Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WN31RD

    addikt

    válasz rauschie #2558 üzenetére

    Harmincezer Ft-ból még használtan is nagyon nehéz normális erősítőt plusz hangfalpárt venni. Nagyon nagy szerencsével esetleg lehet, de persze attól is függ, hogy hol kezdődik számodra az, hogy "szépen szól".

    "ugyebár nem mp3at szeretnék hallgatni, mert amellé felesleges gyakorlatilag bármien [sic] hangcuccot beszerezni"
    Ajánlom figyelmedbe a 2552-es hozzászólásomat. :) Írtad korábban, hogy "tökéletes hifi analfabéta vagyok", és a fentiekből úgy tűnik számomra, hogy az mp3-hoz sem igazán értesz. Ez persze nem baj, de javaslom, hogy tájékozódj, mielőtt esetleg ehhez hasonló téveszmék alapján adnál ki pénzt.

    "lehet hogy sokkal jobban járnék egy jó minőségü szreteo fülessel( sennheiser hd 555pl)?"
    Az borítékolható, hogy sokkal jobb hangminőséget kapsz egy jó fejhallgatóval. Viszont, hogy számodra nagyobb élmény lesz-e vele zenét hallgatni, azt csakis te tudhatod. (Anno, amíg nagyságrendileg hasonló keretből gazdálkodhattam, a fejhallgató mellett döntöttem, és nem bántam meg. Mióta viszont megengedhetek magamnak tényleg jó hangfalakat, eszembe nem jutna bármit is fejhallgatón hallgatni.)

    ''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''

Új hozzászólás Aktív témák