Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • krichd1

    addikt

    válasz varsza #92000 üzenetére

    Az hogy kinek mi szól jól, nyilván szubjektív, illetve a a jóval olcsóbb fogalma is, de azért megjegyeznék pár dolgot ebben a zavarban.
    RX6-ok olyan 180eFt körül mennek, a GS20 olyan 250eFt körül, lehet mostanában kicsit mások az árak otthon, nem nagyon követem a magyarországi használt piacot mostanában, illetve úgy igazából egyik használt piacot sem. Szerintem a két hangdoboz között van egy olyan lényeges hangminőségi kategóriakülönbség amit utólag erősítőkkel, kábelekkel, akármilyen bizbasszal nem igazán lehet kiegyenlíteni.
    Tehát például konkrétan a RX6 nem fog olyan hangminőségi szintet elérni a 300eFt-os Vincent SV-akármivel, mint a GS20 a például egy 200eFt-os Audio Analogue Bellini/Donizetti elő/végfok párossal. Hozzáteszem, hogy a GS20 elég jól elvan 100eFt körüli Audio Analogue Puccini, Rega Mira, régebbi Heed erősítővel is. DAC-ról még szó sem volt, legalább egy Audio-gd R2R-11 szintűt illene elé rakni ezeknek. Kábelek terén olcsón is vannak korrekt darabok, emiatt nem nagyon kell izgulni.
    Hangdoboz alternatíva rengeteg lehet piaci kínálattól függően, arra nincs időm, hogy végigtúrjam az hirdetési oldalakat, de így fejből ami eszemben jut: Tannoy XT6F, Goldenear Triton állódobozok, ProAc Response 2.5, Spendor S6e, A6...

    Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql

Új hozzászólás Aktív témák