Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zagazon0

    csendes tag

    Sziasztok.

    Egy viszonylag kezdő kérdésben szeretnék segítséget kérni , biztos ezerszer felmerült már itt , de nem tudtam mit írjak be, amire rákerestem nagyon ellentmondásos volt a témával kapcsolatban , szóval gondoltam feldobom itt.

    Sikerült nemrég szert tennem egy NAD 3020i erősítőre , ami jelenleg két Heco SM 35 hangfalat hajt. A zárt rendszer miatt kicsit kevés a mély mennyiségre, ami eleinte nem zavart , viszont hallottam azóta hangrendszert subbal, és megtettszett hogy sok a mély. A hecokat nincs szívem eladni , szép a magas tartomány nagyon , meg tetszik a vintage stílus , így fejembe vettem hogy rákötök valahogy egy subot.

    A "hogy?" kérdésnél meg is állt a tudomány , tekintve hogy nincs dedikált sub kimenet a NAD-on , úgyhogy ebben kérnék segítséget , hogy lehet régi erősítőt összekötni akár aktív akár passzív subbal?

    Angol nyelven láttam lehetőséget , ahol Y RCA kábellel meg a PreOut kimenettel volt valami bűvészkedés, de olyat is írtak , hogy az aktív subon szokott lenni banán aljzat a hangfalaknak, hogy oda is lehet.

    Érdekelne , hogy lehetséges kivitelezni ezeket a gyakorlatban , melyik változatnál van a legkevesebb jelveszteség, melyik terheli a legkevésbé az erősítőt , és ha van ezektől eltérő megoldás , azt is szívesen fogadom.

    Bocsi hogy kicsit hosszú lett , köszi a figyelmet.

Új hozzászólás Aktív témák