Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz fero02 #30303 üzenetére

    Tehát akkor egy kábel=8 ér egyszerre egy pólusban?:) Gondoltam rá, mivel pont megvan a 4*2 méter:) Kipróbálom holnap :R
    bkercso: Nem próbáltam megcserélni (eleve úgy már nem lett volna vakteszt:) ), de holnap megteszem, annyi, hogy akkor már tudni fogom, hogy hol van melyik...
    Eddig ugyanaz a kislámpakéteres fehér kábel volt a két oldalon, s nem hallottam különbséget. Csak egy erősítő van (Yamaha RX-V 395).
    dudika10:
    Egy adott falon van az erősítő és a két hangfal (4 méter kb). a Fal közepén van egy 200 literes akvárium (szegény harcsa márnám meg is ijedt már egy párszor a mély hangoktól :B ), ennek az akváriumnak a két oldalán vannak a hangfalak.
    Nem használtam CD lemezt, "forrásnak" az erősítő beépített rádiója szolgált:) Épp szövegeltek az országos zenei adókon, ezért kapcsolgattam össze vissza, mire találtam zenét az egyik adón (nem ez a legjobb minőség), s amíg szólt egy szám, addig 5-10 másodpercenként hol az egyik, hol a másik hangfal szólt. Ennyi volt a "teszt" lényege.
    kammerer:
    Csak az erek végei lettek blankolva, a kábelt nem vágtam szét, nem lett szétszedve:) Megpróbálkozom majd a 3-al is, de 2*8 ér lesz valószínűleg egy hangfalra téve (ennyi van összesen a lakásban :B )
    A küldendőt majd elküldöd, ha ráérsz, természetesen nincs gond, örülök, hogy segítesz majd ezzel is:) :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák