Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • andorra

    őstag

    válasz RetepNyaraB #45373 üzenetére

    Akkor jobban megvilágítanám:
    A zenei múfajokon belül is vannak mindenféle színvonalú előadók, egészen kitűnőek és felejthetők. Ez egy elfogadható megállapítás. Azt érdemes vizsgálni , hogy az egyes zenei műfajokat, kik, mlyen korban, milyen zenei igénnyel hallgatnak általában és milyen arányban ilyen-olyan műfajokat. Pink Floydot egyébként manapság is szívesen hallgatok még, ha nem is ülök oda hozzá.
    Aki sok zenét hallgat, az óhatatlanul megcsömörlik az egyszerű ritmusra és dallamra épülő valamilyenfajta popzenétől egy bizonyos idő és kor után. Kétségtelen viszont, hogy jónéhányan meg úgymaradnak és mondjuk 50 évesen is példának okáért csak metálzenét hallgatnak reggeltől estig. Ez utóbbival valóban van némi problémám, de az előbbivel semmi sincs, az egy természetes folyamat.
    Viszont bárki, bármikor rendszert tesztel, azzal nagy hibát vét, ha csak az éppen aktuálisan kedvelt popzenéjét használja erre, vagy éppen olyan demózásra alkalmas felvételeket, amelyeket kereskedők is nagy előszeretettel használnak bemutatáskor, de ezt már számtalanszor említettem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák