Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fokukac

    nagyúr

    Hi.
    Szóval én meg a múlt héten beruháztam egy használt Primare i15-re. Régóta terveztem már, de lélekben sose jutottam el oda, hogy ennyit költsek...
    Finoman, szinte észrevétlenül lett valahogy minden sokkal szebb...
    Kicsit kinyílt a zene, most úgy érzem, tényleg, tere lett a dolgoknak, ezt a részét a zenehallgatásnak korábban még tényleg nem éreztem.

    A hálózati részét pedig egy pillanat műve volt beállítani, és faszán működik wifin és LAN-on is.
    Az app kis egyszerű, de működik (azért nem lehet mindent kontrollálni vele). Ha csinálok a PC-men Foobar-szervert, akkor lejátssza az APE lossless fájljaimat is (anno 15-18 éve az összes CD-met ebbe a formátumba mentettem le, van vagy 60 albumom így, ezért ez fontos nekem)

    A Tidal connect viszont még mindig nem megy rajta, csak a Chromecast-on át, ami szintén egyszerű, de a play queue csak 45 szám lehet maximum, szóval 2-3 óránként megáll a zene, ami kicsit bosszantó (3000 számom van a streaming-ben, amit szeretek véletlenszerűen lejátszani, de kis darabokban már nem olyan véletlenszerű). Youtube music-cal ezt nem csinálja, ott hosszú a playing list.
    Kíváncsi vagyok, tényleg megcsinálják-e ezt a Tidal connect-frissítést, mert már egy éve ígérik.

    Egy bajom van a kütyüvel, kikapcsoláskor felvillan egy állapotjelző LED, aminek elég erős fehét fénye van, szinte beragyoja a szobát még akkor is erősnek tűnik, amikor ég a lámpa, nemhogy sötétben. Ezt lehet, hogy leragasztom majd valamivel... First world problems. :)

    [ Szerkesztve ]

    Pleased to meet you - hope you guess my name

Új hozzászólás Aktív témák