Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #56474624

    törölt tag

    válasz eclipse006 #12345 üzenetére

    Nálam most basszusban sincs hiány (bár eddig is csak bizonyos metál zenéknél volt, most már ott sincs), pedig kb. (+-10 centi) tényleg egy szabályos háromszög. Az én hangfalam is zárt.
    Amúgy ha távolabb rakom, akkor közelebb van a sarok például a jobboldalihoz (mivel azzal tudok "játszani" ilyen értelemben), és az már alapból nem túl jó. Most nagyobb lett a tér, szellősebb.
    De sajnos a szoba miatt időnként itt-ott "gombócosodik" a hangkép, plusz még ugye ami nem ilyen egyértelműen hallható. :)

    Az én szobámnál biztos nem rosszabb a te helyzeted sem. :B Nálam az a szívás, hogy ott a hangfal egyik falnál, szemköztinél az ágy (arról hallgatom), és a szobának ez a térfele szinte üres, az ágyon kívül csak a "zeneipari cuccok" vannak itt. Visszhangzik is, ha mondjuk tapsolok. Az ágyam fölé nem akarok hatalmas könyves szekrényt rakni, vagy ilyesmit, mert akkor nem aludnék nyugodtan, valószínű idővel majd teljesen átvariálom, vagy tojásszivacsokkal beborítok itt mindent, aztán hadd szóljon úgy. ;]

    (#12347) dudika10:

    Nyilván rendszerfüggő is a dolog, nálam nem jött be a 3.5 mm2-es vastagság. Aztán lehet cat7-essel nem lenne így. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák