Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szazbolha

    addikt

    válasz #92251648 #95624 üzenetére

    Remélem nem az a probléma, hogy egy nem zenehallgatásra tervezett hangfal birtokában cserélgetem a kábelt tömörre, meghogy másként hallom a Tidalt?
    Trabanton szállni élvezet.. ahogy a régi dal mondja.
    .
    Én nem arról osztottam meg a véleményem egy rövid lábjegyzetben, hogy a flac / ogg / mp3 milyen viszonyban vannak egymáshoz, hanem arról, hogy ugyanazokat a zeneszámokat hallgatva két szolgáltatónál másként hallom, és el tudom dönteni melyik tetszik jobban.
    Fogalmam sincs a spoty vagy az Tidal Hifi mit csinál az eredeti felvételekkel, én csak a végeredményt hallom. Van különbség.
    .
    De azt is elfogadom, hogy ez csak érzékcsalódás lehet és megfelelő tapasztalattal tudással nem rendelkező zenehallgatót megtéveszti a saját rendszere vagy pszichéje, vagyhogy az nap milyen ruhát vett fel és lett tőle változó hangulata.
    Az én nézetemből teljesen legál tevékenység, ha magukra valamit is adó hifisták a high-end cuccaikon spotyt használnak forrásnak.
    .
    Tanácsot továbbra sem szeretnék adni senkinek és azt is elfogadnám, ha az embereket becsillagoznák valamilyen szisztéma szerint, hogy a véleménye mennyit ér - érhet. Nehogy megtévesszen valakit, ha nem a májsztrimből szólal meg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák