Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ear001

    addikt

    válasz korpicschess #90120 üzenetére

    Persze. Telefonon felhívtam őket, adott készülék, típus, hiba elmond, mondták rendben, ismerik, javítják, vigyem be. Bevittem, ránéztek, mondták, hogy ezt a készüléket nem javítják, és telefonon sem ígérhették, meg, hogy javítani fogják, mert nem is ismerik.

    Másik kissé kacifántosabb. Egy tőlem vett CD futómű jó pár év után nem olvasta a lemezt. Én említettem eladáskor, hogy korábban már volt benne kiolvasó fej csere, nem nagy kaland. Srác bevitte a Totelhez, ahol megnézték, annyit mondtak, hogy nagy a hiba, adtak neki 30 000 feletti árajánlatot. Kérdezte tőlem, nem tudnám olcsóbban. Mondtam de, maga az egység 8000 forint, egy forrasztás meg három csavar ki és betekerése az egész, arra azért nem kevés ez a rezsióradíj. Srác elhozta, nálam kipróbáljuk, csodák-csodája hibátlanul működött a leggázosabb írt, karcos CD lemezekkel is. Mint kiderült, a tápelosztójában volt a hiba, nem kapott rendesen áramot a cucc, azt kicserélve azóta is hibátlanul működik a CD futómű.

    Ezek után a kapott árajánlatra mit lehet mondani? Vagy megvizsgálták, és látták, hogy jó, de hátha fizet ezért 30 000-et az ügyfél? Vagy nem vizsgálták meg, mert ha igen, akkor kiderült volna, hogy jó, és csak úgy hasraütésre adtak egy árajánlatot?

Új hozzászólás Aktív témák