Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • commanDOS

    senior tag

    válasz fero02 #1419 üzenetére

    Ezt, hogy ''jobban kedveli'' úgy értettem, hogy az a fajta zene szól rajta a legszebben, ott érzi magát elemében, ott van kihasználva leginkább az erősítő tudása (nem a full kakaóra értem, hanem ahogy te is írtad frekitartományok, stb.)
    Csöves erősítőket gyakran használnak rock zenéhez is, gondoljunk csak a csöves gitáerősítőkre, egészen lehengerlően tudnak szólni. és mégha elvben is nemis tud akkora teljesítményt leadni, mégis nagyot szól, egy 50W-os csöves gitárvégfok elegendő egy kisebb koncertre, és mégcsak nemis full kivezérlésen. A súly meg sztem kevés embert érdekel, esetleg ha sokat kell cipelni, de a súly sz.tem majd minden esetben feláldozható a hangzásért cserébe :) és aki ilyet megendeg magának, az már nemhiszem, hogy a villanyszámla miatt fogja keveset használni. A megbízhatóság az viszont néha leég lutri dolog, nem lehet tudni, hogy egy cső mikor adja meg magát. De ez benne van a pakliban...
    Viszont komoly felszereléssel, jó kábelezéssel meghálálja.
    Egészen más, mint egy ezerszámra gyártott ic-s erősítő. Leginkább ahhot hasonlítanám, mint aki olasz autót vesz :DDD lehet, hogy 3 év múlva már havonta szervízben lesz, majd 5 év múlva szétrohad. de addig olyan élményt és életérzést nyújt, amit más autó nem :)
    kissé sarkítva...

    Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)

Új hozzászólás Aktív témák