Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dabadab

    titán

    válasz bajnokpityu #19354 üzenetére

    Pl. a Dorian altal linkelt tesztben. Meg mondjuk szivesen latnek valos jittermereseket is arrol, hogy optikain tenyleg nagyobb, mint koaxon.

    (#19356) kammerer: bocs, de azert jobb lenne maradni a tenyek kemeny talajan. Jitterrol talan lehet szo, de barmi, konkret digitalis atvitelt erinto kerdesrol nem nagyon, egyszeruen nem tudsz olyan gagyi kabelt hasznalni SPDIF-nel, aminel valos problema lenne a digitalis adat megvaltozasa.
    Raadasul a digitalis jelatvitel, mint emlitettem, nem valami obskurus, csak zeneertok altal tanulmanyozott terulet, hanem atszovi a mindennapi eletunket, es az esetek jo reszeben az SPDIF-nel sok-sok nagysagrenddel nagyobb savszelessegrol es hosszrol van szo, aztan ott megse jonnek elo ezek a voodoo jelensegek, amiket muszer nem mutat ki, duplavak teszt nem mutat ki, csak akkor jonnek elo, ha a megfelelo audiofil hallgatosag a megfelelo eloismeretek birtokaban "tesztel".

    "Én (és sokan mások) biztos, hogy nem vagyok (vagyunk) Placebo József(ek), amikor hallom (halljuk), hogy digitális zenei jelvezetésben a kábelek hangja között micsoda óriási különbségek vannak"

    Ezt egyedul duplavak tesztekkel lehet alatamasztani. Csinaltal mar olyat?
    Egyebkent meg a placebo az nem olyan, mint a TBC, hogy csak lecsuszott hajlektalanoknak van, hanem olyan jelenseg, ami mindenkinel dolgozok, raadasul nagyon mely szinten, messze a tudatossag alatt, szoval teljesen biztos, hogy te is Placebo Jozsef vagy, meg en is, meg a tobbi hatmilliard is az - pont ezert fontos, hogy olyan teszteket tervezzunk, ami ezt kiszuri.

    [ Szerkesztve ]

    DRM is theft

Új hozzászólás Aktív témák