- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
na, alakul
akkor hogy meglegyen a korábban említett 3000 kcalos lábedzés, ebből a szettből már csak 77-et kell lenyomniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Shadowbull
addikt
kerekitsuk fel 40Kcal-ra, csinalsz 4 sorozatot, az 160Kcal. Meg esetleg nemi felhuzas, labhajlitas, aprolek, es kijon a 400Kcal egy labedzesre, amit fentebb mar valaki beirt sacckent. Lehet pont en voltam
Nincs ennek jelentosege egyebkent csak akkor ha szamolgatod a kaloriakat, es akarsz egy legalabb nagysagrendileg stimmelo energiamerleget.
[ Szerkesztve ]
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Ijk
nagyúr
válasz Shadowbull #55655 üzenetére
Egy "óriás" túrórudiban van 200kcal, most belegondolva hogy abból lenyomhatok 5 sorozat guggolást ami után úgy szédelgek el a lábtolóig, csak nem lehet olyan szar hatásfoka a szervezetünknek.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
ludsimon
veterán
-
Ijk
nagyúr
válasz Shadowbull #55659 üzenetére
Namost 200k kalóra az mondjuk 900 kJ energia. Abból 180 kilót (1800N = 1,8 kN)-t 900/1,8=500 m magasra felemelünk 100% hatásfokkal. Tehát ha mondjuk minden ismétlést 1,5m-nek veszek oda-vissza, akkor 333 ismétlést kellene tudnom csinálni 100%-os hatásfokkal. Ehelyett lesz az 5x12=60. 60/333 = 18%
Akkor most kezdjük a vitát a csaló kajákról, mekkora jelentősége van ha benyomsz néha egy túrórudit diétában
Lassan kiderül hogy 200-al szériázok guggolásnál. Nem tudom honnan jött de higgyétek csak ezt.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
NORBl
aktív tag
Sziasztok
Nincs valakinek eladó Schiek gurtnija, csuklótámasza ? Illetve ha nincs nem tudja valaki, esetleg, hol lehet még elfekvőben ?
Köszi
Szerk.: (#55663) Tamoo - Kőszépen
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
meglátszik a front a gyúrósokon..
undefined
-
_NCT
őstag
Fúúú, itt mennyi okos diplomás ember van.... Csak pislogok.
-
kolosanyi
veterán
válasz ludsimon #55649 üzenetére
Fekvenyomásra 1,2-1,5-öt mondanak, guggolásra és felhúzásra 2-t, fej fölé nyomásra 1-et, húzódzkodásra 0,3-0,5-öt. Jellemzően erőemelők képesek erre, leszámítva a húzódzkodást, illetve vékony ektomorfok, nekik eleve sokkal kisebb súlyt kell megmozgatni. Illetve ott van Klokov, de ő elég ritka egy állatfaj.
MMA87
Dzsídípí...[ Szerkesztve ]
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kolosanyi #55666 üzenetére
fej fölé nyomásban még messze vagyok
pedig már 100 kiló megvan ha jobb formában vagyok
igaz még csak kb 5 hónapja tolom asszem
egykezessel ülve mondjuk meglenne 2x65 kilóval csak nem tudom felvenni egyedülyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #55668 üzenetére
Én a tavalyi izomszakadásommal sajna szentem örökre elbúcsúztam a 200-zal guggolás esélyétől, a többi az megvan asszem, a felhúzás meg meg lesz lassanként.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
kolosanyi
veterán
-
_NCT
őstag
Military nyomást 90fokos padon kell tolni, vagy picit lehet dönteni rajta? Nekem a gerincem/alsóhátam jobban terheli a 90, kicsit döntve már barátibb, örülök hogy belepaszíroz a súly az ülésbe
-
nagyúr
válasz kolosanyi #55670 üzenetére
Há én tök naturál vagyok (jó, a kreatin az kox, értem ), és nem is vagyok különösebben erős, sőt, de azért 117 kilósan tudok 140-nel szériázni fekve meg 100-zal nyak mögül nyomni szabadsúllyal szériában, mellről valamivel többel, és szép lassan a felhúzásom is 180 felé fog tendálni (nyilván szériában), szal még a végén kiderül, hogy ezen elv alapján némi koxszal Ijk is lehetnék, ha rámennék a húzódzkodásra (attól marhára messze vagyok - szerk.: mármint nem a húzódzkodástól vagyok messze, hanem attól, hogy plusz 40 kilóval húzzam )?
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Casanova*
veterán
,,némi koxszal Ijk is lehetnék,, hát ahhoz sok kox kell,sok évi kemény edzés,meg jó genetika. nahát itt mindenki ljk akar lenni! én is.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
nagyúr
Csak szépen, sorjában... először legyél Bandus, aztán Mr. Rik, aztán Userxy, aztán Mocsanisi, aztán Ijk, és utána lehetsz esetleg Casanova, aztán Dicker, de oda már kérik a diplomát is.
-
nagyúr
Olyan magasra én nem látok.
Persze az erő, a kinézet és az izom csak az egyik út, lehet menni alternatív mászókás irányba Kolosanyival, a távolságtartó cizellált bölcs nyugalom felé Woodslavevel, Deniroval, vagy tudományos alapokra helyezni az edzést Zola007-tel, Shadowbullal, vagy pufinak és erősnek lenni, mint God, Jeffy vagy én, szal a lehetőségek tengerén hánykolódunk itten.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
swoody
senior tag
Tudnátok ajánlani valami lassú felszívodású széndhirdátot amit nem kell hőkezelni, az nem lenne rossz ha nem lenne drága.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz FollowTheORI #55691 üzenetére
ilyen izmos simán vagyok
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
ludsimon
veterán
-
BÁ Nutrition
addikt
-
N.Ferry
senior tag
jó ez a fórumWalking Dead
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Rájöttem miért nem vagyok izmos. Hiányzik a megfelelő gondolkodás. Megyek és feliratkozom.
less qq more pewpew!
-
Because
őstag
válasz BÁ Nutrition #55696 üzenetére
pedig a google dobta rákerestem bá nutrition prohardver
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs