- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Ferry
senior tag
nem vagytok teljesen tiszták
Walking Dead
-
Stirbi
addikt
-
python1
veterán
Sziasztok!
Nem követtem a topikot mostanában kérdésem az lenne,hogy mostanában mikor esedékes a Myprotein rendelés?
Vagy kinél érdeklődjek? -
Stirbi
addikt
válasz N.Ferry #61162 üzenetére
Dorian is jól nyomja training biceps
-
Dani82
senior tag
-
nagyúr
-
Dexar007
veterán
válasz FollowTheORI #61177 üzenetére
Francokat!
Egy egesz gyogyszertar van a csavoban,barmit csinal,ugyis izmos lesz.Give me your cum,bull!
-
nagyúr
-
Ijk
nagyúr
válasz Dani82 #61168 üzenetére
Szerintem 10 fokban is lekerülnek a felsők. Remélem idén is lesz videó összeállítás a tangapapucsos mell-bicepsz kocagyúrósokról, és a narancsbőrös jóseggű ribancokból.
Belegondolok hogy egy éves terembérlet kijön ennek a fesztiválnak a belépőjéből, és amit elszór ott az ember pénzt abból mennyi ideig lehetne normálisan kajálni. Hiába, nagy itt a szegénység./人◕ ‿‿ ◕人\
-
-
nagyúr
válasz Dexar007 #61181 üzenetére
Mindkettő túlárazott.
Anno a Debrecen BL meccseire 3-4 ezerért mentünk, és abban benne volt mind a két meccs azt hiszem.
Amugy BS: legyen_ez_a_feleslegesen_kigyurt_ferfiak_emleknapja
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Ijk
nagyúr
válasz FollowTheORI #61183 üzenetére
Kb 10 hozzászólással ezelőtt linkelték, pont azért került szóba, de mindegy.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
törölt tag
válasz FollowTheORI #61183 üzenetére
És élőben lehetett látni, hogy a Béla bevarja!
-
rwin5
őstag
válasz Dexar007 #61181 üzenetére
Simán megér ennyit ha partyzós-koncertezős vagy. 2 éve koncertezett a kedvenc együttesem BP-n menni is akartam és valami olyan hely ahol kb csak kivetítőn láttam volna az egészet (szal a legolcsóbb) volt 15990Ft. Soundon is vannak olyan nevek akik a feszten kívül kb sosem teszik be a lábukat MO-ra sem, pl Armin van Buuren, szóval ha egyesével mennél el rájuk akk ugyanúgy kijön a 45K. Az ár korrekt, nem véletlen van tele külföldiekkel mert nekik még utazással is nagyon olcsó, ha azt nézed, hogy Angliában majdnem 300e ft a minimálbér, akkor mi neki az a 45ezer ft.. Szervezők meg nem adják csak azért majd olcsóbban, hogy tele legyen magyarokkal, mert leszarják; pénz kell nekik is, amit a külföldiek szépen ki is perkálnak.. Ettől független nem bánom, hogy nem jutottam le soundra, de még a sima balcsira sem, mert olyan szar az idő, hogy itthon maradtunk
-
mqm
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki privátban egy Super slow edzés tervet küldeni? Köszönöm előre is!
Üdv,
P. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs