Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • slick-adam

    aktív tag

    válasz DDL #56621 üzenetére

    (meg a tobbieknek is, akik valaszoltak)

    - a legforrobb termeszetesen a transzformator felett, de nyilvan az egesz haz atveszi a höt es durvan meleg.

    - nyilvan nem professzionalis muszerrel mertem (pont nincs itthon :)) a zajszintet. mobiltelefonon van dB merö, az 80 dB körül ugrandozott tempos rock zene mellett. naggyabol be kell tudnotok saccolni milyen hangos volt. nekem az. hazimozi erösitön ez volt a szint, amit majd' csutira csavarva hozott (bar ott eleve nem ertem a buta decibel ertekeket minusz tartomanyban, de ez mellekes, tudom hogy csucskozel jartam vele). ennel a NAD-nal forditva van. mar 8-9 oranal brutal hangos az egesz. gondolom sejtitek, hogy hangeröszabalyzo apro elmozditasa is nagy hangerönövekedest eredmenyez. ez taviranyitoval gond igazabol, mert kis pöccre is relativ nagyot mozdit.
    (zenevel nincs gond, minosegi tesztlemezeimet hallgattam)

    - mielott irtam a hsz-t, ment par orat az erösitö (9 oratol lejjebb). mint irtam: vegen leallitottam a zenet, hangeröszabalyzot teljesen letekertem, de a watt-mero tovabbra is 120-at mutatott (jol mukodik, tuti).

    DE most volt nehany dolgom, kikapcsoltam az erösitöt es szepen lehult. bekapcsoltam vagy 15 perce, 32 wattot mutatott a muszer zene nelkul (ezt irja a manual is). azota megy az uj Scorpions album 8 orara allitva a tekeröt (halknak nem mondanam 2 meterrol). fogyasztas 40 korul mozog es epphogy csak langyos az erösitö teteje. :F

    figyelem mennyi idö mig bemelegszik megint (ha egyaltalan...).
    tetelezzuk fel, hogy elöbb-utobb mindenkepp felforr az agyvize. ettöl fuggetlenul nem kene akkor se 120-at mutatnia majd idle-ben. jol sejtem?

    parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu

Új hozzászólás Aktív témák