Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolika30

    csendes tag

    Üdv!
    Otthoni zenehallgatáshoz szeretnék beruházni egy kisebb költségvetésű hangfalpár és sztereó erősítő párosításba. Mindenképpen csak használt jöhet szóba az anyagi keret miatt. Viszonylag jó minőségű cuccot szeretnék, de nem szeretnék vele falat bontani, max 100w bőven elég lenne, és nem számít ha régi darab, lényeg a hangzás lenne(tudom hogy ehhez lényegesen többet kellene rá szánni de ezt nem lehet sajna). Ami azt illetti elsődlegesen rock/punk/alternatív/metál stílusok szólnának rajtuk.
    Az erősítőre max olyan 20k körüli összeget szánnék -ezt talán kevésbé szokta cserélgetni az ember, gondolom én. Néztem már régebbi videoton ea 7386s típusút, illetve hallgattam is de igazából nincs összehasonlítási alapom nagyon. Jókat hallottam a Pioneerekről, pl egy A-209R-est néztem ki eddig, és sok másról olvastam de hát ugye az igazi ha az ember meg tudja hallgatni.
    Magára a hangfalakra szintén nem szántam valami nagy összeget, 10-20k körül mozog, pl egy Videoton 2050-et találtam és hallgattam is, de itt is szükségem lenne segítségre.
    Tehát tanácsokat szeretnék első sorban olyanoktól akik ismernek valami bevállt típust rendelkeznek tapasztalattal e téren mind erősítő mind hangfalat illetően, ami persze megfelel ezen elvárásoknak.
    Köszi szépen előre is. :)

Új hozzászólás Aktív témák