mikor nem arra nézett, miután levettem az oldallapot, azután jöttem rá, hogy azért melegebb, mert annyira jól érzi magát a proci, hogy a cpu ventit be se kapcsolja. Slussz poén, hogy így is 5 fokkal hűvösebb a proci, mint régi házban működő ventivel, arról nem is beszélve, hogy a táp háza milyen langyos.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest