Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szazbolha

    addikt

    válasz migabi24 #93352 üzenetére

    Ok, elfogadom amit írsz.
    Nincs más hátra, mint hogy keressek felvételt yt-n a B&W DM603 S3-al és összehasonlítsam DM602-es, meg Dali Concept 8-akkal. Utóbbi kettőből hallgattam élőben is, így lesz összehasonlítási alapom.
    .
    Egyébként a fórum olvasása nagyon hasznos (már külföldi fórumokat is olvasok) például azt a következtetést vontam le, hogy valaki minél kiműveltebb audiophilnek tekinti magát, annál kevésbé fontos számára a mély tartomány, legalábbis annak öblössége vagy markáns jelenléte, sokkal inkább a közép és felső regiszterek részletező képessége és tisztasága válik fontossá számára
    .
    Kezdem érteni a dolgot.... bár én biztos nem vagyok audiophill, de még hifista sem, de tegnap voltam az erkelben egy előadáson és nagyon zavartak a túlzó mélyek, és kerestem a tiszta énekhangot meg a hangszereket külön-külön. Nem nagyon sikerült. 30+ éve az ikarus művházban jobbat hallottam az szinte biztos.
    Csapni való volt a hangosítás a 2x20K-s jegyek ellenére, arra gondoltam így szenvedhet egy hifista, ha egy rossz otthoni rendszert kénytelen hallgatni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák