Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz trufa12 #41782 üzenetére

    Ha kifogástalan állapotú, 30ezret eléggé megér, kulturált, mégis viszonylag dinamikus, testes hangú hangdoboz. Amolyan "mindenre elég jó" típus. A "régi" és az "új" iskola határán van kb.

    Én leginkább valami nyugodtabb hangú Marantz-cal, Rotel-lel párosítanám, de igazából bármely minőségi karakterű erősítő jól jön mellé, nem kényes ilyen szempontból. A linkeltek közül a HK viszonylag minőségi, akár választható is, de találhatni jobbat-kellemesebbet is ennyiért. A másik háromból a NAD és a Kenwood jó ár-érték arányú darabok, hangban is illenének a Mission-höz, de alacsonyabb kategóriájúak (főleg a Kenwood), a hangdoboz megérdemel ezeknél értékesebb erősítőket is. De végül is a NAD nem lenne nagyon rangon aluli, az nem lenne rossz választás, és lenne így egy rádiód is. Azért még keresgélj.
    Az A300 is jó, de ugyanaz a probléma: megérdemli az A500-at is a Mission, amellett, hogy az A300-hoz képest az A500 tetemesen jobb is, és azzal igazán életteli lenne a hang a szobádban (aminek kicsit az "ellentéte" lenne a Marantz karakter).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák