- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbig25
őstag
válasz TopaMo #16698 üzenetére
Valószínűleg K58-as lesz, mert közben rájöttem, hogy a szellőzőlyukak nélküli, "teli" oldallap jobban tetszik. A belső festést, ha kell megcsinálom magamnak. És úgy összességében jobban tetszik, mint a Xigmatek. (belülről frankó az is, de az előlapja olyan semmilyen)
[ Szerkesztve ]
...
-
urdongo
tag
válasz zed1983 #16700 üzenetére
Igaz még én is új vagyok a témában, de megpróbálok egy kis segítséget nyújtani benne. Szóval első lépésben a legjobb ha megrendelsz egy megfelelő szerszámot pl ezt: ATX tüske eltávolító. Ezzel el lehet távolítani a VGA tápcsatlakozókat is...sőt ha moduláris tápegységed van, akkor táphoz csatlakozó részeket is le lehet vele szedni.
A SATA csatlakozókat egy egyszerű bár hegyes körzővel vagy kis késsel is szét lehet szedni. A 12V-os ágakhoz pedig vagy csipeszt, vagy megint csak egy speciális szerszámot használsz amit az előbbi linken szintén meg tudsz rendelni.
Arra azért figyelj, hogy ha szálanként harisnyázol, elég a legkisebb átmérőjű kábelharisnyákat megrendelned.
Az ATX tápcsatlakozó pedig a kábelek felől ha jobban megnézed be van számozva, azt kell megjegyezned, hogy melyik szín, melyik számú lukba kerül vissza. Fontos, hogy véletlenül se keverd össze őket, különben gajjra mehet az egész géped.
Egy kis segítség.
Viszont arról nekem ötletem sincs, hogy hosszában hogyan válaszd szét ezeket a kábeleket. Majd megmondja valaki okosabb. -
petho0506
tag
-
Henk
veterán
Nekem is ilyen tápom volt, de én inkább vettem mindenhez hosszabbítót és azt harisnyáztam le, nem a táp kábeleit. Ha garis akkor jobb megoldás a hosszabbítót harisnyázni. Én egy sima tűvel leszedtem a csatikat, de így kínlódás. Mégegyszer még magamnak sem csinálnám meg.
-
Henk
veterán
válasz zed1983 #16705 üzenetére
Hát így érzetre semmi különbség.
Idle 500 rpm-en megy a ventije, teljesen hangtalan. Meg nem azok a lapos kábelei vannak, talán jobban el tudom fűzni őket.
Szerintem mindenképpen érdemesebb a hosszabbítót harisnyázni, bár az + pénz. De mondjuk ha eladod a tápot akkor is marad a harisnya. -
mrbig25
őstag
válasz petho0506 #16703 üzenetére
Ha meglesz, akkor nálam a táp fentről fog levegőzni (vagyis a gépből kapja a levegőt, nem alulról), mert rendkívül poros az albérlet és a tápnak kialakított szellőzőnyílások is elég sűrűnek látszanak. Szóval ezt egybevéve plusz még egy porszűrő => a tápom nem kapna levegőt.
Most már csak annyi hiányzik, hogy meglegyen[ Szerkesztve ]
...
-
mrbig25
őstag
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ha mouláris, akkor tudsz csinálni kábeleket szád íze szerinti hosszal, csatiszámmal, csatik elhelyezkedésével, stb.
Én anno akartam, de aztán kuka lett a ház, így nem lett rá szükség, de lehet most előkotrom, mert a polcon nem fér a kábeldzsungel...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
-
TomiLi
addikt
Nem tudtok valami nagyon egyszerű (ha létezik egyáltalán ilyen) 3d-s progit, amivel lehet tervezgetni?
Köszi!Neki kellett esnem a kis FT01-esnek fűrésszel Ezek balf@szok voltak amikor megtervezték a sata kábelek elvezetéseit.... Hiába van több kivágás az elvezetéshez, pont sikerült úgy megtervezni, hogy az én lapommal 2-nél több sata csatlakozó ne férjen el ... javítottam...
Hát ilyen lett... nem egy művészi munka, de nem is fog látszani....
[ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
jones965
Modder
Hasonlóaan nézett ki nekem is anno a gépem, igaz az kandalf volt, de azóta átesett 2 revolúción.
Előszőr tetszett nekem is- (mert különben miért is vettem volna meg), de mint oly sok mindent ezt is megunja az ember, és ma már biztos másik házat választanék.Viszont az elődjéhez képest hatalmas előre lépés.
-
Gaben01
őstag
Történt egy kis változás a múltkori állapothoz képest.
A sata kábelek kaptak fekete harisnyát,a hdd keretet kivágtam a jobb szellőzés miatt és feketére fújtam,illetve a kábeleket megpróbáltam még jobban elrendezni.Feketére fújtam a vga , a hangkártya takarólemezét és az alaplap hátlapi takaróját belül,az összes bővítőhely takarólemezét és a popszegecseket.Ja és közben volt egy lapcsere is.A képek lehetnének jobbak,sajnos a lakásban a fényviszonyok nem túl ideálisak (vakuval meg nem az igazi) és a Canon powershot s50 se egy komoly gép.Sajnos azért néhol látszik festési egyenetlenség,megfolyás,de engem nem zavar,sok munkám van benne és nem tucat ház tucat kinézettel (no offense).
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link][ Szerkesztve ]
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
kelzsoca
félisten
válasz Gaben01 #16723 üzenetére
Szerintem szép lett, munka volt vele, ez biztos, de csak az tudja igazán aki már csinált ilyet
Egy kis észrevétel: a kis power led és egyéb kábelekre nem akartál tenni harisnyát, egy picit rontja ott az összképet
Feketére fújtam a vga , a hangkártya takarólemezét és az alaplap hátlapi takaróját belül
Az igen viszont itt ha ezeket ha nem csiszoltad fel, szerintem esélyes hogy ledobja magáról a festéket
-
Gaben01
őstag
Köszönöm mindenkinek.
BR4D:igen volt vele meló,főleg mert atomjaira szedtem a gépet és az olcsó popszegecselő a végére megadta magát,izzadtam is miatta.
aero.:megmondom őszintén, ha egy 5 centivel hosszabb lenne,én is elégedett lennék vele,de a GTX260-at úgy kell bejátszani a helyére a hdd keret miatt. Egy HAF932 még lesz egyszer helyette,persze fekete belsővel.
kelzsoca:hellett volna harisnyázni azt is,de erre már csak akkor jöttem rá,mikor megvolt minden cucc és úgy voltam vele,hogy hagyom.Lehet,hogy azt a harisnyázást még megejtem.Fölcsiszoltam mindet,nem csiszolóvászonnal,hanem autós festék boltban vettem -a festéket is- ilyen fura dörzsi szivacs szerű anyagot (ők javasolták alumíniumhoz).Azért remélem nem fogja ledobni könnyen.
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Gaben01
őstag
válasz zed1983 #16735 üzenetére
A sata kábelre 10mm-es harisnya és 10mm-es zsugorcső kell (már ha az adatkábelről beszélünk).A zsugorcsövet nagyon nehéz átmasszírozni a csatlakozón,én azt csináltam,hogy levágtam a zsugorcsőből a darabot,amit rá akartam húzni,belenyomtam két tollat egymással szemben és egy kicsit megtágítottam/nyújtottam a darabot a tollakkal.Így simán átment a csatlakozón,a melegítés után pedig abszolút nem látszik,hogy meg lett egy kicsit tágítva.
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Ez nagyon off lesz, de ittvannak eléggé szakavatott emberek, tehát itt teszem fel
ugyebár kifüstölt a coolink tápom. De itt ph-n van egy uriember aki 2000-5000Ft ért megjavítaná, és 3hónap garanciát adna rá.
Szerintetek megéri?:/Bocsi az offért.
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Mik a feltételek,hogy felkerüljek a PC-Style oldalra?(a gép kinézetére,stílusára gondolok,meg a fotók minőségére,elkészítési körülményeire)Kösz a segítséget!
Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
Nekem azt mondták,hogy a ház belső színre fújása nélkül nincs esélyem felkerülni.
Pedig most fáradozok amcsiból hozatni egy csomagot,ami tartalmaz majd egy Mugen 2-őt, Scythe Slipstream ventiket,meg egy Seasonic M12II SS-430GM moduláris tápot.
Szal sokba lesz a gép belső csinosítása,remélem nem hiába.[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
Zefír
őstag
válasz gooool #16747 üzenetére
Nem kel azt lefesteni, viszont, ilyet még nemláttam senkinél, de nézdmeg eg yolyan részen pl alaplapi tálca hátulja, ami nem látszik, hogy mien ha megcsiszolod, szép tükörtiszátra csiszolod, és az is rohadt szép sztem
Mien házad van? mert lehet h hülyeséget mondtam
Olyan mintha füst lenne a szobámbanSzerk: Szálcsiszolt beütés is jólehet
[ Szerkesztve ]
-
gooool
őstag
Cooler Master Sileo 500-am van,vadi új.
Am az előbbi hsz-emben írt tápról mi a véleményed?Ez lesz azÜdv, Balázs
-
Dj Polc
tag
Valaki tudna segíteni:boxba szeretnék ledet bekötni és a csatlakozással lenne a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest